- Konu Sahibi denizadamasal
allah bana güç versin o zman 4 gündür pikDeğerlendirr bence riske atma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah bana güç versin o zman 4 gündür pikDeğerlendirr bence riske atma
Ahahaha Allah hepimize güç versinallah bana güç versin o zman 4 gündür pik
Yeter bence lütfenkızlar malum benim ovulasyon bugünde pik bugünüde mi değerlendirecem
test silikleşsede bıraksam yaYeter bence lütfen
Hamileysen silikleşmez bence kuzum kendini bu kadar yormatest silikleşsede bıraksam ya
ay ama ya değilsem yumurtlamada bu kadar çok pik olur mu ki 4 gündür pikHamileysen silikleşmez bence kuzum kendini bu kadar yorma
Yumurtlamanızı biliyor muydunuz, eğer geciktiyse erken ya da kaset test yapın mutlaka çıkacaktır. Benim reglim başlamadan önce mutlaka lekelenmem olur mesela belki de öyle birşeydirKızlar kızlarrrr bugün ikinci gün gelen giden yok ped takmıştım belki olurum diye bir damla gelmiş kurumuş oda.. başlayacak mı normalde bi yoğun bir şekilde gelerek başlar
Gölge var gibi ama zaten ilk yarım saat sonrasını dikkate almayın diyorlar. Ama ovü de sürekli pik çıkıyor senin biraz karışık canımm ya hamilesin ya da pcos vartest günEki Görüntüle 3516609 test güncellemsi kızlar sabah yaptığım testin son durumu hahahahhahaha 2 saate bi güncelleme geliyr
aslında iki ay önce doktora gittim pco çıkmamıştı canım hormonlar normal demişti geçen aydaGölge var gibi ama zaten ilk yarım saat sonrasını dikkate almayın diyorlar. Ama ovü de sürekli pik çıkıyor senin biraz karışık canımm ya hamilesin ya da pcos var
21 Kasım yumurtalama, dün olmam gerekiyordu bugün de leke gelmiş her ay gelme şekli değişiyor galiba dediğiniz gibi bu sefer benimde lekeyle başlayıp gelecek sanırım… 5 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti ordan pozitife dönme şansı yoktur heralde artıkYumurtlamanızı biliyor muydunuz, eğer geciktiyse erken ya da kaset test yapın mutlaka çıkacaktır. Benim reglim başlamadan önce mutlaka lekelenmem olur mesela belki de öyle birşeydir
bence pozitife dönmüş olabilir neden olmasın21 Kasım yumurtalama, dün olmam gerekiyordu bugün de leke gelmiş her ay gelme şekli değişiyor galiba dediğiniz gibi bu sefer benimde lekeyle başlayıp gelecek sanırım… 5 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti ordan pozitife dönme şansı yoktur heralde artık
Harikaa o zaman yarın ilk idrarla yine hcg testi yap canım hamilelik varsa beta yükseleceği için belirgin çıkabilir :))aslında iki ay önce doktora gittim pco çıkmamıştı canım hormonlar normal demişti geçen ayda
Reglden 5 gün önce yapmıştım çok çok silik olsada çıkardı diye düşündüm leke gelmiş damla damla biraz devamı gelmezse test yapacağımbence pozitife dönmüş olabilir neden olmasın
Bencede pozitife dönmüş olabilir regl gecikmesinden önceki testleri çok ciddiye almamak gerek varsa elinizde test yarın sabah yapın bakalımm bende çok merak ettimmm :]21 Kasım yumurtalama, dün olmam gerekiyordu bugün de leke gelmiş her ay gelme şekli değişiyor galiba dediğiniz gibi bu sefer benimde lekeyle başlayıp gelecek sanırım… 5 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti ordan pozitife dönme şansı yoktur heralde artık
aynen canım yapıcam elimdeki testler kaset test belki o yüzdende çıkmıyordur varsada diye düşündümHarikaa o zaman yarın ilk idrarla yine hcg testi yap canım hamilelik varsa beta yükseleceği için belirgin çıkabilir :))
Kız adete 4 gün var senin daha ne tutacakay ama ya değilsem yumurtlamada bu kadar çok pik olur mu ki 4 gündür pik
valla bugünde değerlendirecemKız adete 4 gün var senin daha ne tutacak
Değerlendir kuzum kaçırmavalla bugünde değerlendirecem