Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bencede pozitife dönmüş olabilir regl gecikmesinden önceki testleri çok ciddiye almamak gerek varsa elinizde test yarın sabah yapın bakalımm bende çok merak ettimmm :]
Test yok eşime aldırırım hem yarın da gecikmenin 3.günü olmus olur, şayet sökülmezsem

artımed days doctor alma canım onlar kötü marka
Öyle miii… ben reglden 4 gün önce iki test yaptım ikisi de Days doktor du ve negatif çıktı.. bu testlerde yanlışlık olabilir mi ki.. hatta bir tanesi saatler sonra çok çok silik çizgi çıkardı kuruma çizgisi diye önemsemedim falan.. peki hangi test almalıyım

ay o zaman bitsin beenim artık ya yeterli bu kadar
canım bence seninki artık yumurtlama değil zaten ya 4 gün süren yumurtlama hiç görmedim de duymadım da maks 24-48 saat içerisinde oluyor diye biliyorumm. Sen yine de değerlendir tabi de

gecen ay days doctor bende pozitif çıktı baya belliydi yani ikinci çizgi kan verdim ama negatifti sonra regl oldum zaten gecikmeli awox alabilirsin bulursan

en iyisi predictor early test bana hiç silik kuruma vs çıkarmadı

canım bence seninki artık yumurtlama değil zaten ya 4 gün süren yumurtlama hiç görmedim de duymadım da maks 24-48 saat içerisinde oluyor diye biliyorumm. Sen yine de değerlendir tabi de
valla canım bende anlamadım ovulasyon testinide ilk kez yapıyom tecrübem yok çocuguda ilk kez yapıyom ondada tecrübem yok

Bende laboquik sipariş etmiştim o geldi ama onunla ilgili de artık çok iyi olmadığıyla ilgili yorum yapılıyor bilemiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…