- 26 Ekim 2020
- 1.489
- 1.476
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.021
hayırlsıı olsun taze anneKızlar burayada yazıyım dedim 8 aralıkta transferim oldu 6. Gün kan verdim 44 çıktı bugun 8.gün kan verdim 134 çıktı şükğr 3 kattan fazla artmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlsıı olsun taze anneKızlar burayada yazıyım dedim 8 aralıkta transferim oldu 6. Gün kan verdim 44 çıktı bugun 8.gün kan verdim 134 çıktı şükğr 3 kattan fazla artmış
Var demi kesin inanamıyom kimyasal olurmu acabahayırlsıı olsun taze anne
Aksilik ya olacaksa oluyor işte.valla geldi bizi buldunapak baci oturur bekleriz artık elden ne gelir inşlhhh başka bişer daha çıkmaz yeter daKuzuu, hayırlısı olsun, bebişler nazlı valla. Sağlıkla gelecekse bekleriz hiç önemli değil. Vücudumuz onları kabul edecek seviyeye gelsin diye uğraşıyor doktorcağızlar da ben de bugün kontrole gittim, maalesef benimki de öbür aya kaldı, şubata. Kist oluşmuş tam da tahmin ettiğim gibi doğum kontorle başlıcam, bi de lucrin verdi, iğnesiz yaşatmam dedi
güzel artmş gibi duruyor. inş devamında da artış olurVar demi kesin inanamıyom kimyasal olurmu acaba
Benim fazla anladığım şeyler değil, görünce çok şaşırdım. Böyle birşey de beklemiyordum. Havuç muydu rahim kalınlaştıran takviye olarak yesen.Yok bebeğim regl vs birşey olmadı kendi kendine incelmiş inan bende anlayamadım.yrn bakacak tekrar olmassa öbür aya kalıo işte anlamak zor
Bilmiomki yerim de 1günde nasl bir değiklik olur bilemiyorum.onuda yiyim ozamn içimde kalmasınBenim fazla anladığım şeyler değil, görünce çok şaşırdım. Böyle birşey de beklemiyordum. Havuç muydu rahim kalınlaştıran takviye olarak yesen.
Tebrik ederim güzel gidiyor maşallahKızlar burayada yazıyım dedim 8 aralıkta transferim oldu 6. Gün kan verdim 44 çıktı bugun 8.gün kan verdim 134 çıktı şükğr 3 kattan fazla artmış
Maşallah maşallah , analarına sıkı sıkı tutunan bebelere canımız kurban aferin onaKızlar burayada yazıyım dedim 8 aralıkta transferim oldu 6. Gün kan verdim 44 çıktı bugun 8.gün kan verdim 134 çıktı şükğr 3 kattan fazla artmış
Çok sağol canım iyiki bu grup var ya s2vınçerimizi de üzüntülerimizide bırda paylaşıyoruzMaşallah maşallah , analarına sıkı sıkı tutunan bebelere canımız kurban aferin ona
Merhaba bende bahceci de dün transfer oldum , evet hastanenin yazdıgı raporu üsküdar ilçe sağlık müdürlüğünde onaylatıcaksın ya da devlet hastanesinden tekrar istirahat raporu alacaksın ben devlet hastanesinden aldım canımPazartesi transferin var Allah ızın verirse calıstıgım için istirahat raporu almam lazım bahcecı nın sgk anlaması olmadığından dolayı sizler rapor işini nasıl hallettınız acaba
Bugün kaçıncı gündü canım?Yok aramadılar hala aksi bişey olursa arıcaklar stresliyim telefon çalarsa diye
Yani hemem hemen hepimizin başına geldi bu ertelenme. Bişey değil embriyolar hazır zaten. Kafan rahat yaniYok bebişkom ilk bi üzüldm ağladm sn dk gölü die ama suan gayet iyiyim yrnda olmasa vardır bir hayr diip beklıcem)kara bulutlar bizi salaa bi die beklıcem
Ben de bekliyorum 2 gün gecikti gelse de başlasak artık:) opudan 13 gün sonra oldum adetli iken covit pozitiftim hazırlığa başlayamadım tat ve koku gitmisti 10.gun geldi iyiyiz eşimle beraber atlattık şükür şimdi 2.adeti bekliyorum iste
Nardı nar nar. Ye bakalım onu da belki işe yarar. Tıp tarihine geçtin benim gözümde. Kaç yıllık profum, ilk kez böyle bir vakayla karşılaşıyorumBilmiomki yerim de 1günde nasl bir değiklik olur bilemiyorum.onuda yiyim ozamn içimde kalmasın
Kaçıncı gün embriyosu, kaç tane? Hayırlı olsun inşaallahBenimde cuma günü son kontrolum transfer tarihim belli olcak
Ay yavrum kıyamam günlerini de saymışNe bilim bayadır yaşamıyoz ki 2haftadır
Kıbrısta 639 tl verdim türkiyede iyiymiş fiyatı hangi aşamadasın canım, transferin ne zaman seninArakadaslar merhaba...ben dun lucrin ignesi tam doz vurdum ve 470 tl ucret verdim..normalmidir?fiyat bu kadar yuksek mi olur
Valla yeter, tam hazırım diyorum erteleniyor da erteleniyor. Bi daha ki muayeneye de ben nazlanarak gidecem, yok istemiyorum falan dicem, belki ters etki yapar hemen koyup gönderir doktorcuğumAksilik ya olacaksa oluyor işte.valla geldi bizi buldunapak baci oturur bekleriz artık elden ne gelir inşlhhh başka bişer daha çıkmaz yeter da
Hayırlısı olsun inşallah gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar burayada yazıyım dedim 8 aralıkta transferim oldu 6. Gün kan verdim 44 çıktı bugun 8.gün kan verdim 134 çıktı şükğr 3 kattan fazla artmış