Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Yok öyle olmaz bu doğru değil hiç sevmem böyle şeyleri herkesin mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur üzüntümüzde üzüntümüzdur bende burda şöyle bişey rastladım kendi gözetimimde iki konuşan kişi her şeyleri aynı regl tarihi yumurtlama birisi hamile kalıyor havalarda diğeri kalmıyor ve uzaklaşıyor o hamile kalan önceki konuşmalarına girip baktım özellikle inceledim çok yazık ya gerçekten isyan kin merhametsizlik bunlar insanlar için kolay olmuş artık ama rabbim bizi onlardan gerçekten korusun amin bide insanlar neden nispet yapsın ya Allah aşkına bilmiyorum ya çok saçma

Ya gerçekten her alanda var böyle insanlar. Mesajlarla bile hissettiriyorlar kendilerini. O zaman nasipti hayırlısıydı bunlar nerede kalacak, her istediğimiz anında olsun istersek? Evet herkes hayırlısıyla anne olsun baba olsun ama veren O, vermeyen yine O. Bize düşen hüzünlensek bile duayla tevekkül etmek ve çabalamak. Birbirimiz için de dualar etmek, mutlu olmak

Aynen mesajla bile hissettiriyorlar bilmiyorum çok üzücü ya evet her istediğimiz anında olsaydı o zaman hiç bişeyin kıymeti olmaz ne için çabalar Allah'a tevekkül ederiz hamd ederiz hayırlısı ise olur olmuyorsa bizim için hayırlısı değilmiş demek işte nasip hersey senin durumlar ne halde varmı bişey

Kızlar sadece hemoğram testin sonucu cıkmış diğerleri daha cıkmamış pazartesi gidecegim tekrar sonuçlar için anlayan varmı sorunmu var sonuçlarda

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-07-19-46-29-595_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2024-12-07-19-46-19-541_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 62
Evet bi tarafım öyle diyo o zaman çok erken yumurtlamisim erken döllenme olmuş belirtiler de gecikme yaşamadan önce başladı o kadar kafaya takmıyodum ki artık gerçek belirtilerin bile farkına varamamistim bizim de 11 ay oldu denemeye başlayalı geçen ay soğan kürü yaptım bu ay ovulasyon denedim ilk defa ama günleri tam olarak değerlendiremedim bile

Gebelik testi yapmamhem testim yok hemde psikolojim kaldırmıyor daha
yanlış anlamayın ama neden yarın yapıyosunuz almışsınız test yapın bence ben oğlumda aynı şu anki testiniz gibi görmüştüm çizgiyi laboquıck ti 7 idi kan sonucum predıctor aldıysanız şümdi yapın sabahı beklemenize gerek yok bu tamaman yanlış bi uygulama alışala gelmiş bi durum yani sabah ilk idrar lafı

Yok yanlış anlamıyorum ama ya çıkmazsa diye korkuyorumhenüz 10 gün geçti ya cinsel ilişkiden ya sizdemi laboquick ile mi yapmıştıniz peki benim testleri gördünüz varmı yani kendimi umutlandırmak istemiyorum

korkmayın eğer varsa zaten çıkacak emin olun yoksada yarında yapsanız yok çıkacak ama ben sizin testlerinize baktım sizde gebelik var geç döllenme oluşmuş muhtemelen bakın oğlumdaki testi atıyorum size aynı marka test ilk idrar falanda değildi

Eklentiler

• IMG_9078.jpeg
    31,1 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_9079.jpeg
    41,3 KB · Görüntüleme: 61
bu arada evet ben hep laboquıck ve ınnovıta alırdım şimdi 2. bebek içinde onlardan aldım güvendiğim kaset testler

29 Kasım 27 aralık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…