- 14 Mart 2018
- 3.429
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi denizadamasal
-
Yarınnn o asık yüz güleceeeek Allah'ın izniyleeAmin canım amin öyledir herhalde emin olamadım yarın olucam
Ah canım benim teşekkür ederimYarınnn o asık yüz güleceeeek Allah'ın izniylee
Hadi bakalım yarın hepinizden test sonucu bekliyorum canım kızlarAmin canım amin öyledir herhalde emin olamadım yarın olucam
Yaaaaa cansınnnn seeen yaaaAh canım benim teşekkür ederimiyiki buraya girip tanımışım seni şu iki gündür çok pozitif geldin her zaman rabbim gönlüne göre nasip etsin herşeyi sana rabbin sanada tekrardan nasip etsin bebiş aminnnnnnnnnnnnn
Sende cansınnnnnYaaaaa cansınnnn seeen yaaaHani gebelik durumunda buraya bakmak daha da stres yaptırıyor uzaklaşacağım diyen oluyor yaaa. Ben tam tersi. Asıl burada motive oluyorum, sizlerle seviniyorum Allah razı olsun senden aminnnnnn bana ettiğin her duaaa hayırlısından seni bulsunnn katkat fazlasıylaaaa
Kesinlikle öylee. Gebe kalmamak dünyanın sonu değil ve hiçbişey bitmişte değil. Umut edebileceğimiz bir Rabbimiz var hamdolsun ve olacaksa da hayırlısından hayırlı zamanda olsunSende cansınnnnnevhamlı birisi olunca buraya girince evham yapıyor ama değilse girilmesi lazım bence hem burda kurulan arkadaşlıklar hem gebelik öncesi beraberlik sonra herşey beraber konuşarak anlatarak aşıyoruz ve motivemiz yükseliyor amin kuzum amin
Preesed jel ne acaba ? Biz Kayganlaştırıcı kullanıyoruz ben bir ara acaba ondan mı olmuyor dedim ama doktorum şu bazlı kayganlaştırıcıya onay verdi hatta kendisi de bi marka önerdiCanım benim bi kızım var kürlerle olmuştu onda da. Kızımdan sonra yaklaşık bir senedir deniyoruz ama yine kızımdaki aynı kürlerle ve preesed jeliyle yaptığımız 2. Deneme oluyor bu.
Hahha aynen öyle valla aklıma geldikçe yapıyorumEn çok satılan piyasa ovulasyon testi ve gebelik testiçoğunu da incim alıyor
Aynen öyle bende her zaman diyorum hayırlısı neyse ne zamansa o olsun bizim göremediğimizi rabbim görüyor tabiki heves ediyoruz olmayınca modumuz düşüyor insanız bu hisler bizde var yok desek yalan olur önemli olan hamd etmek çok şükür evet burası öyle herkes birbirinin derdine yardimci olmaya morel bozmadanKesinlikle öylee. Gebe kalmamak dünyanın sonu değil ve hiçbişey bitmişte değil. Umut edebileceğimiz bir Rabbimiz var hamdolsun ve olacaksa da hayırlısından hayırlı zamanda olsunki O, en hayırlı zamanı bilendir. Bu şuurla bakarsak her şeye, bunalım yaşamayız Allah'ın izniyle. Buranın dostluğu bir başka. Çünkü menfaatsiz, giyim kuşam, din ırk bakmaksızın derdimize odaklanıp dualar ediyoruz
Kızlar son 5 günlük ovu testlerime bakın en alttakini az önce yaptım
Habahahaha haftaya cumartesi kadın doğum randevum var o zaman her şey açığa kavuşur perdeler aralanırBen bişey demiyorum artık kenarda bekliyorum seni
Hadi bakalım inşallahHabahahaha haftaya cumartesi kadın doğum randevum var o zaman her şey açığa kavuşur perdeler aralanır
Preesed jeli yıllar önce bu forumdan öğrenmiştim aynı bizim yumurtlama sıvımız gibi görev yapıyormuş. O da su bazlı onay veriliyor. Hareketsiz Spermlerin kayması için. Bizde gerçekten vesile olmuştuPreesed jel ne acaba ? Biz Kayganlaştırıcı kullanıyoruz ben bir ara acaba ondan mı olmuyor dedim ama doktorum şu bazlı kayganlaştırıcıya onay verdi hatta kendisi de bi marka önerdi
Ay o zaman bende bakayım alırım ben de onu bu ayda oluşmazsaPreesed jeli yıllar önce bu forumdan öğrenmiştim aynı bizim yumurtlama sıvımız gibi görev yapıyormuş. O da su bazlı onay veriliyor. Hareketsiz Spermlerin kayması için. Bizde gerçekten vesile olmuştubiz kendimize aktarıyoruz preesedi
Aynen öyle kuzum. Üzülmek tabii ki doğamızda var. Ama kendimizi kaybedecek kadar takmak, isyana kadar gitmek zararlı olan. Ve gebe kalanlara kin beslemek hele, bu insanlık dışı. Bu forumda sevdiğim bir hanım vardı eskiden. Benim doğum yaptığım zamanlardı. Kadın ikinci çocuk istiyordu olmuyordu diye ilk kez gebe kalıp sevinenlere sinir oluyor, nispet yapıyorlar diyordu bana yazarak. Ondan sonra ilişkimi kestim. Gerçekten insani duygularımıza sahip çıkmak gerek.Aynen öyle bende her zaman diyorum hayırlısı neyse ne zamansa o olsun bizim göremediğimizi rabbim görüyor tabiki heves ediyoruz olmayınca modumuz düşüyor insanız bu hisler bizde var yok desek yalan olur önemli olan hamd etmek çok şükür evet burası öyle herkes birbirinin derdine yardimci olmaya morel bozmadanhakkımızda hayırlısı olsun
Kesinlikle bak mutlakaAy o zaman bende bakayım alırım ben de onu bu ayda oluşmazsa
Ayy sizde bence kesin var birşeyler yaaa hadi inşallah hayırlı haberini alırız pazartesiAy yakın olaydik alırdım lafımı olurya seninde mi yok valla seninde var ben şimdi son Kalani yaptım
Bende pcostan kaynaklı vajinal kuruluk olur çok iyi gelir trendyolda falan satılıyor mu acabaKesinlikle bak mutlakakendine aktarıyorsun iki dakika sonra ilişki gerçekleşiyor.
Şimdi baktımda prefert olmuş adı. Prefert preesed diyede geçiyor ama stokta yok yazmışlar, trendyolda da stokta yok denmiş. Sormak lazım hiç mi gelmeyecek diyeBende pcostan kaynaklı vajinal kuruluk olur çok iyi gelir trendyolda falan satılıyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?