Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kuzuu, hayırlısı olsun, bebişler nazlı valla. Sağlıkla gelecekse bekleriz hiç önemli değil. Vücudumuz onları kabul edecek seviyeye gelsin diye uğraşıyor doktorcağızlar da🥰 ben de bugün kontrole gittim, maalesef benimki de öbür aya kaldı, şubata. Kist oluşmuş tam da tahmin ettiğim gibi🙄 doğum kontorle başlıcam, bi de lucrin verdi, iğnesiz yaşatmam dedi😂😂
Aksilik ya olacaksa oluyor işte.valla geldi bizi buldu🙂napak baci oturur bekleriz artık elden ne gelir inşlhhh başka bişer daha çıkmaz yeter da😁

Yok bebeğim regl vs birşey olmadı kendi kendine incelmiş inan bende anlayamadım.yrn bakacak tekrar olmassa öbür aya kalıo işte anlamak zor
Benim fazla anladığım şeyler değil, görünce çok şaşırdım. Böyle birşey de beklemiyordum. Havuç muydu rahim kalınlaştıran takviye olarak yesen.

Pazartesi transferin var Allah ızın verirse calıstıgım için istirahat raporu almam lazım bahcecı nın sgk anlaması olmadığından dolayı sizler rapor işini nasıl hallettınız acaba
Merhaba bende bahceci de dün transfer oldum , evet hastanenin yazdıgı raporu üsküdar ilçe sağlık müdürlüğünde onaylatıcaksın ya da devlet hastanesinden tekrar istirahat raporu alacaksın ben devlet hastanesinden aldım canım

Yok bebişkom ilk bi üzüldm ağladm sn dk gölü die ama suan gayet iyiyim yrnda olmasa vardır bir hayr diip beklıcem:KK66:)kara bulutlar bizi salaa bi die beklıcem🥰
Yani hemem hemen hepimizin başına geldi bu ertelenme. Bişey değil embriyolar hazır zaten. Kafan rahat yani :rapci:

:) opudan 13 gün sonra oldum adetli iken covit pozitiftim hazırlığa başlayamadım 🙄 tat ve koku gitmisti 10.gun geldi iyiyiz eşimle beraber atlattık şükür şimdi 2.adeti bekliyorum iste 😁
Ben de bekliyorum 2 gün gecikti 😑 gelse de başlasak artık :KK14:

Aksilik ya olacaksa oluyor işte.valla geldi bizi buldu🙂napak baci oturur bekleriz artık elden ne gelir inşlhhh başka bişer daha çıkmaz yeter da😁
Valla yeter, tam hazırım diyorum erteleniyor da erteleniyor. Bi daha ki muayeneye de ben nazlanarak gidecem, yok istemiyorum falan dicem, belki ters etki yapar hemen koyup gönderir doktorcuğum🤗

Cyclo progynova kullanan bacılar, ilaçtan sonraki adetinizde azalma oldu mu, sadece tuvalete gidince geliyor azıcık bir kanama, anlamadım niye böyle oldu🤷🏻‍♀️

X