Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Alabilirsin batmaların varsa cok silik cıkarsa yumurtlama olmus demektir. Bir kaç gun bakrsın cnku duzenlo adetin var bence kırmızı cıkar pik görürsün alsan da
İnşallah ya yarın şansımı deneyeyim öğlen yapayım nasıl yapılıyor peki yarın silik çıkarsa ertesi gün köyü kırmızı olursa o kırmızı olduğum günü tek mi değerlendircem

Benimde öyle iki gündür kokusuz sulu akıntı bugünde uzayan akıntım oldu. İstersen al test belki yakalarsın piki
Öyle yapayım canım teşekkür ederim çok soru sordum biliyorum inşallah tez vakitte bize annelik müjdesini verirsin inşallah

İnşallah ya yarın şansımı deneyeyim öğlen yapayım nasıl yapılıyor peki yarın silik çıkarsa ertesi gün köyü kırmızı olursa o kırmızı olduğum günü tek mi değerlendircem
Hayr silik ckınca artk catladı demekk. Ertesi gunu yne degerlendır bence hatta catlama artı 2 gun dyenler de var. Cok karmasık anlyrm ama duzenlo adette en iyisi hesap kıtap yapmadan 2 günde 1

Hayr silik ckınca artk catladı demekk. Ertesi gunu yne degerlendır bence hatta catlama artı 2 gun dyenler de var. Cok karmasık anlyrm ama duzenlo adette en iyisi hesap kıtap yapmadan 2 günde 1
Gerçekten öyle yaa bu süreç çok yordu bizi bittik durumdayım dış gebelikten sonra kendimi yeni toparladim nasip bakacaz ne diyelim

Gerçekten öyle yaa bu süreç çok yordu bizi bittik durumdayım dış gebelikten sonra kendimi yeni toparladim nasip bakacaz ne diyelim
Duzenli adette ovülasyon testine bulaşmamalısın bence. Onlar stres yapıyor gördüğün gibi. Benim DRM asla onermezdı kızmdan önce aldm adetm geckti meger stres yapmış drum at dedi cope attm o ay gebe kaldım. Pcosler ve acelesi olanlar yapmalı mesela bu ay kvm gelecek catladı mı bilmek ıcn alırım sadece pik ıcın ble almam ağrılarım dan anlyrm pikleri

Öyle yapayım canım teşekkür ederim çok soru sordum biliyorum inşallah tez vakitte bize annelik müjdesini verirsin inşallah
Ayy ne çok sorusu canım benim bilmediğim konular olunca çok yönlendirmek istemiyorum çok hassas konular çünkü
Uzayan akıntı yumurtlama günü oluyor bence öyle değil mi istersen bugünü değerlendir canım
Canımm değerlendirdim bugünü de dünü de ama kasık ağrısı vs olur diyor kızlar bende öyle bişey yok hiç anlamıyorum bu işlerdenn

Ne güzel sen anlıyorsun ben anlamıyorum işte insan oğlu sabırlı olamıyor ne kadar kafaya takmıcammmm diyorum her seferinde kendimi burda buluyorum

Al benden de o kadar bende anlamıyorum onun için ovulasyon testi en mantıklısı bence

Kesinlikle katılıyorum ya. Birde her testin hassaslığı aynı değil mesela bir arkadaş pik olmadığı halde hamile kaldı. Çokta güvenmemek lazım bence içinden gelince birlikte olmak en sağlıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…