Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Aminnn senin Duan kabul olur bana da dua et nolur Dr lar öyle olumsuz konuştu ki anlatamam sabah çoookk açık kahverengi akıntı gelmiş 2 gün öncede gelmiş kesilmişti.. Ümitlenmek istemiyorum ama elde değil
Ediyorum canım inşallah seninde gebelik vardır rabbin gönlündeki nasip etsin inşallah olumsuz herşeyi kafandan at lütfen bu ay olmasa bile sakın sakın ümitsizliğe düşme olur mu çünkü bende bu ay dibine kadar yaşadım kendime yazık ettim sen kür ve ovulasyon testi felan kullanıyor musun

Evet kendimi kötü hissettim ister istemez canımsın hayırlısı ile güzel haberlerini alalım da inşallah rabbim nasip eder

Hiç kullanmadım canım takvime göre hareket ettim. Ortalama 23 günde bir oluyorum nadiren 21 oluyor. Erkenden başladık biz yinede bak

Eklentiler

• Screenshot_20241201-212327.png
    482,8 KB · Görüntüleme: 24
Hiç kullanmadım canım takvime göre hareket ettim. Ortalama 23 günde bir oluyorum nadiren 21 oluyor. Erkenden başladık biz yinede bak
Bu uygulamalara güvenme canım senin vücudun ne zaman yumurtlar belli olmaz bu a uyanlar hep yanılgıda ovulasyon testi al inovita olanı çok hasas bide kür var dene yada 1 dolu 1 boş ilişki değerlendir

Nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum hangisini almalıyım?
İnovita en güveniliri her gün yapıyorsun günlük canım testi yapmadan önce 2 yada Garanti olsun dersen 3 saat önce sıvı içmiyorsun testi yapıyorsun hergun aynı saatte yapmaya özen göster sabah 11, öğlen 3, 5 ve akşam 10 gibi saatlerden birini seç hergun aynı satte yap ama dediğim gibi sıvı alma kesinlikle sıvı alımı testi yanlış çıkarıyor

Yumurtladığımı nasıl anlayacam peki? Belki de yumurta üretmiyorum o da var

Yumurtladığımı nasıl anlayacam peki? Belki de yumurta üretmiyorum o da var
Yumurtlama olduğu zaman iki çizgi de aynı koyulukta olması lazım işte yumurtlama varmı yokmu öğrenirsin en azından bı kaç ay takip edip 2 ay etsen bile yeter ilk ay yumurtlama olmazsa ikinci olur ama ikinci de olmazsa en azından gider görünürsun

Anladım alınca yaparken yardım isterim sizlerden. 2 kızımda da tek ilişkide tutmuştu Dr yumurta takibi yapmıştı. Ama şimdi buna gerek bile görmüyor sanırım direkt olarak tüp bebek dedi moralimi bozdu. Hormon testlerini yaptırdım hepsi normal bir amh yaptırmadım

Tamam canım eğer regl olursan hemen sipariş ver bitiminden itibaren başla 30 lu al yardımcı oluruz burda bide onlarda yardımcı oluyor bizde oluruz hormonda bişey yoksa sen al testi kuzum inşallah olur

Tamam canım eğer regl olursan hemen sipariş ver bitiminden itibaren başla 30 lu al yardımcı oluruz burda bide onlarda yardımcı oluyor bizde oluruz hormonda bişey yoksa sen al testi kuzum inşallah olur
Ağzından bal damlıyor sağol canım seninde alt karın bölgede ağrın var mıydı? En son gebeliğim 10 yıl önceydi unutmuşum belirtileri sen neler yaşadın?

Ağzından bal damlıyor sağol canım seninde alt karın bölgede ağrın var mıydı? En son gebeliğim 10 yıl önceydi unutmuşum belirtileri sen neler yaşadın?
Canım benim rahim ağrım oluyordu kasık ağrısı midem ekşiyordu çok değişik şekilde bide sigara kullanıyorum ben içince ağzımda metalik tat oluyordu iştahım aşırı derecede açıldı ama ben bunları yormadim ona ben olacağını bile düşünmedim ben regl bekliyorum kizlar test yapalım diyince bende dedim yapayım öylesine yapınca çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…