-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #1.841
Peki canım bugünden sonra her gün mü yoksa birer gün arayla mı ilişki önerirsinOzman bence 3,4 güne çatlarsın canm
O teste iyi diyorlardı ama bilemedim başka testle dene benceProdoctor canım ikisi de
ben kullandım önce ama sıvı almamaya ve saatlere dikkat etmedim.işte önceden iki saat sıvı almıycaz ve hergün aynı saattte yapacagız ben calıstıgım için iş dönüsü eve gelince yapıyodum ama işte sıvı alımı oldugu için anlamı olmuyoduAyy inşallah bende ilk kez deneyeceğim cuma günü teslimat diyor heyecanla bekliyorum
Bir gebenin günlüğü var ınstada o testte pik gördüğünüz gün ve sonrakı 2 gunu degerlendırın dyor. Ama bazı pikler bir kaç gun oluyor ıste. Ben olsam dün olduysa yarın ve öbür gün de yapardım ama seni etkilemek istemem canm ben de 30 Kasım, 3,4,5 Aralık ilişki yaptım basta 3u catlama sandık ama sanrm 5ınde catladı engeç. ama sonrası yapamadık hiççç resmen cok uzaktan mısafr geldi buraya gezmeye bizde kaldılar canm cok skldıPeki canım bugünden sonra her gün mü yoksa birer gün arayla mı ilişki önerirsin
Hah işte bana geliyordu şimdi bana da gelmiyorBana birisi cevap yazmasa başka bildirim gelmiyor onu vikm
Alla alla bilemedim kuzum ayarlarına bir bakHah işte bana geliyordu şimdi bana da gelmiyor
Aynı şeyleri yaşamışız aslında. Bizde geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk ama bian şüphelendim ve burdayımGerçekten öyle oluyor benim de şüphe ıle oldu. Ben geri çekme yöntemi ile korundum 5.5 yıl aslında korunma yöntemi degl evet tam olarak fakat eşim içeri gitmiş olabilir deyınce bir panik oldum o gece cok uzuldum aslındayumurtlama sonrasıydı 2 gun gecmıstı ama gebe kaldım sanrm derken heveslendiğimi farkettim. Görev ıcın kendi evımızden uzaktayz suan. Evimize temelli dönünce 2yı denerşm diyordum ıcıme heves geldıkce İstihare namazı kıldım ve sonrasında aşırı istedim. Sonuc 6aydır deneme
Aynen canım öyle yapıcam bakalım hayırlısıO teste iyi diyorlardı ama bilemedim başka testle dene bence
İnşallah kardeş gelir hemenBende oğlum 5 yaşındayken istedik kardeşi olsun deprem olunca darma duman olduk şimdi kendimizi toparladık ve karar verdik 2ye şimdi oğlum 7 yaşında inşallah çok bekletmeden gelir
Gönlünüze göre olur inşallah herşey nasip kısmetEvet denedik 41 yaşındayım artık ilk evlilikten 2 kızım var ama ortak meyve istemiştik
Amin inşallah canımBenim 2 kimyasal olduğu için tıbbi genetiğe yönlendirmişti orda yapılmıştı. Otoimmün testler için de romatolojiye gitmek gerekiyor. Ama inşallah gerek kalmadan hemen olur
Konuşmaya dahil oldum kuzum ama sperm 48 saatte bir yeniliyo o yüzden birliktelik Bi gün arayla olması daha doğru doktorum bana böyle söylediBir gebenin günlüğü var ınstada o testte pik gördüğünüz gün ve sonrakı 2 gunu degerlendırın dyor. Ama bazı pikler bir kaç gun oluyor ıste. Ben olsam dün olduysa yarın ve öbür gün de yapardım ama seni etkilemek istemem canm ben de 30 Kasım, 3,4,5 Aralık ilişki yaptım basta 3u catlama sandık ama sanrm 5ınde catladı engeç. ama sonrası yapamadık hiççç resmen cok uzaktan mısafr geldi buraya gezmeye bizde kaldılar canm cok skldıen önemli zamanımda mısafrle ugrastm şaka gibi
Evet canım yarın regl günüm ama belirti yok ya ben geçen ay 20 gün geç regl oldum geç yumurtladım sanırım belki dedim bu ayda öyledirOrda ikinci çizgi mi var göz yanılması mi bu kız halen diyo yeni yumurtluyorumya senin yarın regl günün değil mi ?
Canım de pcos felan mi var o kadar geç regl görüyorsun şayet o varsa onda da sürekli sanırım pik çıkıyormuş yanlış söylemeyim de araştırdın mi pekiEvet canım yarın regl günüm ama belirti yok ya ben geçen ay 20 gün geç regl oldum geç yumurtladım sanırım belki dedim bu ayda öyledir
Canım ben geçen ay refl olamayınca gittim doktora bir sorun görmedi korunmayı bırakınca normal dedi gecikmesiCanım de pcos felan mi var o kadar geç regl görüyorsun şayet o varsa onda da sürekli sanırım pik çıkıyormuş yanlış söylemeyim de araştırdın mi peki
benimde bugun 10.gunum aynısı bende de oldu ama yumurtlamam gozukmuyoKızlar size bir sorum var ben pek yumurtlama çatlama vs anlamıyorum. Bugün regl başlangıcından sonraki 10. Gün ve böyle su gibi uzayan akıntım var, dün de az az sulu normal akıntım vardı. Sizce şuan yumurtlama mı çatlama mı nedir yardımcı olun tecrübeli kızlarım
Ya iyi bişey çıkmadıysa onuda ilk defa duydum gecikiyormuş yaniCanım ben geçen ay refl olamayınca gittim doktora bir sorun görmedi korunmayı bırakınca normal dedi gecikmesi