- 14 Ağustos 2024
- 503
- 216
- 18
- 27
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #9.801
Yapmam kuzum gecikmeden hiç yapmasında yok cenaze kuzenim di bir buçuk yıllık evliydi 26 yaşında gencecik di kardeşi sinir kırizi geçirdi onu tutmaya çalışırken kasığıma iyi bir yumruk yedim Allahım çok zordu inanBaşınız sağolsun canım test yapacak msn erkenden canım darbe nasıl oldu bu arada
Canm üstlerde yazdmmLinki varmi kuzum
Ah Rabbim şifalar versin çok zor cok gencecik can başınız sağolsun tekrardanYapmam kuzum gecikmeden hiç yapmasında yok cenaze kuzenim di bir buçuk yıllık evliydi 26 yaşında gencecik di kardeşi sinir kırizi geçirdi onu tutmaya çalışırken kasığıma iyi bir yumruk yedim Allahım çok zordu inan
Sağol kuzum sen ne zaman başlıyorsun testeAh Rabbim şifalar versin çok zor cok gencecik can başınız sağolsun tekrardan
Başin sag olsun cnm mekani cennet olsun.Yapmam kuzum gecikmeden hiç yapmasında yok cenaze kuzenim di bir buçuk yıllık evliydi 26 yaşında gencecik di kardeşi sinir kırizi geçirdi onu tutmaya çalışırken kasığıma iyi bir yumruk yedim Allahım çok zordu inan
Benim oğlum da 3 gündür öyle canım geceleri hiç uyku yok ateşi çok yükseliyorYaaa evet Allah'tan kayınvalıdemler var günler geçıyor tempodan.kızım rahatsız kızlar duacı olun lütfen ateşi düşmüyor bir türlü ondan dolayı 2.bebek fikri aklıma pek gelmiyor
Aklıma kuzenim geldi oda iki hafta oldu vefat edeli 25 yaşındaydı. Başınız sağolsun canım Rabb'im ailesine sevenlerine sabır versinKızlar yoktum yazamadım hiç buralara bat 6 gün kaldı cenazemiz vardı çok üzüldüm çok üzgündüm bebek yok gibi geliyor bana dün sadece kasığıma bi darbe yedim onun ağrısı oluyor onun dışında yok bir şey hayırlısı tabi
Amin canım benim aminBaşin sag olsun cnm mekani cennet olsun.
Ay oda çok geç sizin de başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara sabır versinAklıma kuzenim geldi oda iki hafta oldu vefat edeli 25 yaşındaydı. Başınız sağolsun canım Rabb'im ailesine sevenlerine sabır versin
Az kalmış canım pik olmasına değerlendir bu günü sen yine yarın pik olur gibiKizlarr bana yardim ediiin. Üsttekini saat 4 gibi yaptim alttakini simdi yaptim. Ne diyorsunuz sizce napayim.. help helppp lütfennnn
Dünü degerlendirmistik ama bugünü degerlendirme komusunda ikilemde kaldim kuzucum yaa. Yarina daha koyulasirsa acaba yarini mi degerlendirsek diye düşündüm. Sencee ?Az kalmış canım pik olmasına değerlendir bu günü sen yine yarın pik olur gibi
Canimcim su an bir döngüm yok malesef. Kürtaj sonrasi net duzene girmedi. Kanamam dün kesildi. Bugun akintim olunca baktim bir testle böyle oldu. Ne diyorsun alttaki 2. Olani yeni yaptim usttekini gündüz. Sence ne yapsam degerlendirmeli miyim.Adet döngün kac gunde bir cnm
Kalite düşmesin dersen bekle canım o zaman yarın ki teste göre bakarız yineDünü degerlendirmistik ama bugünü degerlendirme komusunda ikilemde kaldim kuzucum yaa. Yarina daha koyulasirsa acaba yarini mi degerlendirsek diye düşündüm. Sencee ?
Benim böyle oldugunda bir gün sonra pik olmuştu yarın iki defa daha yap canm daha olmamışKizlarr bana yardim ediiin. Üsttekini saat 4 gibi yaptim alttakini simdi yaptim. Ne diyorsunuz sizce napayim.. help helppp lütfennnn
Canm tam pik oldugunda ve ertesi günüde silik olana kadar yaparsan en yüksek kalma orasını yakalamış olursunDünü degerlendirmistik ama bugünü degerlendirme komusunda ikilemde kaldim kuzucum yaa. Yarina daha koyulasirsa acaba yarini mi degerlendirsek diye düşündüm. Sencee ?
Tamam canim yarin da iki defa yapayim en iyisi testi ben. Koyulasma var insallah tam yumurtlama ve catlamayi da görürüm bu ay.Benim böyle oldugunda bir gün sonra pik olmuştu yarın iki defa daha yap canm daha olmamış
Çok teşekkür ederim canım ❤ insallah yarinda koyulasir iyice.Canm tam pik oldugunda ve ertesi günüde silik olana kadar yaparsan en yüksek kalma orasını yakalamış olursun
Tamam canim bakayim yarinki teste de en iyisi. Kafam hala karisik amaKalite düşmesin dersen bekle canım o zaman yarın ki teste göre bakarız yine
Bence yarin koyuşalir gibi geliyor bana Yarini bekleCanimcim su an bir döngüm yok malesef. Kürtaj sonrasi net duzene girmedi. Kanamam dün kesildi. Bugun akintim olunca baktim bir testle böyle oldu. Ne diyorsun alttaki 2. Olani yeni yaptim usttekini gündüz. Sence ne yapsam degerlendirmeli miyim.
Evanora kuzuu sende bir bakk
Bu arada adetin ertesi gunu yumurtlama hemen olabiliyormu bende ovulasyn testine baslycm ama gecen ay dongu 25ti bu ay 35.gun regl geldi gecikti 10gun filan gecen ayki ovulasyonda 12.gunu yumurtlama olmustu bugun adet biteli 9.gun elimde 6tane test oldugu icin 10.gun baslayim dedim inşallah kaçirmamCanimcim su an bir döngüm yok malesef. Kürtaj sonrasi net duzene girmedi. Kanamam dün kesildi. Bugun akintim olunca baktim bir testle böyle oldu. Ne diyorsun alttaki 2. Olani yeni yaptim usttekini gündüz. Sence ne yapsam degerlendirmeli miyim.
Evanora kuzuu sende bir bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?