• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar kızlarrrr bugün ikinci gün gelen giden yok ped takmıştım belki olurum diye bir damla gelmiş kurumuş oda.. başlayacak mı 🤔🤔normalde bi yoğun bir şekilde gelerek başlar

test gün
118bfff6-9165-4a5f-9799-c16856605195.jpg
test güncellemsi kızlar sabah yaptığım testin son durumu hahahahhahaha 2 saate bi güncelleme geliyr

Kızlar kızlarrrr bugün ikinci gün gelen giden yok ped takmıştım belki olurum diye bir damla gelmiş kurumuş oda.. başlayacak mı 🤔🤔normalde bi yoğun bir şekilde gelerek başlar
Yumurtlamanızı biliyor muydunuz, eğer geciktiyse erken ya da kaset test yapın mutlaka çıkacaktır. Benim reglim başlamadan önce mutlaka lekelenmem olur mesela belki de öyle birşeydir

Gölge var gibi ama zaten ilk yarım saat sonrasını dikkate almayın diyorlar. Ama ovü de sürekli pik çıkıyor senin biraz karışık canımm ya hamilesin ya da pcos var
aslında iki ay önce doktora gittim pco çıkmamıştı canım hormonlar normal demişti geçen ayda

Yumurtlamanızı biliyor muydunuz, eğer geciktiyse erken ya da kaset test yapın mutlaka çıkacaktır. Benim reglim başlamadan önce mutlaka lekelenmem olur mesela belki de öyle birşeydir
21 Kasım yumurtalama, dün olmam gerekiyordu bugün de leke gelmiş her ay gelme şekli değişiyor galiba dediğiniz gibi bu sefer benimde lekeyle başlayıp gelecek sanırım… 5 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti ordan pozitife dönme şansı yoktur heralde artık😞

21 Kasım yumurtalama, dün olmam gerekiyordu bugün de leke gelmiş her ay gelme şekli değişiyor galiba dediğiniz gibi bu sefer benimde lekeyle başlayıp gelecek sanırım… 5 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti ordan pozitife dönme şansı yoktur heralde artık😞
bence pozitife dönmüş olabilir neden olmasın

Bencede pozitife dönmüş olabilir regl gecikmesinden önceki testleri çok ciddiye almamak gerek varsa elinizde test yarın sabah yapın bakalımm bende çok merak ettimmm :]

Back