- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.181
Hadi sen de hayırla git hayırlı haberler getir bizeyarın 17:30 gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi sen de hayırla git hayırlı haberler getir bizeyarın 17:30 gibi
En erken diye bişey yok, transferden çıkar çıkmaz yapmak istiyor insan
Vatsaptanda yazdım ses yok uyuyo mu acabaBen de diyorum nerde bu gaci PlutonMerkez kiz nerelerdesin? Moralin bozuldu diye çay mı demledin naptın
Hemen hemen aynı dönemde transfer oluruz bi aksilik çıkmazsa. Kendime takip arkadaşı buldumSaglik olursa haftaya regli olucam ve haftaya transfer islemlerine baslamak icin doktora gidecegim regli olduktan sonra....2 tane 3. Gun dondurulmus embriyom var....doktor benden kan testleri istedi haftaya saglik olursa o testlerle birlikte gidecegim doktora
E2 östrojen canim. Yumurta takibinde her kontrole gittiginde kan aliyorlar ya, ona bakiyor drBenden hiç e2 mi neydi o testi istemedi acaba o transfer sonrası mı isteniyor?sadece transferden 1 gün önce progesteron vercem
Kesin stres atmak için çay içiyorVatsaptanda yazdım ses yok uyuyo mu acaba
Olmuş ya daha ne olucak kızarım böyle konuşursanMutlaka canim tum arkadaslarima ediyorum cumayi bi atlatsaydim bende iyi dglm 2 gundur icimde bi his olmicak gbi diyor.. neyse hayirlisi olsun
Kalınlaşsın diye beybi. Östrojen kalınlaştırıyor rahmiKiz estrofem varsa band niye ikiside ostrojen salgiliyo acaba yeterlimi gelmedi bandi eklediler
Kız yine mi çay çarpıntı yapar haaKesin stres atmak için çay içiyor
Hayırlı ugurlu olsun Tesekkur ederım bende gidip aile hekimine soyledim pazartesi getir yazarım dedıMerhaba bende bahceci de dün transfer oldum , evet hastanenin yazdıgı raporu üsküdar ilçe sağlık müdürlüğünde onaylatıcaksın ya da devlet hastanesinden tekrar istirahat raporu alacaksın ben devlet hastanesinden aldım canım
Kesinlikle okumadigim dua kalmadi beklerkenOnlar için ne kadar sıradan bişey ama bizim için kalp durması sebebi
Ayyyyhhh şimdi gördüüümmm Allah sana bağışlasın canımm, kucağına almayı nasip etsin sağ salim inşallahhhhMercimegimin fotosu canim bunu verdiler☺☺
inş kuzuucumHadi sen de hayırla git hayırlı haberler getir bize
Allah razi olsun canim aminnRabnim sizleride sevindirsin insallah en hayirli zamandaAyyyyhhh şimdi gördüüümmm Allah sana bağışlasın canımm, kucağına almayı nasip etsin sağ salim inşallahhhh
Hayırlı güzel pozitifler alırsın inşaallah embriyoların neydi canım? Aa bb ab bc?Merhaba kizlar benim de 12 aralıkta transferim oldu 5.gün embriyosu 2 tane 1.kalite 6 tane de dondurttuk yaşım 38 ve heyecanla test günümü bekliyorum
Hayirlisiyla guzelce tutunsunlar annesine inslalahMerhaba kizlar benim de 12 aralıkta transferim oldu 5.gün embriyosu 2 tane 1.kalite 6 tane de dondurttuk yaşım 38 ve heyecanla test günümü bekliyorum
Doktorun dediğine göre 1.kalite cok kaliteli dedi hatta paramiz yok dondurmaya dedik yazik olur bu embriyolar cope atilirsa cok üzülürsün dediHayırlı güzel pozitifler alırsın inşaallah embriyoların neydi canım? Aa bb ab bc?
Yok ben Ankara Hulusi Bülent zeyneloğluZaten en fazla 2 tane transfer ediyorlar gönlünü ferah tut canım. Dr'un kimdi? Bahçecide miydin sen de?