- Konu Sahibi denizadamasal
Bat 10 aralık dün test yapmış bulundum ve bu şekilde bu bozuk mu sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok öyle olmaz bu doğru değil hiç sevmem böyle şeyleri herkesin mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur üzüntümüzde üzüntümüzdur bende burda şöyle bişey rastladım kendi gözetimimde iki konuşan kişi her şeyleri aynı regl tarihi yumurtlama birisi hamile kalıyor havalarda diğeri kalmıyor ve uzaklaşıyor o hamile kalan önceki konuşmalarına girip baktım özellikle inceledim çok yazık ya gerçekten isyan kin merhametsizlik bunlar insanlar için kolay olmuş artık ama rabbim bizi onlardan gerçekten korusun amin bide insanlar neden nispet yapsın ya Allah aşkına bilmiyorum ya çok saçmaAynen öyle kuzum. Üzülmek tabii ki doğamızda var. Ama kendimizi kaybedecek kadar takmak, isyana kadar gitmek zararlı olan. Ve gebe kalanlara kin beslemek hele, bu insanlık dışı. Bu forumda sevdiğim bir hanım vardı eskiden. Benim doğum yaptığım zamanlardı. Kadın ikinci çocuk istiyordu olmuyordu diye ilk kez gebe kalıp sevinenlere sinir oluyor, nispet yapıyorlar diyordu bana yazarak. Ondan sonra ilişkimi kestim. Gerçekten insani duygularımıza sahip çıkmak gerek.
Dünkü hali ve ilk 5 dakikası nasıldı canımBat 10 aralık dün test yapmış bulundum ve bu şekilde bu bozuk mu sizceEki Görüntüle 3516701
Ya canım benim amin amin çok teşekkür ederim hayırlısı olsun hakkımızdaAyy sizde bence kesin var birşeyler yaaa hadi inşallah hayırlı haberini alırız pazartesi
Ya gerçekten her alanda var böyle insanlar. Mesajlarla bile hissettiriyorlar kendilerini. O zaman nasipti hayırlısıydı bunlar nerede kalacak, her istediğimiz anında olsun istersek? Evet herkes hayırlısıyla anne olsun baba olsun ama veren O, vermeyen yine O. Bize düşen hüzünlensek bile duayla tevekkül etmek ve çabalamak. Birbirimiz için de dualar etmek, mutlu olmakYok öyle olmaz bu doğru değil hiç sevmem böyle şeyleri herkesin mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur üzüntümüzde üzüntümüzdur bende burda şöyle bişey rastladım kendi gözetimimde iki konuşan kişi her şeyleri aynı regl tarihi yumurtlama birisi hamile kalıyor havalarda diğeri kalmıyor ve uzaklaşıyor o hamile kalan önceki konuşmalarına girip baktım özellikle inceledim çok yazık ya gerçekten isyan kin merhametsizlik bunlar insanlar için kolay olmuş artık ama rabbim bizi onlardan gerçekten korusun amin bide insanlar neden nispet yapsın ya Allah aşkına bilmiyorum ya çok saçma
Aslında emin olamadım ama acaba sabah tekrarlasan mıBat 10 aralık dün test yapmış bulundum ve bu şekilde bu bozuk mu sizceEki Görüntüle 3516701
Test beklemiş gbi duryor tekrsr yapın bence inşallah vardırBat 10 aralık dün test yapmış bulundum ve bu şekilde bu bozuk mu sizceEki Görüntüle 3516701
Aynen mesajla bile hissettiriyorlar bilmiyorum çok üzücü ya evet her istediğimiz anında olsaydı o zaman hiç bişeyin kıymeti olmaz ne için çabalar Allah'a tevekkül ederiz hamd ederiz hayırlısı ise olur olmuyorsa bizim için hayırlısı değilmiş demek işte nasip hersey senin durumlar ne halde varmı bişeyYa gerçekten her alanda var böyle insanlar. Mesajlarla bile hissettiriyorlar kendilerini. O zaman nasipti hayırlısıydı bunlar nerede kalacak, her istediğimiz anında olsun istersek? Evet herkes hayırlısıyla anne olsun baba olsun ama veren O, vermeyen yine O. Bize düşen hüzünlensek bile duayla tevekkül etmek ve çabalamak. Birbirimiz için de dualar etmek, mutlu olmak
Evet bi tarafım öyle diyo o zaman çok erken yumurtlamisim erken döllenme olmuş belirtiler de gecikme yaşamadan önce başladı o kadar kafaya takmıyodum ki artık gerçek belirtilerin bile farkına varamamistim bizim de 11 ay oldu denemeye başlayalı geçen ay soğan kürü yaptım bu ay ovulasyon denedim ilk defa ama günleri tam olarak değerlendiremedim bileAynı belirtileri arama canım. Aynı olmazmış zaten. Hiç belirtisi olmayıp gebe kalanlar da var.
Yani hiç korunmadık ama olsun diye istediğim 1 seneye yakındır. Ciddi şekilde kürlerle çalıştığımız olarak da KIZIMDAN SONRA 2. denememiz
yanlış anlamayın ama neden yarın yapıyosunuz almışsınız test yapın bence ben oğlumda aynı şu anki testiniz gibi görmüştüm çizgiyi laboquıck ti 7 idi kan sonucum predıctor aldıysanız şümdi yapın sabahı beklemenize gerek yok bu tamaman yanlış bi uygulama alışala gelmiş bi durum yani sabah ilk idrar lafıGebelik testi yapmamhem testim yok hemde psikolojim kaldırmıyor daha
Yok yanlış anlamıyorum ama ya çıkmazsa diye korkuyorumhenüz 10 gün geçti ya cinsel ilişkiden ya sizdemi laboquick ile mi yapmıştıniz peki benim testleri gördünüz varmı yani kendimi umutlandırmak istemiyorumyanlış anlamayın ama neden yarın yapıyosunuz almışsınız test yapın bence ben oğlumda aynı şu anki testiniz gibi görmüştüm çizgiyi laboquıck ti 7 idi kan sonucum predıctor aldıysanız şümdi yapın sabahı beklemenize gerek yok bu tamaman yanlış bi uygulama alışala gelmiş bi durum yani sabah ilk idrar lafı
korkmayın eğer varsa zaten çıkacak emin olun yoksada yarında yapsanız yok çıkacak ama ben sizin testlerinize baktım sizde gebelik var geç döllenme oluşmuş muhtemelen bakın oğlumdaki testi atıyorum size aynı marka test ilk idrar falanda değildiYok yanlış anlamıyorum ama ya çıkmazsa diye korkuyorumhenüz 10 gün geçti ya cinsel ilişkiden ya sizdemi laboquick ile mi yapmıştıniz peki benim testleri gördünüz varmı yani kendimi umutlandırmak istemiyorum
Su damlatın kuruma çizgisiyse geçer dediler baya yıkadım sanırımAslında emin olamadım ama acaba sabah tekrarlasan mı
Test beklemiş gbi duryor tekrsr yapın bence inşallah vardır
bu arada evet ben hep laboquıck ve ınnovıta alırdım şimdi 2. bebek içinde onlardan aldım güvendiğim kaset testlerYok yanlış anlamıyorum ama ya çıkmazsa diye korkuyorumhenüz 10 gün geçti ya cinsel ilişkiden ya sizdemi laboquick ile mi yapmıştıniz peki benim testleri gördünüz varmı yani kendimi umutlandırmak istemiyorum
Hadi inşallah hayırlısı inşallah bebiştirTeşekkür ederim evet dün yapmıştım bıgün gördüm testi inşallah yarın tekrarlicam
29 Kasım 27 aralık
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adayları dilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @aycnnderin 2 Kası 7 Aralık Eneaciz 8 Kasım 7 Aralık @bernailker 7 Kasım 7 Aralık slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @pinkflowers1 14 Kasım 8 Aralık @Nazbudak 7 Kasım 8 Aralık @balimss 14 Kasım 11 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @gulenperi4 10 Kasım 12 Aralık @cicek4040 13 Kasım 13 Aralık @anyone1ri 13 Kasım 14 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık @merveett 17 Kasım 14 Aralık @zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık @Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @irem142 18 Kasım 16 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @yestur 24 Kasım 18 Aralık @Jane Jetgil 14 Kasım 19 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık @aysmesra 21 Kasım 19 Aralık @babylovee 16 Kasım 20 Aralık @elizan04 23 Kasım 20 Aralık @virginiawolf 22 Kasım 20 Aralık @nesasl 27 Kasım 21 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık Lucky_16 25 Kasım 23 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @sea9 30 Kasım 27 Aralık @Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık eva0108 4 Aralık 31 Aralık @n0101 4 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @malika001 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak @sutlac7 4 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak @Tmd2020 7 Aralık 7 Ocak