Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ayy inşallah bende ilk kez deneyeceğim cuma günü teslimat diyor heyecanla bekliyorum
ben kullandım önce ama sıvı almamaya ve saatlere dikkat etmedim.işte önceden iki saat sıvı almıycaz ve hergün aynı saattte yapacagız ben calıstıgım için iş dönüsü eve gelince yapıyodum ama işte sıvı alımı oldugu için anlamı olmuyodu

Peki canım bugünden sonra her gün mü yoksa birer gün arayla mı ilişki önerirsin
Bir gebenin günlüğü var ınstada o testte pik gördüğünüz gün ve sonrakı 2 gunu degerlendırın dyor. Ama bazı pikler bir kaç gun oluyor ıste. Ben olsam dün olduysa yarın ve öbür gün de yapardım ama seni etkilemek istemem canm ben de 30 Kasım, 3,4,5 Aralık ilişki yaptım basta 3u catlama sandık ama sanrm 5ınde catladı engeç. ama sonrası yapamadık hiççç resmen cok uzaktan mısafr geldi buraya gezmeye bizde kaldılar canm cok skldı en önemli zamanımda mısafrle ugrastm şaka gibi

Aynı şeyleri yaşamışız aslında. Bizde geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk ama bian şüphelendim ve burdayım Allah ailelerimizi de büyütmeyi nasip eder inşallah bu arada benim ağrım regl ağrısı olabilir yani uzun süredir olmadığım için belki önden böyle belirti veriyordur diye düşündüm

Bende oğlum 5 yaşındayken istedik kardeşi olsun deprem olunca darma duman olduk şimdi kendimizi toparladık ve karar verdik 2ye şimdi oğlum 7 yaşında inşallah çok bekletmeden gelir
İnşallah kardeş gelir hemen bu yaşlarda da abiler ablalar çok bilinçli oluyor sana yardım bile eder bakar kardeşine

Konuşmaya dahil oldum kuzum ama sperm 48 saatte bir yeniliyo o yüzden birliktelik Bi gün arayla olması daha doğru doktorum bana böyle söyledi

Evet canım yarın regl günüm ama belirti yok ya ben geçen ay 20 gün geç regl oldum geç yumurtladım sanırım belki dedim bu ayda öyledir
Canım de pcos felan mi var o kadar geç regl görüyorsun şayet o varsa onda da sürekli sanırım pik çıkıyormuş yanlış söylemeyim de araştırdın mi peki

Ay sonu gelsede test yapsam biz çalışmalara başladık yumurtlama haftamdayım ovulasyon takibide yapicam bu ay ilk kez 4 gun icinde pik olmam lazim bugün ilk ovulasyon testimi yaptim suan silik 2.çizgi. dua edin benim içinde kızlar geçen ay yeterli çalışamadık misafir geldigi icin bu ay 2. ayım

Kızlar size bir sorum var ben pek yumurtlama çatlama vs anlamıyorum. Bugün regl başlangıcından sonraki 10. Gün ve böyle su gibi uzayan akıntım var, dün de az az sulu normal akıntım vardı. Sizce şuan yumurtlama mı çatlama mı nedir yardımcı olun tecrübeli kızlarım

Canım de pcos felan mi var o kadar geç regl görüyorsun şayet o varsa onda da sürekli sanırım pik çıkıyormuş yanlış söylemeyim de araştırdın mi peki
Canım ben geçen ay refl olamayınca gittim doktora bir sorun görmedi korunmayı bırakınca normal dedi gecikmesi

benimde bugun 10.gunum aynısı bende de oldu ama yumurtlamam gozukmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…