-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #1.861
Valla benim de bilgim yok işte arastiyorum neler yapılıyor diye ona göre yapamaya çalışacağımben kullandım önce ama sıvı almamaya ve saatlere dikkat etmedim.işte önceden iki saat sıvı almıycaz ve hergün aynı saattte yapacagız ben calıstıgım için iş dönüsü eve gelince yapıyodum ama işte sıvı alımı oldugu için anlamı olmuyodu
Kuzum ben yapmıyorum onu yapan arkadaşlardan birine etiketle
benim gözlemlediğim bizde ovulasyon pozitif olunca gebelik testi gibi ilk ikinci cizgi net cıkıyor.pkodan dolayı ovulasyon testleri net güvenli değil ama yapmaya devam ediyorum bende cünkü hiç belli olmuyor.bence yapmaya devam et canımBugün üç ayrı markanın ovu testini yaptım hepsi farklı sonuç çıktı benim testlere olan güvenimde kalmadı artık
Bende az önce sıvı alımına dikkat etmeden ovu testi yaptım pike yakın bile değil. Uygulamada 14 ü gösteriyor yumurtlamayıbenimde bugun 10.gunum aynısı bende de oldu ama yumurtlamam gozukmuyo
Ben sabah yaptım 2.çizgi yeni oluşuyordu yani benimde uygulamada 14 ü gösteriyor. Aynı zamanda ögrenicez deseneBende az önce sıvı alımına dikkat etmeden ovu testi yaptım pike yakın bile değil. Uygulamada 14 ü gösteriyor yumurtlamayı
Değerlendirmeye başladın mı kuzum nasıl gidiyorBen sabah yaptım 2.çizgi yeni oluşuyordu yani benimde uygulamada 14 ü gösteriyor. Aynı zamanda ögrenicez desene
Belki olmuştur bilemezsin ki kendini üzüpte strese koyma inşallah Rabbim bu ay bize nasip eder çatlayıp çatlamadığını nasıl anlıyoruz yaa ilkim hiçbir şey bilmiyorum kafam alak bulakBir gebenin günlüğü var ınstada o testte pik gördüğünüz gün ve sonrakı 2 gunu degerlendırın dyor. Ama bazı pikler bir kaç gun oluyor ıste. Ben olsam dün olduysa yarın ve öbür gün de yapardım ama seni etkilemek istemem canm ben de 30 Kasım, 3,4,5 Aralık ilişki yaptım basta 3u catlama sandık ama sanrm 5ınde catladı engeç. ama sonrası yapamadık hiççç resmen cok uzaktan mısafr geldi buraya gezmeye bizde kaldılar canm cok skldıen önemli zamanımda mısafrle ugrastm şaka gibi
Ovulasyon pik gösterdiğinde o gün ve o günden sonraki günü mü değerlendirecez yoksa birer gün arayla mı önerilir acabaDeğerlendirmeye başladın mı kuzum nasıl gidiyor
Aynen basladikDeğerlendirmeye başladın mı kuzum nasıl gidiyor
Canım ben hiç bilmiyorum ama sperm problemi varsa gün aşırı yoksa ovu boyunca her gün diyorlar en önemlisi çatlama öncesi ve sonraki bir günmüş sanırım net bilenler bizi de aydınlatsın sjsjsjOvulasyon pik gösterdiğinde o gün ve o günden sonraki günü mü değerlendirecez yoksa birer gün arayla mı önerilir acaba
Hadi inşallahhh yeni yıla hamile girelim sağlıklaAynen basladikiyi şimdilik sorun yok misafirimde yok bu hafta full calisicaz bakalim. yumurtlamayı gorunce daha da iyi olucak insallah.
Amin inşallah yaaaCanım ben hiç bilmiyorum ama sperm problemi varsa gün aşırı yoksa ovu boyunca her gün diyorlar en önemlisi çatlama öncesi ve sonraki bir günmüş sanırım net bilenler bizi de aydınlatsın sjsjsj
Hadi inşallahhh yeni yıla hamile girelim sağlıkla
İnşallah canım inşallahBelki olmuştur bilemezsin ki kendini üzüpte strese koyma inşallah Rabbim bu ay bize nasip eder çatlayıp çatlamadığını nasıl anlıyoruz yaa ilkim hiçbir şey bilmiyorum kafam alak bulak
Bugün adetin 12. günü yarın eczanede ovulasyon testi alsam mı yaaaCanım ben hiç bilmiyorum ama sperm problemi varsa gün aşırı yoksa ovu boyunca her gün diyorlar en önemlisi çatlama öncesi ve sonraki bir günmüş sanırım net bilenler bizi de aydınlatsın sjsjsj
Hadi inşallahhh yeni yıla hamile girelim sağlıkla
iğne vurulduktan 36 saat sonra cnm ben de 2 defa vuruldum ordan biliyorumAmin inşallah yaaa
Evet canım ama bazı drlar da her gün diyor yaş genç ise ve spermde skıntı yoksa ben de günaşırı severlerdenm mısafrm gelecek dye Allah ne verdiyse yürüdüm vallahi hahahaKonuşmaya dahil oldum kuzum ama sperm 48 saatte bir yeniliyo o yüzden birliktelik Bi gün arayla olması daha doğru doktorum bana böyle söyledi
Evet canım düzenli 29 günde bir adet oluyorum ama bu ay ilk defa 2 gün gecikme oldu SAT 29 KASIM BAT 28 ARALIKİnşallah canım inşallahadet iin düzenli mi
Herhangi bir belirtin var mıydı canım ovulasyonla ilgili? Yani eğer yumurtladıysan testi alsanda bu ay geçmiş olur.Bugün adetin 12. günü yarın eczanede ovulasyon testi alsam mı yaaa