Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bende regl 4 ve 3 gün kala softec erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yarın BAT günü karnım belim felaket ağrıyor sanki karnında filler kavga ediyor negatif gördüm ya umudum sifir sifir sifir

Bende regl 4 ve 3 gün kala softec erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yarın BAT günü karnım belim felaket ağrıyor sanki karnında filler kavga ediyor negatif gördüm ya umudum sifir sifir sifir
kız ben 4 gündür negatif görüyom umudum var olur olur relax olalım

kız ben 4 gündür negatif görüyom umudum var olur olur relax olalım
Valla bilmiyorum kuzum ne eşimde ne bende bir sorun çıkmadı ben tipq diyabetliyim yıllarca şeker hastalarının çocuğu olmaz dediler bende çevremde örnekler verdim oda şeker hastasi ama iki çocuğu var gibi örnekler verdim 1.5 senedir oayinca ulen dedim kendi kendime demekki olmuyormuş nazlı Allah büyük dedim duadan başka birşey gelmiyor artık elimden

Merhaba foruma ilk kez yaziyorum bende gebelik planlıyorum cikolata kistim ve pcos var süt hormonumda yuksek cikmisti ilac kullandım bat 27si gosteriyor hayirlisiyla sizler gibi bekliyorum hemen hemen aynı şeyleri yasayan hem cinslerimle konusmanin iyi geleceğini düşündüm

Hosgeldin inşallah hamilesindir

hoşgeldin canım :)

S sea9 30 kasım27 aralık

Yazmıştım canım ama görmedin sanırım

Dün az bir akıntım oldu hafif pembe ama hala gelen giden yok. Yarın da olmazsam test yapacağım
Evet biliyorum belki bugün test yapmışındır diye düşündüm. Güzel haberlerini bekliyorum caanımm

Bugün çalışıyordum anca baktım buraya ayyy inşallah hamilesinizdir hepiniz ben heyecanlandım burda benim daha regl yeni bittiği için henüz bu sohbetlere dahil olamıyorum

Bugün çalışıyordum anca baktım buraya ayyy inşallah hamilesinizdir hepiniz ben heyecanlandım burda benim daha regl yeni bittiği için henüz bu sohbetlere dahil olamıyorum
İlla gebelik şüphesi olmasına gerek yok dahil olman için eğleniyoruz her türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…