- 14 Mart 2018
- 3.429
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi denizadamasal
-
Bi tanede bana alaydın
Bende ikinci gebeliğimi istiyorum adetim 10 Aralıkta gözüküyor aynı üşüme ve kasık ağrısı oluyo ama ilk gebeligim de çok erken belirtim olduğu için o belirtileri arıyorum bu sefer hiç belirti olmadı için bu ayda hamilelik olmadı diye düşünüyorum siz kaç aydır düşünüyorsunuz canımNeden olmadı
Benim ara sıra regl ağrılarım oluyor ve çok fazla üşüme var. Beklemedeyim hala
Ay yakın olaydik alırdım lafımı olurBi tanede bana alaydınben aynı kuzum gelen giden yok
Sanki çift çizgi görünüyor benceAy yakın olaydik alırdım lafımı olurya seninde mi yok valla seninde var ben şimdi son Kalani yaptım
Sabahta yaptım inceydi bugün regl günüm varsa geç döllenme benim ondan sanırım böyle predictor aldım yarın sabah onu yapacam en garantisi oSanki ince çizgi görünüyor bence
Ay inşallah çıkar insan burada bunları görünce çok heyecanlanıyorSabahta yaptım inceydi bugün regl günüm varsa geç döllenme benim ondan sanırım böyle predictor aldım yarın sabah onu yapacam en garantisi o
Amin canım amin rabbim isteyen herkese nasip etsinAy inşallah çıkar insan burada bunları görünce çok heyecanlanıyor
Çok çok sevindim. Zaten gebelik oluşma ihtimali yüksek.Evet canım Türkiyeye konuştuk doktorla yeni yıldan sonra gidicez inşallah
İnşallah bakalım adet olup bittikten sonra da tatile gidicez kafa dağıtmaya o yüzden erken olup bitsin istiyorum. İnşalalh süpriz olur kendiliğinden gelir olmazsada nasip kısmetÇok çok sevindim. Zaten gebelik oluşma ihtimali yüksek.
Kızlar ben işten çıktım eve gidiyorum test yapmaya
Ohhh hakkındırİnşallah bakalım adet olup bittikten sonra da tatile gidicez kafa dağıtmaya o yüzden erken olup bitsin istiyorum. İnşalalh süpriz olur kendiliğinden gelir olmazsada nasip kısmet
Canım benim bi kızım var kürlerle olmuştu onda da. Kızımdan sonra yaklaşık bir senedir deniyoruz ama yine kızımdaki aynı kürlerle ve preesed jeliyle yaptığımız 2. Deneme oluyor bu.Bende sonra fark ettiminşallah . Sizin kaçıncı denemeniz
Ovu yaptım yine pikYarilacam ortadan ikiye
Aynı belirtileri arama canım. Aynı olmazmış zaten. Hiç belirtisi olmayıp gebe kalanlar da var.Bende ikinci gebeliğimi istiyorum adetim 10 Aralıkta gözüküyor aynı üşüme ve kasık ağrısı oluyo ama ilk gebeligim de çok erken belirtim olduğu için o belirtileri arıyorum bu sefer hiç belirti olmadı için bu ayda hamilelik olmadı diye düşünüyorum siz kaç aydır düşünüyorsunuz canım
Gebesin bence yaaaOvu yaptım yine pik
Testim varda o marka yokAy yakın olaydik alırdım lafımı olurya seninde mi yok valla seninde var ben şimdi son Kalani yaptım
Var kuzuuu vaaar hissediyorumSabahta yaptım inceydi bugün regl günüm varsa geç döllenme benim ondan sanırım böyle predictor aldım yarın sabah onu yapacam en garantisi o
Bak canım resimde göründüğünden daha koyu giderekte koyulaşıyor hahshshs 4 dk oldu yapalı belki 3 emin değilim hahshsGebesin bence yaaaresim atsana bi pik olanı
Yarın gebelik testi yapacaksın değil mi, var bence sende yaBak canım resimde göründüğünden daha koyu giderekte koyulaşıyor hahshshs 4 dk oldu yapalı belki 3 emin değilim hahshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?