• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlarrrr, ablalarım günaydınnn
Bugün benim için büyük gün, lütfen dua edin.🤲🏻🤲🏻🤲🏻 6 gün gecikmem var. Hala daha olacakmış gibi değilim. Doktoruma görünücem. İnşallah gebelik vardır. Size hayırlı güzel haberlerle dönerim. 🥹🥹🥹🥲🥲🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Olur insallah canim insallahh. Elbet bir gün olacak bizlere de nasip olacak. Hic olumsuzu düşünmeyelim. Güzel beslenelim psikolojik olarka iyi olalim bebislerimiz bize gelirler 🙏🌸 ne kadardir deniyorsunuz canim siz
8 ay
Kızlar ilk idrar şuan oldu sabah 6da tam. 8de 9da ovulasyon yapsam dogru sonuc alır mıyım? @babylovee zeyyy123 zeyyy123 eylulesma eylulesma E eva0108
alırsın bende o şekil yapıyorum
Kızlar ilk testim 12. Döngü.aslında gece tam 12 olacak adeti çok geç oldum. Neyse biliyorsunuz kocişim bugün ve çarşamba gecesi yok. Gunduz evde biraz kv. Kp. Den fırsat olursa ilişki olur 😌salı olur zaten. pik olmamış muhtemelen yarın olacak gibi duruyor 7 yıldır ilk kez ovülasyon yaptım.😂 Siz ne diyorsunuz? Döngü 11 gibi de düğünebiliriz gece 11deydi adet başlangıç. Güvenmeli miyim daha ısım da 36.3 düşmedi hiçç çatlama öncesi düşüyor bikaç gün flaş olan en son hali E eva0108 @merveett @babylovee eylulesma eylulesma zeyyy123 zeyyy123 @Pamlok @Momyteam ve herkes
Koyulaşmış demekki bugün yarın olacaksın yarın

Kızlar ilk testim 12. Döngü.aslında gece tam 12 olacak adeti çok geç oldum. Neyse biliyorsunuz kocişim bugün ve çarşamba gecesi yok. Gunduz evde biraz kv. Kp. Den fırsat olursa ilişki olur 😌salı olur zaten. pik olmamış muhtemelen yarın olacak gibi duruyor 7 yıldır ilk kez ovülasyon yaptım.😂 Siz ne diyorsunuz? Döngü 11 gibi de düğünebiliriz gece 11deydi adet başlangıç. Güvenmeli miyim daha ısım da 36.3 düşmedi hiçç çatlama öncesi düşüyor bikaç gün flaş olan en son hali E eva0108 @merveett @babylovee eylulesma eylulesma zeyyy123 zeyyy123 @Pamlok @Momyteam ve herkes🤗
Cnm iki gün içinde pik olacak gibi duruyor 13 yada 14 pik olcak

Günaydın kızlar bende bugün kötü bir haberle uyandım şuan okdar kötüyüm ki eşimin dudağında yara çıkmıştı o parçayı alıp patoloji ye gondermislerdi bugün aradılar dudak tümörü başlangıcı gibi gözüküyor dedi asistan brazdan doktor görecek nolur bizede dua edin sonuç temiz olsun ağlamaktan içim çıktı çok korkuyorum 😢😢

Günaydın kızlar bende bugün kötü bir haberle uyandım şuan okdar kötüyüm ki eşimin dudağında yara çıkmıştı o parçayı alıp patoloji ye gondermislerdi bugün aradılar dudak tümörü başlangıcı gibi gözüküyor dedi asistan brazdan doktor görecek nolur bizede dua edin sonuç temiz olsun ağlamaktan içim çıktı çok korkuyorum 😢😢
Canım benim lütfen güçlü olmaya çalış baktım araştırdım Allah korusun kötü sonuclar dogurmuyormuş Rabbim şifalar versin lütfen üzülme eşine destek olman gereken bir dönemde seni güçlü görsün tedavisi mutlaka vardır neleri yenıyorlar şuan biliyorsun 🤲🏼 çok geçmiş olsun peki doktor ne dedi?

Rabbim şifasini versin canim inşallah duzelir
uzulme her sey yoluna girer inşallah 💙

Kızlar ilk testim 12. Döngü.aslında gece tam 12 olacak adeti çok geç oldum. Neyse biliyorsunuz kocişim bugün ve çarşamba gecesi yok. Gunduz evde biraz kv. Kp. Den fırsat olursa ilişki olur 😌salı olur zaten. pik olmamış muhtemelen yarın olacak gibi duruyor 7 yıldır ilk kez ovülasyon yaptım.😂 Siz ne diyorsunuz? Döngü 11 gibi de düğünebiliriz gece 11deydi adet başlangıç. Güvenmeli miyim daha ısım da 36.3 düşmedi hiçç çatlama öncesi düşüyor bikaç gün flaş olan en son hali E eva0108 @merveett @babylovee eylulesma eylulesma zeyyy123 zeyyy123 @Pamlok @Momyteam ve herkes🤗
Koyulaşana kadar yap kuzum ikinci cizgi yarin yine yap.

Canım benim lütfen güçlü olmaya çalış baktım araştırdım Allah korusun kötü sonuclar dogurmuyormuş Rabbim şifalar versin lütfen üzülme eşine destek olman gereken bir dönemde seni güçlü görsün tedavisi mutlaka vardır neleri yenıyorlar şuan biliyorsun 🤲🏼 çok geçmiş olsun peki doktor ne dedi?
Doktoru Bekliyor eşimin yanında değilim oğlumu şimdi okula gönderdim kalan parçayı almamız lazım demişler sabahtan beri bende internetten bakıp okuyorum içim daraldı nefes alamıyorum sanki

Seni çok iyi anlıyorum çok sevdiğimiz bir abimiz yazın vefat etti ve biz de tam ovulasyonda ertesi gün birlikte olmak zorunda kaldık uzulme doğanın kanunu 😔 başınız sağolsun
Sağol canım benim içim rahat etmeyince size de danışayım dedim bir nebze de olsa içim rahatladı teşekkür ederim

Yaaa çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda rabbim şifasını verir. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 dualarım sizlerle 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kızlar sizce pik mi? Bu testten emin olamadığım için size de danışmak istedim. Bir gebenin günlüğü strip test. Yoksa 1 günü daha mı var acaba, tam c ve t aynı renk değil çünkü

Eklentiler

• IMG_5903.png
    IMG_5903.png
    356,8 KB · Görüntüleme: 28
Back
X