Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

2 kastet 1 ovulasyonların yanında yçgelen şerit bide prodoctor erken gebelik var ama ona kıyamıyorum kullanmaya

İnfertilite randevu al 1 senedir korunmasız ilişki oluyor gebelik olmuyor dersen rahim filmi çekerler sanırım

Yumurtalama tarihinden sonra kullanmadım ben hiç, siz bilirsiniz tabii yine de. Bu ay kullanmayı düşünmüyorum rahim filmi çekeceğim için, evet özelde çekeceğim

Ay benide hamile diye cikarmişlar memlekette gorumcem diyo hamilemsn vay arkadas bnm haberim yok hamile oldugumdn memlekete haber gitmiş
Ay ağzını aramışlar resmen böyle insanlara direkt Bu benim için özel bir konu konuşmak istemiyorum deyip kapatmak lazım ağızlarını

Kuzum baktırdım enfeksiyon yok. Kızım ı getrdm hastneye ateşlendi ben de baktırdım yok. Zaten hiiiç acı yanma agrm yok. belirti bakmıcam zaten
Geçmiş olsun cnm kızına Yok cnm bende belirti için demedim Allah korusun yeşil renk riskli diye dedim belki üşütme den dolayı enfeksiyon olmuştur önlemini al diye cnm

Buarada canm burda suan hamile olan biri yeşil akıntı görmus gecen yazdı. Asla belrtı aramyorum ınan ama aklıma o geldi hahaha bu hatırlama işi de kötü
Ben hiç duymadım canım hamilelikte normal yeşil akıntı, yeşil renk sıkıntı demek çünkü anormal bir durumdur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…