- Konu Sahibi denizadamasal
-
Yapacam kız her gün test bitene kadar hahshsYarın gebelik testi yapacaksın değil mi, var bence sende ya
Sen ovulasyon testi ben gebelikBak canım resimde göründüğünden daha koyu giderekte koyulaşıyor hahshshs 4 dk oldu yapalı belki 3 emin değilim hahshs
Bence sendede var gelen giden olmadığına göre yarın kesinlikle yap bak bende yapacam amin diyelimTestim varda o marka yok
Kız sen gebesinnnnn maşaAllah barekAllah yaaaaD denizadamasal ilk gebemiz bence
Ney son kızSen ovulasyon testi ben gebelikburası doldu benim yarın son sen devam et
Yarın sabah hep berabee yapalım ama benim erken gebelik testim yok ya kaset var evdeBence sendede var gelen giden olmadığına göre yarın kesinlikle yap bak bende yapacam amin diyelim
Gebelik testi yapmamNey son kız
Bilmiyorum ki yaa bu gece hiçbişey gelmezse belki umutlanırım ama şuan hafif ağrım varBence sendede var gelen giden olmadığına göre yarın kesinlikle yap bak bende yapacam amin diyelim
Hee bir tane mi aldınn ya zaten yarın da çıkarsa sen kan ver artıkGebelik testi yapmamhem testim yok hemde psikolojim kaldırmıyor daha
Ya sende gidip predictor alsana bir tane alacan temiz iş yanılma yanlış yok neyse çıkarıyorYarın sabah hep berabee yapalım ama benim erken gebelik testim yok ya kaset var evde
Gebelik ile regl belirtisi aynıymış ya ondandır belkiBilmiyorum ki yaa bu gece hiçbişey gelmezse belki umutlanırım ama şuan hafif ağrım var
Ya sende gidip predictor alsana bir tane alacan temiz iş yanılma yanlış yok neyse çıkarıyor
He 1 tane aldım sağlamı aldımHee bir tane mi aldınn ya zaten yarın da çıkarsa sen kan ver artık
Yinede bir korkuGebelik ile regl belirtisi aynıymış ya ondandır belki
Ay ama ya çıkmazsa böyle daha heyacanlı
Dimiii adamlara iyi kazandırdık testlerleHe 1 tane aldım sağlamı aldımnapam yeter da yarın test yapacam ona göre randevu aldım pazartesi öğleden sonra kan vericem hayırlısı olsun hakkımızda amin
Kıııızzzzz pozitif mii oooo?Ay yakın olaydik alırdım lafımı olurya seninde mi yok valla seninde var ben şimdi son Kalani yaptım
Hahahahahah iyiydi buAy ama ya çıkmazsa böyle daha heyacanlı
Hakkındır canım piyasadaki tüm testleri @incim1’ in üstüne atınKızlar ben işten çıktım eve gidiyorum test yapmaya
Kıııızzzzz pozitif mii oooo?elf gözlerim yanılmıyorsa çizgi görüyorum
En çok satılan piyasa ovulasyon testi ve gebelik testiDimiii adamlara iyi kazandırdık testlerleinşaAllah güzel bir değerle geleceksin burayaaaa gebesin çünkü bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?