Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar 2-3 gündür kasık ağrım var ama uzun sürüyor baya batma filan değil regl olacak gibi.. hatta regl oldum sanıyorum hamile olduğumu düşünmüyorum erken regli mi olacağım acaba Hayıt tohumu içtim bat 14 Ocak

Evet belki de beni kötü etkileyecek bişey yaşıycaktım ya da kullanıp kullanmama konusunda kararsızdım inanın bilemiyorum herkesin hakkkında hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla gelsin bebişlerimiz

Kendi doktoruna git zaten 8 haftada kese görünüyor gitmişken keseye baktırırsın.Erken gitsen kese oluşmamışsa göremez. 13 de tekrar kan ver zaten direkt hamilesin diye aile hekimin bile söyler

Ahhh bu umut peşimizi bırakmıyor bende 2 gün önce yerleşme kanaması mı yaşadım acaba diyorum o zaman kanda yükselmeye başlıyor
Bütün belirtilerim ve akıntım devam ediyor ama adet olacak hissi hala yok ama beta 2 / 3 falan da değildi kocamaaann bir SIFIR burdan da dönmez bee ne umutmuş benimki de. abla ben senden de umutluyum ya sanki buraya yazacaz hamileyizz diyee

Kızlar bugün vajinal muayene oldum sanırım kendimi kastığım için boşuklarım kasıklarım belim ağrıyor vajinamda bile ağrı hissediyorum ilk defa başıma bu geldi perişan oldum

merhaba en erken 14 gün yaparım test diye düşünüyorum öncesi iğne etkisi vs çıkar diye siz ne zaman oldunuz iğne bugün benim iğne günü hariç 6. günüm

Başınız sağolsun canım test yapacak msn erkenden canım darbe nasıl oldu bu arada

Canım neden erken yapıyorsun. Bence Çarşamba yapalım aynı sabah
offf forumda dolaşırken canım çekti resmen ne bileyim. Çarşambaya kadar içim içimi yer artık yaptım ya. Yarın sabah yapacağım. 2 tane test kalacak. Onları da eşime vereceğim sakla bunları gözüm görmesin diyeceğim

Seni çok iyi anlıyorum beni de şeytan dürtüp duruyor yap diye. Ben antibiyotik içerik li krem sürüyordum eczacı gebelik oluşunca hemen bırak dediği için evde test olduğu halde aldım bol bol yaparım diye yakalarsam diye ama şimdi bu kaset testleri boşuna almış oldum eşim ilacı sürdürmüyor. Aslında ben de sürmek istemiyordum ama çok da takmamak istiyorum hayatımı engelliyor Yani bir nezle bile olsam parol bile içemiyorum korkum dan. Velhasıl kelam testleri boşa almış oldum bari almışken yapayım diyorum nasılsa eşimin haberi de yok. Olursa sürpriz olur

Çok erken canm kendini tut ve bat ı bekle. Ben bekleyeceğim
Ay yok batı bekleyemem kızz asla. Test varken yaparım. Çünkü negatif e alıstırıyorum kendimi daha iyi oluyor dıger turlu hele kı son 2 kala cok heeveslenyrm adet olursam o beni çok üzüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…