• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Neden olmadı 😥

Benim ara sıra regl ağrılarım oluyor ve çok fazla üşüme var. Beklemedeyim hala☺️
Bende ikinci gebeliğimi istiyorum adetim 10 Aralıkta gözüküyor aynı üşüme ve kasık ağrısı oluyo ama ilk gebeligim de çok erken belirtim olduğu için o belirtileri arıyorum bu sefer hiç belirti olmadı için bu ayda hamilelik olmadı diye düşünüyorum siz kaç aydır düşünüyorsunuz canım

Bi tanede bana alaydın 😂😂 ben aynı kuzum gelen giden yok
Ay yakın olaydik alırdım lafımı olur 🥰 ya seninde mi yok valla seninde var 😂ben şimdi son Kalani yaptım 🤔

Eklentiler

• 1000005567.jpg
    1000005567.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 56
  • 1000005572.jpg
    1000005572.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 52
  • 1000005571.jpg
    1000005571.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 55
Çok çok sevindim. Zaten gebelik oluşma ihtimali yüksek.
İnşallah bakalım adet olup bittikten sonra da tatile gidicez kafa dağıtmaya o yüzden erken olup bitsin istiyorum. İnşalalh süpriz olur kendiliğinden gelir olmazsada nasip kısmet

İnşallah bakalım adet olup bittikten sonra da tatile gidicez kafa dağıtmaya o yüzden erken olup bitsin istiyorum. İnşalalh süpriz olur kendiliğinden gelir olmazsada nasip kısmet
Ohhh hakkındır 🤩 git git inşallah her şey olacağına varır. Nereye gideceksiniz?

Bende ikinci gebeliğimi istiyorum adetim 10 Aralıkta gözüküyor aynı üşüme ve kasık ağrısı oluyo ama ilk gebeligim de çok erken belirtim olduğu için o belirtileri arıyorum bu sefer hiç belirti olmadı için bu ayda hamilelik olmadı diye düşünüyorum siz kaç aydır düşünüyorsunuz canım
Aynı belirtileri arama canım. Aynı olmazmış zaten. Hiç belirtisi olmayıp gebe kalanlar da var.
Yani hiç korunmadık ama olsun diye istediğim 1 seneye yakındır. Ciddi şekilde kürlerle çalıştığımız olarak da KIZIMDAN SONRA 2. denememiz☺️

Back