- 2 Aralık 2024
- 63
- 50
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #1.821
Şok içerisindeyim ya heveslenmek istemiyorum da elim ayağım titredi sabah ilk iş yapıcamAyy bayada belirgin birdaha yap yarın bence
İyiyim hamdolsun canım ne yapayım hala kasık ağrısı çekiyorum sanki hiç regl olmamış gibi. Sen nasılsınKuzucum ne yapıyorsunnasılsın @incim1 nerelerde gördün mü napti
Alla alla niye o kadar ağrın oldu acaba üşüttün müİyiyim hamdolsun canım ne yapayım hala kasık ağrısı çekiyorum sanki hiç regl olmamış gibi. Sen nasılsın
Ben de görmedim ne oldu acaba
Benim 2 kimyasal olduğu için tıbbi genetiğe yönlendirmişti orda yapılmıştı. Otoimmün testler için de romatolojiye gitmek gerekiyor. Ama inşallah gerek kalmadan hemen olurPeki bu testleri şimdi istesem yapar mı yoksa gebelikte mi takip ediliyo
Ben innovıta sipariş verdim yorumları çok iyi istersen ondan başlaEki Görüntüle 3518887
Kizlar hangi test iyi birisine başlayacağım bide femarada 3.gun bugün hafif karnimda kasılmalar hissediyorum iyi birşey mi bu
Aynen yap canm aklında acaba kalmasın en azından farklı marka yap bu ne markaydiŞok içerisindeyim ya heveslenmek istemiyorum da elim ayağım titredi sabah ilk iş yapıcam
Merhaba beni de ekler misiniz inşallah uğur getir bana benim gibi isteyenlere 6 ay önce dış gebelik oldu ve bu ay klomen kullandım yumurtam olgunlaşmış yarından itibaren gün aşırı ilişki dedi SAT 29 KASIM BAT 28 ARALIK inşallah yeni yıla 3 kişi olarak gireriz topik bize ugur getirsin
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @Turunc chemist 2 Kasım 3 Aralık @dlaraoz 8 Kasım 6 Aralık Eneaciz 8 Kasım 7 Aralık @bernailker 7 Kasım 7 Aralık slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @Nazbudak 7 Kasım 8 Aralık @Alev2626 8 Kasım 8 Aralık @Bettsyb 12 Kasım 10 Aralık @balimss 14 Kasım 11 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @gullinhan 13 Kasım 11 Aralık @gulenperi4 10 Kasım 12 Aralık @nisanurs98 17 Kasım 12 Aralık @seake 16 Kasım 13 Aralık @asiliris 9 Kasım 13 Aralık @cicek4040 13 Kasım 13 Aralık @loveinnovember 20 Kasım 13 Aralık @anyone1ri 13 Kasım 14 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık @merveett 17 Kasım 14 Aralık @zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık @Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @irem142 18 Kasım 16 Aralık burciby 16 Kasım 16 Aralık @papatyamm13 15 Kasım 17 Aralık @yestur 24 Kasım 18 Aralık Evanora 22 Kasım 19 Aralık @Jane Jetgil 14 Kasım 19 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık @aysmesra 21 Kasım 19 Aralık @babylovee 16 Kasım 20 Aralık @elizan04 23 Kasım 20 Aralık @virginiawolf 22 Kasım 20 Aralık @Rabiacaa 29 Kasım 20 Aralık @nesasl 27 Kasım 21 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @Biranneadayi2024 21 Kasım 22 Aralık Alin Ada 26 Kasım 23 Aralık @hlvsr 25 Kasım 23 Aralık @caca60 24 Kasım 24 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @gokce1111 29 Kasım 27Aralık @sea9 30 Kasım 27 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @topraktonlari 4 Aralık 28 Aralık @Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @Ozerrrr 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık E eva0108 4 Aralık 31 Aralık @n0101 4 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @malika001 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak sutlac7 4 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak @Mystika 8 Aralık 5 Ocak @mmatmazellll 6 Aralık 6 Ocak @pinkflowers1 9 Aralık 6 Ocak @Tmd2020 7 Aralık 7 Ocak @aycnnderin 9 Aralık 8 Ocak @Meowster 5 Aralık 9 Ocak
Allah Allah baya belirgin ikincisinde. Markaları neydi acaba testlerin? İnşallah vardırKIZLAR ben dün ve bugün test yaptım ikisi de negatif çıktı. Az önce bu mesajı attıktan sonra tekrar iki teste de gidip baktım ve böyle olmuşlar kalbim küt küt atıyor 5 dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almamalıyız diye biliyorum ama OLABİLİR Mİ? Bat 15-16 bu arada.
Bence bunda bariz var canımKIZLAR ben dün ve bugün test yaptım ikisi de negatif çıktı. Az önce bu mesajı attıktan sonra tekrar iki teste de gidip baktım ve böyle olmuşlar kalbim küt küt atıyor 5 dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almamalıyız diye biliyorum ama OLABİLİR Mİ? Bat 15-16 bu arada.
tamam canım ondan baslayayım insallah ugur getirsin bizeBen innovıta sipariş verdim yorumları çok iyi istersen ondan başla
Aaaa ya bana çoğu bildirim gelmiyo. Ben de diyorum grup niye sessizAlla alla niye o kadar ağrın oldu acaba üşüttün mübende idare eder canım
Baktım az önce incitme bugün regl günü halen diyo yeni yumurtluyorum herhaldeay Allah'ım ne güldürüyor bu kız beni yazdım da dönmedi
Ayy inşallah bende ilk kez deneyeceğim cuma günü teslimat diyor heyecanla bekliyorumtamam canım ondan baslayayım insallah ugur getirsin bize
Bana birisi cevap yazmasa başka bildirim gelmiyor onu vikmAaaa ya bana çoğu bildirim gelmiyo. Ben de diyorum grup niye sessiz
O zman daha bir kaç gun var bence döngune göre ama hıc bellı olmaz bu işler tabi her an catlayabilir agrı sızı akıntn varmıBugün adetimin 12.gunu
Prodoctor canım ikisi deAynen yap canm aklında acaba kalmasın en azından farklı marka yap bu ne markaydi
Affedersin ama böyle su gibi renksiz kokusuz akıntım var 2 gündürO zman daha bir kaç gun var bence döngune göre ama hıc bellı olmaz bu işler tabi her an catlayabilir agrı sızı akıntn varmı
Canım ikisi de prodoctor valla çok kafam karıştıAllah Allah baya belirgin ikincisinde. Markaları neydi acaba testlerin? İnşallah vardır
Acaba yarın eczaneden ovulasyon testi mi alsam daha hiç ovulasyon testi kullanmadımO zman daha bir kaç gun var bence döngune göre ama hıc bellı olmaz bu işler tabi her an catlayabilir agrı sızı akıntn varmı
Ozman bence 3,4 güne çatlarsın canmAffedersin ama böyle su gibi renksiz kokusuz akıntım var 2 gündür
Ya demee valla inşallah hüsran olmaz çok heyecanlandımBence bunda bariz var canım