- 16 Eylül 2024
- 1.896
- 1.117
- 48
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #11.201
Anlamadığım şey benim belirtim yok hiç bir belirtim sanki gogusum sizildiyor yani gercektenmi sizildiyor benmi oyle hissediyorum inan onunda çözemedim anlamıyorum gaz falanda ağrı yok yaniErken gebelik testi yaptım negatif çıktı hala regl olmadım bekliyorum
Canım bunun csi zten ekstra koyu geldi bana sagdakı koyuluk gerçekten baya koyu ama c si neden cok siyah gibi. Bence de catlamıs senin bdha baksana aksama. Isın da dip. Sen smdımsakin ol vucut ısın arttığı sbah catladı demektır. Progesteron etkisiyle yukselır yumurtlama sonrası ısıKuzum ekledim bak dün daha koyu bugun biraz açılıyor gibi duruyor. Sence ?Evanora
Valla ben de göğüs ağrısı falan var kasıklarda batma dedim bu ay oldu galiba ama regl oldum sonra bende anlamadım .Anlamadığım şey benim belirtim yok hiç bir belirtim sanki gogusum sizildiyor yani gercektenmi sizildiyor benmi oyle hissediyorum inan onunda çözemedim anlamıyorum gaz falanda ağrı yok yani
Soldaki dün sagdaki bugun kuzum. Catlamis yada catlamak uzere diye yorumladim ben ama bilemedim de. Bir daha mi yapsam yoksa yarin mi yapsam acaba test. Bu geceyi de zaten degerlendircem. Test yapmaya gerek yok sanki. BilemedimmmmCanım bunun csi zten ekstra koyu geldi bana sagdakı koyuluk gerçekten baya koyu ama c si neden cok siyah gibi. Bence de catlamıs senin bdha baksana aksama. Isın da dip. Sen smdımsakin ol vucut ısın arttığı sbah catladı demektır. Progesteron etkisiyle yukselır yumurtlama sonrası ısı
Valla ben de göğüs ağrısı falan var kasıklarda batma dedim bu ay oldu galiba ama regl oldum sonra bende anlamadım
Regl oldum
Teşekkür ederim insallahİnşallah oteki ay hamilelik haberini alırım senin duam senle bende olucam büyük ihtimalle
İnşallah sağlikli bir hamilelik gecirelimde bunay öteki ay farketmezTeşekkür ederim insallahİnsallah sen hamilesindir bu ay
Canım sen ateşini ölçmeye devam et düzenli bir şekilde. Ben onları yorumlayayım 3 gün üst üste artan ısı çatlamış demektir bazen birkaç gün düşük de duruyor yani bazen LH hormonunu arttıktan sonra çatlaması uzun sürebiliyor ben sürekli şehir değişikliği yaptığım için yazın 2 ay 4 gün geç yumurtlamıştım 4 gün boyunca ısım düşük kalmıştıSoldaki dün sagdaki bugun kuzum. Catlamis yada catlamak uzere diye yorumladim ben ama bilemedim de. Bir daha mi yapsam yoksa yarin mi yapsam acaba test. Bu geceyi de zaten degerlendircem. Test yapmaya gerek yok sanki. Bilemedimmmm
Bu sabah olctum atesimi uyku sersemi unuttum yaa kac ciktigini ahhahabenim b12 nin ortamdan ayrılışı simdi benim ısım düştü dün bu yumurtlama demekti ısım yukselince catlama mi demek oluyor. Asla anlayamıyorum bu sicaklik konusunu
Tamam canim ölçerim soylerim sana da. Bu sabah olcmustum ama unuttum iste. Olmadi yine yatmaya geçince olceyim dün de 1 gibi falandi galiba düşük cikmisti. Icimde bir yangin var gibi ama bugun ya ısım yüksek yada ben oyle hissediyorum. Bu arada aksamdan beri wc gittigimde akıntımda lekelenme var yogun degil ama boyle az az. Acaba catladi mi diye düşünmeye basladimCanım sen ateşini ölçmeye devam et düzenli bir şekilde. Ben onları yorumlayayım 3 gün üst üste artan ısı çatlamış demektir bazen birkaç gün düşük de duruyor yani bazen LH hormonunu arttıktan sonra çatlaması uzun sürebiliyor ben sürekli şehir değişikliği yaptığım için yazın 2 ay 4 gün geç yumurtlamıştım 4 gün boyunca ısım düşük kalmıştı
Canım yumurtlama kanaması da oluyor ısın Yuksek çıkacak bence sabahTamam canim ölçerim soylerim sana da. Bu sabah olcmustum ama unuttum iste. Olmadi yine yatmaya geçince olceyim dün de 1 gibi falandi galiba düşük cikmisti. Icimde bir yangin var gibi ama bugun ya ısım yüksek yada ben oyle hissediyorum. Bu arada aksamdan beri wc gittigimde akıntımda lekelenme var yogun degil ama boyle az az. Acaba catladi mi diye düşünmeye basladim
Guzel haberlerini aliriz umarimBenim yumurtlama takvimde 14 ocakta görüyor ama 14 gün sayıyorsam pazartesi olmam gerekiyor adet pazartesi olmazsam kan testi vereyim direk diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?