- 1 Ocak 2025
- 79
- 13
- 3
- 26
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #9.421
AhahahaAklım benimle oyun oynuyorsabah testi yapınca kalbim gibi beyaz bişeyle karşılaşmak istemiyorum
İğnenin adı ne canımmerhaba canım ben 2 aydır letu kullanıyorum ketu yumurta gelişimini destekliyo ve kaliteli yumurta oluşumu sağlıyo ben geçen ay çatlama iğnesi bulamadım yumurtam çok geç çatladı o yüzden gebelik oluşmadı bu ay 10. günümde biri 19mm biri 16 mm yaklaşık 2 yumurtam oldu solda o gün iğne oldum şu an iğnenin 5. günü ama sol kasığımda ara ara şifdetlenen ağrım var umarım ikiside çatlamıştır yada biri kiste dönmüş olabilir bilmiyorum 3 ilaç verdi demişsin diğerleri folik asit yada vitamin olabilir isimleri ne ? hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah bu arada çatlama iğnesi verecektir sana muhtemelen şimdiden ara iğneyi iğne piyasada yok bulması çok zor
1000-3000 arası diyolar kese için ama ben oğlumda 1100 de vajinal ultrasonda çok küçük bi kese görmüştümKızlar acilde kan verdim beta 460 dedi doktor güzel ilerleme dedi . Kese için ne kadar beklemeliyim
ovitrelle canımİğnenin adı ne canım
Ayy ağzın bal yesin emi inşallah canım inşallahAhahahasenin kalbini yerim yaa ilk idrarla yap İnşallah bebişin seninledir mutlaka buraya da at haber ver bana da merak ederim. Bende yarın ki sonucumu merak ediyorum. İkimizde hamileyizz yazalımm yaaa
Hadi bakalım güzel haberler ver inşallahSat 15 ocak. Daha çooook var
Haber veririm tabi kii sabah 9.10daAyy ağzın bal yesin emi inşallah canım inşallahsende haber ver mutlaka etiketle beni merak ederim.
Dr randevusu kaçta?
Allah nazarlardan saklasın sağlıkla gelmeyi nasip etsin inşallaheşim çok heyecanlıydı söylemek istedi onun ailesi benim aileme bi de yakın arkadaşıma söyledik . Muhtemelen. Bu söylediklerimiz de başkalarına söyler . Artık nasibimizde ne varsa o
Senin yaş kaç bu aradaAyy ağzın bal yesin emi inşallah canım inşallahsende haber ver mutlaka etiketle beni merak ederim.
Dr randevusu kaçta?
Yok yok valla yesıl kızz gecen bırı de yazdı ama km blmyrm bıde meme ucum yumurtladktan snra gectı tamamen ama bugun 3 gb basladı acımaya. Bunu da ilk yaşıyorum hahahahah vallahi billahi. Diyorum kı abartma tmm o d abelrtidegıldırAllah allah nasıl yeşil yavalla bende belirti uyduruyorum olmayan çizgiler görüyorum Delirdik hepten sanırım
Ben testi ne zaman yapayım canım?
İnşallaaaah. Sadece dün eşimin sigarası burnuma çok kötü koktu alışık olduğum gibi değil. Sonra amaaan kendimde belirtisi arıyorum dedim geçtim ama... psikolojimiz bozuk resmenHadi bakalım güzel haberler ver inşallah
Yok yok valla yesıl kızz gecen bırı de yazdı ama km blmyrm bıde meme ucum yumurtladktan snra gectı tamamen ama bugun 3 gb basladı acımaya. Bunu da ilk yaşıyorum hahahahah vallahi billahi. Diyorum kı abartma tmm o d abelrtidegıldır
İnşallaaaah. Sadece dün eşimin sigarası burnuma çok kötü koktu alışık olduğum gibi değil. Sonra amaaan kendimde belirtisi arıyorum dedim geçtim ama... psikolojimiz bozuk resmeneşim de diyor kiminle konuşuyon dedim benim gibi diğer psikolojisi bozuklarla
Ay ne diyorsun durma durma en iyi gebelik testi markası Bence kızımı 8 gün kala gösterdiKafamız hep gebelikte
Benim mide ekşimesi ne olacak acaba
Ben şu testi ne zaman yapayım canım ya? İçim içimi yiyor vallahi..
Prediktor early aldım yine iyi mi bu marka?
Ayy benim yaş 41 oldu hiç sormaSenin yaş kaç bu arada
Çok heyecanlıııı bekliyorumHaber veririm tabi kii sabah 9.10da
Ayy önemli olan ruhun yaşıı yaa onu genç tutabilmişsin sen herşeyi halledersinAyy benim yaş 41 oldu hiç sormaama ruhum 20 zaten beni tedirgin eden yaşım canım
Kız dün yaptğımda oydu ama çıkmadı bendeAy ne diyorsun durma durma en iyi gebelik testi markası Bence kızımı 8 gün kala gösterdi
Ayy maşallah kaç tane var çocuğunÇok heyecanlıııı bekliyorumbende çocukları okula gönderip o saatte yaparım testi
Keşke öyle olsa canım ya yumurta rezervi tükeniyor korkum oAyy önemli olan ruhun yaşıı yaa onu genç tutabilmişsin sen herşeyi halledersinbenim yaş 26 ruhum 90
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?