- Konu Sahibi denizadamasal
-
kız ben 4 gündür negatif görüyom umudum var olur olur relax olalımBende regl 4 ve 3 gün kala softec erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yarın BAT günü karnım belim felaket ağrıyor sanki karnında filler kavga ediyornegatif gördüm ya umudum sifir sifir sifir
Valla bilmiyorum kuzum ne eşimde ne bende bir sorun çıkmadı ben tipq diyabetliyim yıllarca şeker hastalarının çocuğu olmaz dediler bende çevremde örnekler verdim oda şeker hastasi ama iki çocuğu var gibi örnekler verdim 1.5 senedir oayinca ulen dedim kendi kendime demekki olmuyormuşkız ben 4 gündür negatif görüyom umudum var olur olur relax olalım
Hosgeldin inşallah hamilesindirMerhaba foruma ilk kez yaziyorum bende gebelik planlıyorum cikolata kistim ve pcos var süt hormonumda yuksek cikmisti ilac kullandım bat 27si gosteriyor hayirlisiyla sizler gibi bekliyorum hemen hemen aynı şeyleri yasayan hem cinslerimle konusmanin iyi geleceğini düşündüm
hoşgeldin canım :)Merhaba foruma ilk kez yaziyorum bende gebelik planlıyorum cikolata kistim ve pcos var süt hormonumda yuksek cikmisti ilac kullandım bat 27si gosteriyor hayirlisiyla sizler gibi bekliyorum hemen hemen aynı şeyleri yasayan hem cinslerimle konusmanin iyi geleceğini düşündüm
Bence bekle yarın sabah tekrar test yaptest günEki Görüntüle 3516609 test güncellemsi kızlar sabah yaptığım testin son durumu hahahahhahaha 2 saate bi güncelleme geliyr
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç aycnnderin 2 Kası 7 Aralık Eneaciz 8 Kasım 7 Aralık @bernailker 7 Kasım 7 Aralık slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @pinkflowers1 14 Kasım 8 Aralık N Nazbudak 7 Kasım 8 Aralık @balimss 14 Kasım 11 Aralık I incim1 9 Kasım 11 Aralık @gulenperi4 10 Kasım 12 Aralık @cicek4040 13 Kasım 13 Aralık @anyone1ri 13 Kasım 14 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık @merveett 17 Kasım 14 Aralık @zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @irem142 18 Kasım 16 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @yestur 24 Kasım 18 Aralık @Jane Jetgil 14 Kasım 19 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık A aysmesra 21 Kasım 19 Aralık @babylovee 16 Kasım 20 Aralık @elizan04 23 Kasım 20 Aralık @virginiawolf 22 Kasım 20 Aralık @nesasl 27 Kasım 21 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @hlvsr 25 Kasım 23 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık M Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @eva0108 4 Aralık 31 Aralık @n0101 4 Aralık 31 Aralık Lioo 29 Kasım 31 Aralık @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @malika001 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak @sutlac7 4 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak @Tmd2020 7 Aralık 7 Ocak
Yazmıştım canım ama görmedin sanırımBat 7 Aralık olan canlaraycnnderin , Eneaciz , slaslasla , @beronika durumlarınızı günceller misiniz? Umarım pozitifleri görürürüz ♥
Evet biliyorum belki bugün test yapmışındır diye düşündüm. Güzel haberlerini bekliyorum caanımmYazmıştım canım ama görmedin sanırım
Dün az bir akıntım oldu hafif pembe ama hala gelen giden yok. Yarın da olmazsam test yapacağım
Yaa tamam o zamanEvet biliyorum belki bugün test yapmışındır diye düşündüm. Güzel haberlerini bekliyorum caanımm
İlla gebelik şüphesi olmasına gerek yok dahil olman içinBugün çalışıyordum anca baktım buraya ayyy inşallah hamilesinizdir hepiniz ben heyecanlandım burdabenim daha regl yeni bittiği için henüz bu sohbetlere dahil olamıyorum
Ağzınızdan baş damlıyorTamam canım test sonuçlarını beni etiketleyerek yazarsınız. Dilerim 4 pozitifle başlarız
Ay kusuruma bakma ama güldümAğzınızdan baş damlıyor
Bende sonra fark ettimAy kusuruma bakma ama güldümağzınızdan baş damlıyor Klavye hatalarına bitiyorum yaaa. Gebe olasın e miii
Dr sordunmu hiç. Tüp bebek ne zamn yapacaksıniz. Türkiye ye mi gideceksiniz?Benim bat 15 aralık ama biraz erken gelecek gibi heryerim ağrıyor. İnşallah da erken gelir
Evet canım Türkiyeye konuştuk doktorla yeni yıldan sonra gidicez inşallahDr sordunmu hiç. Tüp bebek ne zamn yapacaksıniz. Türkiye ye mi gideceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?