Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Valla benim de bilgim yok işte arastiyorum neler yapılıyor diye ona göre yapamaya çalışacağım

Bugün üç ayrı markanın ovu testini yaptım hepsi farklı sonuç çıktı benim testlere olan güvenimde kalmadı artık
benim gözlemlediğim bizde ovulasyon pozitif olunca gebelik testi gibi ilk ikinci cizgi net cıkıyor.pkodan dolayı ovulasyon testleri net güvenli değil ama yapmaya devam ediyorum bende cünkü hiç belli olmuyor.bence yapmaya devam et canım

Belki olmuştur bilemezsin ki kendini üzüpte strese koyma inşallah Rabbim bu ay bize nasip eder çatlayıp çatlamadığını nasıl anlıyoruz yaa ilkim hiçbir şey bilmiyorum kafam alak bulak

benimde 20 aralık adet tarihi inşallah olmam kasım 28 de rahim filmi çektirdim biraz tıkanıklık vamıştı ama açılmış beklemedeyiz

Ovulasyon pik gösterdiğinde o gün ve o günden sonraki günü mü değerlendirecez yoksa birer gün arayla mı önerilir acaba
Canım ben hiç bilmiyorum ama sperm problemi varsa gün aşırı yoksa ovu boyunca her gün diyorlar en önemlisi çatlama öncesi ve sonraki bir günmüş sanırım net bilenler bizi de aydınlatsın sjsjsj
Aynen basladik iyi şimdilik sorun yok misafirimde yok bu hafta full calisicaz bakalim. yumurtlamayı gorunce daha da iyi olucak insallah.
Hadi inşallahhh yeni yıla hamile girelim sağlıkla

Amin inşallah yaaa

Bugün adetin 12. günü yarın eczanede ovulasyon testi alsam mı yaaa

Konuşmaya dahil oldum kuzum ama sperm 48 saatte bir yeniliyo o yüzden birliktelik Bi gün arayla olması daha doğru doktorum bana böyle söyledi
Evet canım ama bazı drlar da her gün diyor yaş genç ise ve spermde skıntı yoksa ben de günaşırı severlerdenm mısafrm gelecek dye Allah ne verdiyse yürüdüm vallahi hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…