Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kuzum ekledim bak dün daha koyu bugun biraz açılıyor gibi duruyor. Sence ? Evanora

Eklentiler

• Screenshot_20250124-150651_WhatsApp.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_20250124-150732_WhatsApp.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 12
Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı hala regl olmadım bekliyorum
Anlamadığım şey benim belirtim yok hiç bir belirtim sanki gogusum sizildiyor yani gercektenmi sizildiyor benmi oyle hissediyorum inan onunda çözemedim anlamıyorum gaz falanda ağrı yok yani

Kuzum ekledim bak dün daha koyu bugun biraz açılıyor gibi duruyor. Sence ? Evanora
Canım bunun csi zten ekstra koyu geldi bana sagdakı koyuluk gerçekten baya koyu ama c si neden cok siyah gibi. Bence de catlamıs senin bdha baksana aksama. Isın da dip. Sen smdımsakin ol vucut ısın arttığı sbah catladı demektır. Progesteron etkisiyle yukselır yumurtlama sonrası ısı

Anlamadığım şey benim belirtim yok hiç bir belirtim sanki gogusum sizildiyor yani gercektenmi sizildiyor benmi oyle hissediyorum inan onunda çözemedim anlamıyorum gaz falanda ağrı yok yani
Valla ben de göğüs ağrısı falan var kasıklarda batma dedim bu ay oldu galiba ama regl oldum sonra bende anlamadım .

Soldaki dün sagdaki bugun kuzum. Catlamis yada catlamak uzere diye yorumladim ben ama bilemedim de. Bir daha mi yapsam yoksa yarin mi yapsam acaba test. Bu geceyi de zaten degerlendircem. Test yapmaya gerek yok sanki. Bilemedimmmm
Bu sabah olctum atesimi uyku sersemi unuttum yaa kac ciktigini ahhaha benim b12 nin ortamdan ayrılışı simdi benim ısım düştü dün bu yumurtlama demekti ısım yukselince catlama mi demek oluyor. Asla anlayamıyorum bu sicaklik konusunu

Benim pazartesi olmazsam günüm geçti demek çünkü yumurtlama 14 de yumurtlamadan 14 gün sonra pazartesi günü ne denk geliyor beklicem akıntım vardı kesildi herhalde adet olucam
Valla ben de göğüs ağrısı falan var kasıklarda batma dedim bu ay oldu galiba ama regl oldum sonra bende anlamadım

Canım sen ateşini ölçmeye devam et düzenli bir şekilde. Ben onları yorumlayayım 3 gün üst üste artan ısı çatlamış demektir bazen birkaç gün düşük de duruyor yani bazen LH hormonunu arttıktan sonra çatlaması uzun sürebiliyor ben sürekli şehir değişikliği yaptığım için yazın 2 ay 4 gün geç yumurtlamıştım 4 gün boyunca ısım düşük kalmıştı

Tamam canim ölçerim soylerim sana da. Bu sabah olcmustum ama unuttum iste. Olmadi yine yatmaya geçince olceyim dün de 1 gibi falandi galiba düşük cikmisti. Icimde bir yangin var gibi ama bugun ya ısım yüksek yada ben oyle hissediyorum. Bu arada aksamdan beri wc gittigimde akıntımda lekelenme var yogun degil ama boyle az az. Acaba catladi mi diye düşünmeye basladim

Merhabalar kızlar benim ettiğim bir konu var kan tahlili yapıldı 861 cikmisdi pazartesi bugunde doktora gittim ultrasyon la bakildi doktor ultrasyon kagidinda gs nin 0.27 cm oldugunu söyledi bu konu hakkında bilgisi olan var mı internetten bakdim hep mm yaziyor cm ile mm ayırt eden

Canım yumurtlama kanaması da oluyor ısın Yuksek çıkacak bence sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…