Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Aminn inş bebişinde senlediraynenn son uc gun kala net anlarız zaten ovü testi ile takip ettim bende

İnşallah canım. Aynen özeldeki doktoruna da git bakalım ne diyecek. İnşallah güzel haberler alırsınız

Kizlar konuda açtım ama burayada yazmak istedim adetimin 9.gunu femarada 5.gun PKo var.son hapı içeceğim birazdan ama yoğun bel ağrım var ayni adet ağrısı gibi.adetim bugün bitti ovulasyona başladım ve böyle çıktı.yumurtluyomuyum.bukadar erken olurmu.esimde şuan yanımda değil yarın gelecek aksam

Eklentiler

• IMG_20241212_193909.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 9
Bir kaç gün ıcınde çatlayacak gibi sanki.

Yarın sabah doktora gideceğim ama bel ağrısı ve bu testlerden dolayı şüpheye düştüm çünkü bugün ilişki olmayacak ancak yarin akşam.kacirmam inşallah.sagol canım inşallah birkac güne olur
Kaçırmazsın canm testi yapmaya devam et sen. Silikleşince çatlıyor ya. Onun üstüne 24 saat fln yaşıyor yumurta hiç endişelenme yarın ve sonraki 2 günü değerlendir spermde sorun yoksa. Ama aynı zmanda bak bazen bazılarında uzun süre pik kalıyor. 20.gün yumurtluyorum yazmıssın diğer konuda da. Belki de uzun süre pik kalıyor testlerin sen bolca havuc ye çatlaması için bence

çok teşekkürler bugün gecikmenin 4.günüydü belim çok ağrıdı ve heran adet olacakmış gibi bir his vardı başka belirti hiç olmadı.

Tamam kuzum aynen 20.gun olyodu yada hiç olmuyordu.yarin netlesir. Evet belkide pkodan kaynaklı uzun süre böyle olacak.tamam canım daha catlamadi yani yarın değerlendireceğim

Genmen eşim kullandı 1-x ben kullandım birde iğneyi 2 defa eşim 3 defa ben vuruldum 2aydır da folbiol kullanıyorum. Sebze ağırlıklı beslendik paket gıda çok nadir. Kabak çekirdeği ve hurma yedik. Son 1 aydır bunları yaptık.

Bende dahil olayim uğurlu gelirbelki

29
Evet kendi Bat’ıma yakınları ve aynıları markaja almıştım. Burası öylesine gelişine olsun aynen. Ovülasyon testi alıp bu ay öyle takip etmek istiyorum. Bakalım inşallah canım amin amiiiin
Sat 29 kasım bat 27 aralık uğurlu gelir inşallah

Bende bulduğum bikac bilgiyi ekleyeyim şifa olsun

Eklentiler

• IMG_20241212_125335.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_20241212_125401.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_20241212_131204.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_20241212_131249.jpg
    197,6 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_20241212_131318.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_20241212_125310.jpg
    135 KB · Görüntüleme: 6
Aa bende buralardayım hangi hastanede acaba
Canım hastanede değil kendi muayenehanesi var. Lokman Hekimin karşısında tavsiye ederim tatlı bir kadın
Kızlar kan verdim emara gireceğim için erken oldu bat 14 15 ilişkiden 12 geçti hcg 10
Ayy maşallah sağlıkla gelsinnn
Benimde uygulamada 14ü gösteriyor nitekim öyle olacak gibi canımm. Dün olduysa yarın olabilir ama dün olmadıysa bence bugünü değerlendir mutlaka. Gün aşırı önemli çünkü. Benim 6-8-9-10-11 oldu 13 ve 14 olacak bugünü es geçtik
Şimdi bu şekilde olmuş doğrumu çalısiyor demek bu test regldan sonra 9.gu deyim
Evet canım daha lh yükselmemiş yani 12-13 mm gibidir muhtemelen 3-4 güne pik olur bence

Çok sevindim drlar ne derse desinler. Noktayı Allah koyuyor hangi takviyeleri aldınız. Peki tüp bebek dendiği için ovulasyon vesaire takip etmediniz değil mi

Kız maşallah bu ne seri üretime geçmişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…