- 4 Kasım 2024
- 523
- 152
- 18
- 28
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #9.541
2 kastet 1 ovulasyonların yanında yçgelen şerit bide prodoctor erken gebelik var ama ona kıyamıyorum kullanmayaCanım cıkar bence 5 kala erken testte. Benim de başladı meme ya şoktayım yumurtlama sonrası gecerdı ve asla olmazdı. Adet öncesi hc olmaz bıtek kızımda oldu. Hatta havuza giremıyordum acıdan ama ozmaan meme ucu adet günü baslamıstı. ucu bence o belirti bıde yerleşme kanaması zaten. İnşallah pozitif çıkar testin varmı
İnfertilite randevu al 1 senedir korunmasız ilişki oluyor gebelik olmuyor dersen rahim filmi çekerler sanırımCanım cıkar bence 5 kala erken testte. Benim de başladı meme ya şoktayım yumurtlama sonrası gecerdı ve asla olmazdı. Adet öncesi hc olmaz bıtek kızımda oldu. Hatta havuza giremıyordum acıdan ama ozmaan meme ucu adet günü baslamıstı. ucu bence o belirti bıde yerleşme kanaması zaten. İnşallah pozitif çıkar testin varmı
o zamana kadar görürsünüz rahatlıkla bebeğide keseyide belki kalp atışını bile duyarsın21 ne sıra aldım o zaman Allah nasip ederse 7 haftalık oluyor o zaman gözükür diye düşünüyorum. Bu süreçte sağlık ocağında ölçtüreceğim
Yumurtalama tarihinden sonra kullanmadım ben hiç, siz bilirsiniz tabii yine de. Bu ay kullanmayı düşünmüyorum rahim filmi çekeceğim için, evet özelde çekeceğimBenim yumurtlama tarihim geçti içmemelimiyim. rahim filmini özel hastanede çektireceksiniz.
yeşil akıntıyı ilk kez duyuyorum..Benim kasık ağrım var regl olacakmışım gibi..Birde ateş basması biraz herket edeyim sıcaklıyorum
Yani direkt o gün 9.günümde normal ultrason bakar gibi ceker miiiİnfertilite randevu al 1 senedir korunmasız ilişki oluyor gebelik olmuyor dersen rahim filmi çekerler sanırım
İnstada canım selfie attım da hamile misin yazmıs 2 kişiHangi fotoya kiz
Ay benide hamile diye cikarmişlar memlekette gorumcem diyo hamilemsnİnstada canım selfie attım da hamile misin yazmıs 2 kişi
Ya kuzum bildirim gelmesi icin nerden açmm lzm bulamadimİnstada canım selfie attım da hamile misin yazmıs 2 kişi
Ay ağzını aramışlar resmenAy benide hamile diye cikarmişlar memlekette gorumcem diyo hamilemsnvay arkadas bnm haberim yok hamile oldugumdn memlekete haber gitmiş
İnstada canım selfie attım da hamile misin yazmıs 2 kişi
Yok gün veriyorlar erken çağırıyorlar sonra gebelik testi yapıyorlar öğleden sonra çekiyorlarYani direkt o gün 9.günümde normal ultrason bakar gibi ceker miii
Aaa olmaz ki evime gidecegm 15 gun kalacagım adetin 9. Günü ordayım sonra döngü sonra döngü 23de dönecegım of yne denk gelmıcek oraya.Yok gün veriyorlar erken çağırıyorlar sonra gebelik testi yapıyorlar öğleden sonra çekiyorlar
Geçmiş olsun cnm kızına Yok cnm bende belirti için demedim Allah korusun yeşil renk riskli diye dedim belki üşütme den dolayı enfeksiyon olmuştur önlemini al diye cnmKuzum baktırdım enfeksiyon yok. Kızım ı getrdm hastneye ateşlendi ben de baktırdım yok. Zaten hiiiç acı yanma agrm yok.belirti bakmıcam zaten
Ben hiç duymadım canım hamilelikte normal yeşil akıntı, yeşil renk sıkıntı demek çünkü anormal bir durumdur yaniBuarada canm burda suan hamile olan biri yeşil akıntı görmus gecen yazdı. Asla belrtı aramyorum ınan ama aklıma o geldi hahaha bu hatırlama işi de kötü
Bilmiyorum canım bakalım beyaza döndü sonra Sadece bir kere geldiBen hiç duymadım canım hamilelikte normal yeşil akıntı, yeşil renk sıkıntı demek çünkü anormal bir durumdur yani
Benide gündüz fena uyku bastırdı aldım uykumuKızlar beni uyku tütmüyor ya psikolojik olarak çöktüm
Off bende akşam 7 de sızmışım 9 da kalıtım. Şimdide kendime sinirimden uyuymıyorumBenide gündüz fena uyku bastırdı aldım uykumu
İyi bari dikkat et canımBilmiyorum canım bakalım beyaza döndü sonra Sadece bir kere geldi
Estağfurullah canım benim var daha canım 15 OcakBat ne zamandı canım sorduysam unuttum kusuruma bakma kafam çok dolu
Mevsim çok moralim bozuldu benim uyku tutmuyorEstağfurullah canım benim var daha canım 15 Ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?