- Konu Sahibi denizadamasal
-
Test yok eşime aldırırım hem yarın da gecikmenin 3.günü olmus olur, şayet sökülmezsemBencede pozitife dönmüş olabilir regl gecikmesinden önceki testleri çok ciddiye almamak gerek varsa elinizde test yarın sabah yapın bakalımm bende çok merak ettimmm :]
bişey sorcam şimdi benim pik ya pik mi önemli çatlamamı birde çatladıktan sonra kaç saat şans oluyorDeğerlendir kuzumkaçırma
artımed days doctor alma canım onlar kötü markaTest yok eşime aldırırım hem yarın da gecikmenin 3.günü olmus olur, şayet sökülmezsem
Çatlama önemli yumurtlamada ikiside pik ne zaman testte silikleşir kaybolursa o zaman bitmiş oluyorbişey sorcam şimdi benim pik ya pik mi önemli çatlamamı birde çatladıktan sonra kaç saat şans oluyor
ay o zaman bitsin beenim artık ya yeterli bu kadarÇatlama önemli yumurtlamada ikiside pik ne zaman testte silikleşir kaybolursa o zaman bitmiş oluyor
Öyle miii… ben reglden 4 gün önce iki test yaptım ikisi de Days doktor du ve negatif çıktı.. bu testlerde yanlışlık olabilir mi ki.. hatta bir tanesi saatler sonra çok çok silik çizgi çıkardı kuruma çizgisi diye önemsemedim falan.. peki hangi test almalıyımartımed days doctor alma canım onlar kötü marka
canım bence seninki artık yumurtlama değil zaten ya 4 gün süren yumurtlama hiç görmedim de duymadım da maks 24-48 saat içerisinde oluyor diye biliyorumm. Sen yine de değerlendir tabi deay o zaman bitsin beenim artık ya yeterli bu kadar
gecen ay days doctor bende pozitif çıktı baya belliydi yani ikinci çizgi kan verdim ama negatifti sonra regl oldum zaten gecikmeli awox alabilirsin bulursanÖyle miii… ben reglden 4 gün önce iki test yaptım ikisi de Days doktor du ve negatif çıktı.. bu testlerde yanlışlık olabilir mi ki.. hatta bir tanesi saatler sonra çok çok silik çizgi çıkardı kuruma çizgisi diye önemsemedim falan.. peki hangi test almalıyım
en iyisi predictor early test bana hiç silik kuruma vs çıkarmadıÖyle miii… ben reglden 4 gün önce iki test yaptım ikisi de Days doktor du ve negatif çıktı.. bu testlerde yanlışlık olabilir mi ki.. hatta bir tanesi saatler sonra çok çok silik çizgi çıkardı kuruma çizgisi diye önemsemedim falan.. peki hangi test almalıyım
valla canım bende anlamadım ovulasyon testinide ilk kez yapıyom tecrübem yok çocuguda ilk kez yapıyom ondada tecrübem yokcanım bence seninki artık yumurtlama değil zaten ya 4 gün süren yumurtlama hiç görmedim de duymadım da maks 24-48 saat içerisinde oluyor diye biliyorumm. Sen yine de değerlendir tabi de
Bende öyle valla ne biliyorsam buradaki kızlar sağolsunvalla canım bende anlamadım ovulasyon testinide ilk kez yapıyom tecrübem yok çocuguda ilk kez yapıyom ondada tecrübem yok
Tamam teşekkür ederimgecen ay days doctor bende pozitif çıktı baya belliydi yani ikinci çizgi kan verdim ama negatifti sonra regl oldum zaten gecikmeli awox alabilirsin bulursan
Tamam teşekkür ederimen iyisi predictor early test bana hiç silik kuruma vs çıkarmadı
Daha regl olmadım canım elimde test yok nöbetçi eczanede uzakta olduğundan alamayacağım pazartesiye kaldı benim işBat 7 Aralık olan canlaraycnnderin , Eneaciz , slaslasla , beronika durumlarınızı günceller misiniz? Umarım pozitifleri görürürüz ♥
Benim bat 15 aralık ama biraz erken gelecek gibi heryerim ağrıyor. İnşallah da erken gelirNapiyonuz güzeller.Candy7777 nasılsın. Senin bat ne zamndi
Ben şimdi gidiyorum iyi gebelik testi almaya kuzum bugün çok az çıktı ikinci çizgi emin değilim yarın haber edeyimBat 7 Aralık olan canlaraycnnderin , Eneaciz , slaslasla , beronika durumlarınızı günceller misiniz? Umarım pozitifleri görürürüz ♥
Tamam canım test sonuçlarını beni etiketleyerek yazarsınız. Dilerim 4 pozitifle başlarızDaha regl olmadım canım elimde test yok nöbetçi eczanede uzakta olduğundan alamayacağım pazartesiye kaldı benim iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?