Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Doktorum sen denemeye devam et diyip eve yolladı. Folik asit iç sadece dedi. Doktorun vermediği ilacı da içmek istemiyorum. Ha bi de progestan vermişti ama bebek gidince onu da bırak folik asit devam dedi
Progestanda bebegin tutunması için buda öyle cnm tek fark bebek yoksa rahimde catlayan yumurtayı gevikmeden adetle hemen atıyorsun

Gecmis olsun canim kurtajin icin yumurta takibini inferlite bolumumu yapmisti kadin dogum doktorlari yapiyormu inşallah Rabbim gonlune gore versin

Insallah canım elimden geleni yapiyorum valla yeter ki hersey duzelsin yeniden bebis olsun diye
Sen nasilsin canım eşin nasil ne dedi dr.lar bakamadim pek buraya yazdiysan
Moral olarak kötüyüz canım Adana'da tekrar biyopsi yapıldı işte haftaya çıkacak sonuçları artık sonucuna göre ileriliycrk bekliyoruz inşallah ordaki sonuçlar iyi gelir

Progestanda bebegin tutunması için buda öyle cnm tek fark bebek yoksa rahimde catlayan yumurtayı gevikmeden adetle hemen atıyorsun
Progestan ölü gibi yapmıştı beni ama ya. Gözümü açamıyordum sadece gece gündüz uyuyordum. Acaba yarın progestan içmeye başlasam mı. Evde kutu dolu kaldı. Bilemedim ki. Bebek tutmamışsa zararı olur mu

Fitil olanı kullandı arkadaşım da hamile kaldı. Ama döllenme olursa ancak. Kı ben şöyle de düşündüm zaten saglksızsa progestan vs de dusmesnı engellemez sanki. Saglklysa da progestan gerek kalmadan tutunur

Zaten genelde adet düzensizliği yaşayanlara veriyor doktor bende tekrsr şansımı denemk istedim genelde kullananlar hep 2 yada en geç 3 ayda hamile kalmış

Sen doktora sormadanmi kullaniyosun canim inşallah zarari olmz Recetesizmi aldin ilaci

Kanima girmeyin bende mi alsam ya doktr kontrolu olmdan da insan tedirgin oluyo ilac kullanmaya

İnşallah peki doktorunuz nasıl ilişki önerdi benim doktorum iğneden sonraki gün değerlendirin daha sonra gün aşırı dedi birde ben iğneden bir gün öncede değerlendirdim
bizim dr umuz 3 gün üst üste sonra gün aşırı ilişki dedi her dr farklı bir şey söylüyo bu ilişki meselesini

Bana onu hamileyken vermişti doktorum kürtaj geçmisşimden ötürü düşük olmasın diye çalıyordum diyede gece iç demişti uyku yaptıgı için uyumadan önce içiyorduö gündüz sorun olmamıştı bende

Peki sence şansa mı bırakayım yoksa bu akşam başlayayım mı ? Başlarsam ne zaman bırakmam gerekir acaba ? Adet zamanı negatif görünce sanırım bırakmalıyım döllenme olmamışsa. İkinci kez gebelik testi pozitif çıktığında doktor hemen başlatmıştı progestana... şansa da bırakmak istemiyorum 2 ay üst üste pozitif gördüm sonuçta yani döllenmede sorun yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…