-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #1.801
Kaset test yapın en iyisiSizce bu test kesin negatif midir yarın bir test daha mı yapsam başka marka alıp, hala hamile hissediyorum çok saçma ama
Duratestmi markasıİyi akşamlar kızlarerken gebelik testim negatif sanırım ben daha yeni yumurtladım
Bende doğum yaptım 50 gün sürdü kanamam sonra set döngum düzenli her ay oldu 1 yıl emzirdimBencede garip ama 2 yıla kadar normalmiş
Ya inşallah canım benim ikinci ewliliğim ilkinde de iki düşüğüm war 6 sene sonra ikinci evliliğimi yaptım2 buçuk sene olucak bizim ama 8 aydır çocuk istiyoruzz inşallah en kısa zamanda olurr
Herkesin gönlüne göre olsun canım inşallahen yakın zamanda bir kardeş gelir. Aslında bende 5 yaş diyordum hiç istemiyordum ama hamilelik şüphesi çocuk isteğine dönüştü sanırım. Olsaydı ikiz gibi takılırlar diye düşündüm. İlerde daha zor olur dediğin gibi, ama nasip bakalımGönlündeki olsun canımben çok pişmanım kızım şimdi 6 yaşında. O kadar rahat büyüdü hic uyksuuzlkk bilmem sakin oldugu halde 2. İstemem dedim durdum ama 6ay önce birden ıcıme geldi keske diyorum 2yasndayken fln olsaydı şimdi dgrı de 4 tu neguzel hep oyun arkadsı ıstyor kendine hala
Bugün adetimin 12.gunuÇatlama ıgnesıne bence gerek yok zaten gecen ay 17. Gun yumurtan catlamıs canm. Oncekı dongunde de 15de . Suan. Döngu kaçıncı gün?
Çatlama ıgnesıne bence gerek yok zaten gecen ay 17. Gun yumurtan catlamıs canm. Oncekı dongunde de 15de . Suan. Döngu kaçıncı gün?
Valla benimki nadir heralde herkes böyle diyorBende doğum yaptım 50 gün sürdü kanamam sonra set döngum düzenli her ay oldu 1 yıl emzirdim
Erken gebelikte yoksa kasette hiç çıkmaz benceKaset test yapın en iyisi
Pıhtılaşma ve otoimmünite testleri yapıyorlar genelde düşükler için canım tekrarlarsa yaptırmanı öneririmYa inşallah canım benim ikinci ewliliğim ilkinde de iki düşüğüm war 6 sene sonra ikinci evliliğimi yaptım
KIZLAR ben dün ve bugün test yaptım ikisi de negatif çıktı. Az önce bu mesajı attıktan sonra tekrar iki teste de gidip baktım ve böyle olmuşlar kalbim küt küt atıyor 5 dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almamalıyız diye biliyorum ama OLABİLİR Mİ? Bat 15-16 bu arada.Ben test yaptım negatif en ufak bir gölge bile yok. Asla o çift çizgiyi göremeyecekmişim gibi hissediyorum artık.
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin umarım en kısa zamanda bebeğini sağlıkla kucağına alırsınHemen pes etmek yok yaşın da ne var anne olmak kolay deil çabalamak lazım bilinen bir hastalığın yoksa amh düşüklüğü pcos yada eşinde sperm düşüklüğü gibi cipli aşılama yapmanı öneririm benim eşim asker düzenli ilişki olmuyor 5 6 ayda bir geliyor bu ay denedik olmazsa Nisan'da tekrar izne gelecek cipli aşılama yaptırıcaz Allah nasip ederse bende 32 yaşındayım amh 1 69 troid hastasıyım ve sadece 2 yumurtam kalmış olacak yani pes etmicez Allah'ın izniyle kucağımız boş kalmicak
Evet denedik 41 yaşındayım artık ilk evlilikten 2 kızım var ama ortak meyve istemiştikÖzel değilse niye düşünmüyorsunuz daha önce denediniz mi
Umarım tekrarlamaz gerekte kalmazPıhtılaşma ve otoimmünite testleri yapıyorlar genelde düşükler için canım tekrarlarsa yaptırmanı öneririm
Peki bu testleri şimdi istesem yapar mı yoksa gebelikte mi takip ediliyoPıhtılaşma ve otoimmünite testleri yapıyorlar genelde düşükler için canım tekrarlarsa yaptırmanı öneririm
Aynı duygular içindeyimEvet denedik 41 yaşındayım artık ilk evlilikten 2 kızım var ama ortak meyve istemiştik
Bende oğlum 5 yaşındayken istedik kardeşi olsun deprem olunca darma duman olduk şimdi kendimizi toparladık ve karar verdik 2ye şimdi oğlum 7 yaşında inşallah çok bekletmeden gelirHerkesin gönlüne göre olsun canım inşallahen yakın zamanda bir kardeş gelir. Aslında bende 5 yaş diyordum hiç istemiyordum ama hamilelik şüphesi çocuk isteğine dönüştü sanırım. Olsaydı ikiz gibi takılırlar diye düşündüm. İlerde daha zor olur dediğin gibi, ama nasip bakalım
Gerçekten öyle oluyor benim de şüphe ıle oldu. Ben geri çekme yöntemi ile korundum 5.5 yıl aslında korunma yöntemi degl evet tam olarak fakat eşim içeri gitmiş olabilir deyınce bir panik oldum o gece cok uzuldum aslındayumurtlama sonrasıydı 2 gun gecmıstı ama gebe kaldım sanrm derken heveslendiğimi farkettim. Görev ıcın kendi evımızden uzaktayz suan. Evimize temelli dönünce 2yı denerşm diyordum ıcıme heves geldıkce İstihare namazı kıldım ve sonrasında aşırı istedim. Sonuc 6aydır denemeHerkesin gönlüne göre olsun canım inşallahen yakın zamanda bir kardeş gelir. Aslında bende 5 yaş diyordum hiç istemiyordum ama hamilelik şüphesi çocuk isteğine dönüştü sanırım. Olsaydı ikiz gibi takılırlar diye düşündüm. İlerde daha zor olur dediğin gibi, ama nasip bakalım
Ayy bayada belirgin birdaha yap yarın benceKIZLAR ben dün ve bugün test yaptım ikisi de negatif çıktı. Az önce bu mesajı attıktan sonra tekrar iki teste de gidip baktım ve böyle olmuşlar kalbim küt küt atıyor 5 dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almamalıyız diye biliyorum ama OLABİLİR Mİ? Bat 15-16 bu arada.