- 13 Kasım 2020
- 2.802
- 4.274
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #2.381
Aminn inş bebişinde senledirAy çok sevindim bunu okuduğuma demek ki yalancı pozitif çıkarmıyor oley yyyyy bundan sonraki testin pozitif olsun inşallah arkadaşımbenim de 19 Aralık maksimum. Yani yumurta akım çok fazla üçünde geldi bacak ağrım kasık ağrım oldu ama beşinde de aşırı batma ve rahim içim ağrıdı ve ısıya gore programda beşi gösteriyor O yüzden 5'ini baz aldım. Yani bu geceden itibaren 6 günümüz var
İnşallah canım. Aynen özeldeki doktoruna da git bakalım ne diyecek. İnşallah güzel haberler alırsınızAnladim canim. Ben özeldeki doktoruma henüz gitmedim regl olursam regl bittikten sonra gitmeyi düşünüyorum bakalim. O ne der nasil bir yol tarif eder bize. İnşallah saglikli bir gebelik saglikli evlat nasip eder Allahım.
Stresten uzak kalmaya caliscam ama bakalim ne kadar basarabilirsem. Çünkü cok zor biliyorsun. İnşallah Allahım isteyen herkese nasip eder bekletmeden aratmadan. Sende yarin kan sonucunu haber ver bakalim güzel yükselecek insallah
İnşallah çok sağ olun. Rabbim isteyen bekleyen herkese en kısa sürede sağlıkla nasip etsin inşallahYa çok sevindim 2 günde bir kan verin mutlaka takip ediliyor. İnşallah sağlıkla devam etsin
Bir kaç gün ıcınde çatlayacak gibi sanki.Kizlar konuda açtım ama burayada yazmak istedim adetimin 9.gunu femarada 5.gun PKo var.son hapı içeceğim birazdan ama yoğun bel ağrım var ayni adet ağrısı gibi.adetim bugün bitti ovulasyona başladım ve böyle çıktı.yumurtluyomuyum.bukadar erken olurmu.esimde şuan yanımda değil yarın gelecek aksamEki Görüntüle 3519953
Yarın sabah doktora gideceğim ama bel ağrısı ve bu testlerden dolayı şüpheye düştüm çünkü bugün ilişki olmayacak ancak yarin akşam.kacirmam inşallah.sagol canım inşallah birkac güne olurBir kaç gün ıcınde çatlayacak gibi sanki.
Kaçırmazsın canm testi yapmaya devam et sen. Silikleşince çatlıyor ya. Onun üstüne 24 saat fln yaşıyor yumurta hiç endişelenme yarın ve sonraki 2 günü değerlendir spermde sorun yoksa. Ama aynı zmanda bak bazen bazılarında uzun süre pik kalıyor. 20.gün yumurtluyorum yazmıssın diğer konuda da. Belki de uzun süre pik kalıyor testlerin sen bolca havuc ye çatlaması için benceYarın sabah doktora gideceğim ama bel ağrısı ve bu testlerden dolayı şüpheye düştüm çünkü bugün ilişki olmayacak ancak yarin akşam.kacirmam inşallah.sagol canım inşallah birkac güne olur
Tamam kuzum aynen 20.gun olyodu yada hiç olmuyordu.yarin netlesir. Evet belkide pkodan kaynaklı uzun süre böyle olacak.tamam canım daha catlamadi yani yarın değerlendireceğimKaçırmazsın canm testi yapmaya devam et sen. Silikleşince çatlıyor ya. Onun üstüne 24 saat fln yaşıyor yumurta hiç endişelenme yarın ve sonraki 2 günü değerlendir spermde sorun yoksa. Ama aynı zmanda bak bazen bazılarında uzun süre pik kalıyor. 20.gün yumurtluyorum yazmıssın diğer konuda da. Belki de uzun süre pik kalıyor testlerin sen bolca havuc ye çatlaması için bence
Aaa nasıl gitti o zaman kurumadırSonradan gitti ama çizgi bilmiyorum varsa çıkar haftaya doktora gideceğim zaten
İnşallah uzun sürmesnn ya takip et bırakma diye dedimTamam kuzum aynen 20.gun olyodu yada hiç olmuyordu.yarin netlesir. Evet belkide pkodan kaynaklı uzun süre böyle olacak.tamam canım daha catlamadi yani yarın değerlendireceğim
Bende dahil olayim uğurlu gelirbelki
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @Turunc chemist 2 Kasım 3 Aralık @dlaraoz 8 Kasım 6 Aralık @beronika 7 Kasım 7 Aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @Nazbudak 7 Kasım 8 Aralık @wKubra 10 Kasım 8 Aralık @Alev2626 8 Kasım 8 Aralık ..AhSeN.. 14 Kasım 9 Aralık @Bettsyb 12 Kasım 10 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @gullinhan 13 Kasım 11 Aralık @gulenperi4 10 Kasım 12 Aralık @nisanurs98 17 Kasım 12 Aralık @iremniss 13 Kasım 12 Aralık @seake 16 Kasım 13 Aralık @asiliris 9 Kasım 13 Aralık @cicek4040 13 Kasım 13 Aralık @loveinnovember 20 Kasım 13 Aralık @anyone1ri 13 Kasım 14 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık @merveett 17 Kasım 14 Aralık @zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık @Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @Coocoo 18 Kasım 15 Aralık @irem142 18 Kasım 16 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @hazoo 16 Kasım 16 Aralık @papatyamm13 15 Kasım 17 Aralık @yestur 24 Kasım 18 Aralık Evanora 22 Kasım 19 Aralık Jane Jetgil 14 Kasım 19 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık @aysmesra 21 Kasım 19 Aralık @babylovee 16 Kasım 20 Aralık @elizan04 23 Kasım 20 Aralık @virginiawolf 22 Kasım 20 Aralık @Rabiacaa 29 Kasım 20 Aralık @sepa 23 Kasım 20 Aralık @Tadelle12 24 Kasım 20 Aralık @nesasl 27 Kasım 21 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @Biranneadayi2024 21 Kasım 22 Aralık @Alin Ada 26 Kasım 23 Aralık @hlvsr 25 Kasım 23 Aralık @caca60 24 Kasım 24 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @cerenaylcn 16 Kasım 24 Aralık @sla44 25 Kasım 25 Aralık @kadirbey19 27 Kasım 25 Aralık @gokce1111 29 Kasım 27Aralık @sea9 30 Kasım 27 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @dicle1 29 Kasım 28 Aralık @Sweetbird 28 Kasım 27 Aralık @topraktonlari 4 Aralık 28 Aralık Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @Dides0 1 Aralık 29 Aralık @Ozerrrr 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @eva0108 4 Aralık 31 Aralık @n0101 4 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @malika001 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak sutlac7 4 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak @Mystika 8 Aralık 5 Ocak @cetty 8 Aralık 5 Ocak @balimss 9 Aralık 5 Ocak @mmatmazellll 6 Aralık 6 Ocak @pinkflowers1 9 Aralık 6 Ocak @Tmd2020 7 Aralık 7 Ocak @LunaLovegoodd 6 Aralık 7 Ocak @aycnnderin 9 Aralık 8 Ocak @Meowster 5 Aralık 9 Ocak
Sat 29 kasım bat 27 aralık uğurlu gelir inşallahEvet kendi Bat’ıma yakınları ve aynıları markaja almıştım. Burası öylesine gelişine olsun aynen. Ovülasyon testi alıp bu ay öyle takip etmek istiyorum. Bakalım inşallah canım amin amiiiin
Tamam kuzum takip edeceğim bu ilk gün bakalım ne olacak .inşallahİnşallah uzun sürmesnn ya takip et bırakma diye dedim
Hamilemisiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEki Görüntüle 3519959 Genmen eşim kullandı 1-x ben kullandım birde iğneyi 2 defa eşim 3 defa ben vuruldum 2aydır da folbiol kullanıyorum. Sebze ağırlıklı beslendik paket gıda çok nadir. Kabak çekirdeği ve hurma yedik. Son 1 aydır bunları yaptık.
Canım hastanede değil kendi muayenehanesi var. Lokman Hekimin karşısında tavsiye ederim tatlı bir kadınAa bende buralardayım hangi hastanede acaba
Ayy maşallah sağlıkla gelsinnnKızlar kan verdim emara gireceğim için erken oldu bat 14 15 ilişkiden 12 geçti hcg 10
Benimde uygulamada 14ü gösteriyor nitekim öyle olacak gibi canımm. Dün olduysa yarın olabilir ama dün olmadıysa bence bugünü değerlendir mutlaka. Gün aşırı önemli çünkü. Benim 6-8-9-10-11 oldu 13 ve 14 olacak bugünü es geçtikMerhaba, bende bugün 12. Günümdeyim aynıyız yani. Uygulamaya baktığımda 13-14 gösteriyor. Ama dün çok hafif akıntım vardı bugün biraz daha fazla gibi ama yine az normalde daha çok oluyor biliyorum. Değerlendirmedim cuma ve cumartesini beklediğim için. Bugün ve cumartesimi deneyeyim yoksa 3ünüdemi bilmiyorum. Normalde gün aşırı yapıyoruz ama sperm kalitesi denildiği için bilemedim. Bulunduğum yerde hiçbir eczanede Ovulasyon testi bulamadım hepsi siparişle getirtiyormuş alamadım oyüzden
Herkesin fikirlerini alabilirmiyimm ne yapayımm sizce
Evet canım daha lh yükselmemiş yani 12-13 mm gibidir muhtemelen 3-4 güne pik olur benceŞimdi bu şekilde olmuş doğrumu çalısiyor demek bu test regldan sonra 9.gu deyim
Çok sevindim drlar ne derse desinler. Noktayı Allah koyuyorSelam müjdeli haberle geldim bu sabah kaset test direk pozitif verdi öğlen hemen teste gittim betahcg 286.5 geldi
Birde şunu demek isterim ben 38 yaş AMH 0.17 FSH 21 ile tüp bebek dışında bebeğiniz olmaz denilen ve tüp bebek raporu verilen biriydi üzerinden 1 ay geçti sadece vitamin desteği aldım onun dışında hiç birşey yapmadım ve sonucum Rabbimin izni ile pozitif hiç bir zaman ümitsizliğe düşmesin kimse Rabbim ol diyor ve oluyor
Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın
Ay ne demek burada birbirimize destek için varız teşekküre hiç gerek yokTamam kuzum takip edeceğim bu ilk gün bakalım ne olacak .inşallahçok teşekkür ederim
Kız maşallah bu ne seri üretime geçmişsinizCanım hastanede değil kendi muayenehanesi var. Lokman Hekimin karşısında tavsiye ederim tatlı bir kadın
Ayy maşallah sağlıkla gelsinnn
Benimde uygulamada 14ü gösteriyor nitekim öyle olacak gibi canımm. Dün olduysa yarın olabilir ama dün olmadıysa bence bugünü değerlendir mutlaka. Gün aşırı önemli çünkü. Benim 6-8-9-10-11 oldu 13 ve 14 olacak bugünü es geçtik
Evet canım daha lh yükselmemiş yani 12-13 mm gibidir muhtemelen 3-4 güne pik olur bence