Aralık - Ocak Transfer olacaklar

PlutonMerkez PlutonMerkez akşam çok güldük o yüzden kasılıp incelir mi . kendimi kötü hissettim şu anda
Yok kuzum yaa hiç kendini kötü hissetme inan gayet iyiyim napalm ölüm yok ya ucunda.nasip sonucta yrnda olmassa ocağı beklerim🥰 sadece şaşkınım nasıl böle oldu die😅aksilikler beni çok sever alıştım artık acıların kadını hale😎

Yok kuzum yaa hiç kendini kötü hissetme inan gayet iyiyim napalm ölüm yok ya ucunda.nasip sonucta yrnda olmassa ocağı beklerim🥰 sadece şaşkınım nasıl böle oldu die😅aksilikler beni çok sever alıştım artık acıların kadını hale😎
iyi olmana çok çok sevindim . yarın ola hayrola. Rabbim sana en sağlıklsıından en hayırlısından evlat versin inş. cnm

PlutonMerkez PlutonMerkez sen 9 7 deyince bende panik yaptım. Benimde 15. Gün 15mm idi kalınlık buna rağmen kalınlaşsın diye progesteron dayadı doktor. Korktum hemen yazdım. Aşırı kalınlaşımca da sıkıntı transfer olmuyor,normal mi bu halde kullanmam. Yani gözden kaçan birşey olmasın dedim.yok dedi orda hassas hormon ayarı yapılıyor sakın aksatma kullan herşey yolunda dedi 😲🥰

Yok bebişkom ilk bi üzüldm ağladm sn dk gölü die ama suan gayet iyiyim yrnda olmasa vardır bir hayr diip beklıcem:KK66:)kara bulutlar bizi salaa bi die beklıcem🥰
Bence de vardır bi hayır benim tedavim geçen ay olacaktır hayatım da bi kere adetim gecikmedi geçen ay adet olamadım kist oluşmuş bi ay kist erişin diye tedavi yaptık bu ay adet olunca geldim bi şekilde erteleniyor

PlutonMerkez PlutonMerkez sen 9 7 deyince bende panik yaptım. Benimde 15. Gün 15mm idi kalınlık buna rağmen kalınlaşsın diye progesteron dayadı doktor. Korktum hemen yazdım. Aşırı kalınlaşımca da sıkıntı transfer olmuyor,normal mi bu halde kullanmam. Yani gözden kaçan birşey olmasın dedim.yok dedi orda hassas hormon ayarı yapılıyor sakın aksatma kullan herşey yolunda dedi 😲🥰
valla bende bugüne dek bilmiyordum cnm kalınlaşıp tekrar incelebildiğini .senin adına sevındm inşlhh bir aksılık cıkmaz ve olursn transferini🥰 garip garip şeyler aklım basmadı

Bence de vardır bi hayır benim tedavim geçen ay olacaktır hayatım da bi kere adetim gecikmedi geçen ay adet olamadım kist oluşmuş bi ay kist erişin diye tedavi yaptık bu ay adet olunca geldim bi şekilde erteleniyor
Evt bende okdr klomen tedavısı va oldm hoc incelme gibi bir durum yaşamamıstm hormonlar stres herşey etkiliyo demek artık hayrlısı diip önümüze bakçaz napak

ultrason kağıdı verdiler mi en son gittiğinde . doktor yanlış görmüş ya da senin kayıtlara yanlış işlenmiş olabilir mi eski kalınlık rakamı

Yaaa senin adını 2.kofi koyuyorum o zaman 😝 ben opudan sonra adet oldum. Tam transfer hazırlığına başladık şok 😳 sen opudan sonra daha adet olmadın mı? Ne kadar geçti? İyileştin mi covidden?
:) opudan 13 gün sonra oldum adetli iken covit pozitiftim hazırlığa başlayamadım 🙄 tat ve koku gitmisti 10.gun geldi iyiyiz eşimle beraber atlattık şükür şimdi 2.adeti bekliyorum iste 😁

Kızlar bugün transfer iptal iğne yaptırdı dr yarın tekrar bakacak olursa yarn olmassa iptal.hayırlısı artık
Kuzuu, hayırlısı olsun, bebişler nazlı valla. Sağlıkla gelecekse bekleriz hiç önemli değil. Vücudumuz onları kabul edecek seviyeye gelsin diye uğraşıyor doktorcağızlar da🥰 ben de bugün kontrole gittim, maalesef benimki de öbür aya kaldı, şubata. Kist oluşmuş tam da tahmin ettiğim gibi🙄 doğum kontorle başlıcam, bi de lucrin verdi, iğnesiz yaşatmam dedi😂😂

Evet canım bende duymuştum arastirirken biyerdede okudum aslında taze süt taze peynir taze ev yapımı yoğurt transfer sonrası ilk zamanlar yememek lazımmış taze olduğu için bakteri üretmesi daha kolaymış.
Sağol canım, bende biraz tedirgin olmuştum o yüzden yoğurtu marketten aldım. Peyniri analığımın yaptığını maalesef tükettim😒

Canim veriyorlar ben aldim 5 gun ama yazi seklinde boyle sgk daki rapor gibi degil sisteme islemiyor transfer olmustut 5 gun istirahat onerilir tarzinda ama kurum kabul ediyor yani bizimki etmisti
Tesekkur ederım son care sırkete onu vereceğim maksat maasım kesmesınler diye ugrasıyrm artık keserlerse yapacak bosey yok

X