Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bddbdnsb ya ben öyle diyemiyorum niye bilmiyorum öyle anlarda kal geliyor
Ahhahaha daha çok yenisin normal tabi. Keyfine bak, stres yapma gerekirse regl olduktan sonra buraya hiç girme ki bu da seni bilmeden geriyor olabilir. Açıkçası grup sorumluluğum olmasa buraya bu kadar sık girmezdim belki.

Sanırım regl oldum iki aydır erken regl oluyorum pcosum şaşırtıcı benim için doktora gidip yumurta takibi yapıp ilaç kıllanmak istiycektim ovulsayonda pil göremiyorum 2 aydır ve son 3 aydır lekelenme ile 2-3 gün sürüyor sonra regl başlıyor tabi ben bu lekeleri önce bi yerleşme kanaması mı diye düşünüyorum şuan olduğu gibi😫😫😫😫

Aynen işte cok olumsuz baslıklara odanmak yerıne daha cok kafa dagıtmak ıcın bırbırımızle pozitif konusma taraftarıyım ben :) hatırlamam mı çok güzeldi D: mutluyduk tabi. artık insanlar da ama bırılerının mutsuzluğundan haz alıyor. kımseye fırsat vermemek ıcın kıçı hep dik tutmak lazım. önce kendımızı sevcez bızı ne mutlu edıyosa ona yöneleceğiz, olumsuz etkıleyen bır arkadas ortam mı var kaççç, ben artık cocukla alakalı konu acılınca da cok rahat terslıyorum soranı cunku kımsenın haddıne olan bır soru degıl zaten soran dusunsun ben bu ayıbı neden yaptım dıye. bence cok ayıp bısey cunku
Vallahi mutluyduk. Su c.vid doneminden sonra zaten misafirlikler falan da bitti eskiden misafirlikler bir cay koy geliyorum dan ibaretti simdi insanlar şov yapacaz diye bin tane çeşit yapıyor ben kimseye misafirlige de gitmiyorum. Bu yarisa girmek istemedigim icin kimseyi davet de etmiyorum 😁 az insanla görüşünce cok fazla soran insana maruz da kalmiyorum. Uc bes soran var tabi yine ama ben yeni kürtaj oldum ya artik onlar da sormaz.
Zaten olumsuz negatif enerjisi düşük insanlarla sohbeti de sevmem muhattap da olmam. Kendi kabugumda iyiyim ben kimse beni ellemesin hele 🤭

Hanımlar adetimin ikinci günü hormon testi için kan verdim. Sizce normal mi? (Not: lekelenmeleri adet saymadım yogunlasinca kan verdim. )

Eklentiler

• Screenshot_20241226-140631_Drive.jpg
    Screenshot_20241226-140631_Drive.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 39
İyi akşamlar kızlar 14 aralıkta yumurtam çatlamıştı erken gebelik negatif çıktı bu ay ben elendim sanırım moralim bozuldu

Eklentiler

• IMG_1879.jpeg
    IMG_1879.jpeg
    102,9 KB · Görüntüleme: 36
Bende mesela pcoslulara bir örneğim, pcosum var bana da kilo ver falan dediler ki aşırı kilom olmamasina ragmen. Bir sürü sey söylediler klomen femara gonal f igne hepsini kullandim aşılama yaptirdim. Sonra gebe kaldim mesela. Noramlde sorsan pcos gebe kalamaz diye insanlarin beyninde bir yer ettiler. Gebeligim sonlandi ama olmuyor diye bisey yokmus. Arkadaslarim var pcoslu oldugunu ogrendi biri hemen korktu korunmayi birakti cocuk olmazsa diye 2 ay sonra hamile kaldi. Iste bizi bu korku kaliplarina sokuyorlar sonra stresten uzak durun. Yok yaa nasil duralim 😒
Pco teşhisini nasil koyuyorlar canim adet duzenszligi oldugndami anliyorlar ne tur test yapiyorlar

Öyle tabi. Allah herkese nasip etsin 4 ay oldu ben deneyeli benimle düğüne olan herkesin bebişi oldu inşallah bu ay yine olur duphaston kullanıyorum inşallah işe yarar inşallah bir tane bebiş tutar yada en azından ilaç onunda regl olurum
4ay cok kisa bi sure canim hemen pes etme

canım herkesın surecı farklı ama bak daha 4 ay oldu dıyosun deneyelı buna yıllarını veren ınsanlar var, her evlılıgın dınamıgı de farklı, kendını kımseyle kıyaslama bu senı hayatın boyunca mutsuz edecek bır dusunce seklı
Kesinlikle katiliyorum sana canim 4ay çok kisa sure pes etmek için 2.bucuk senedir ben hiç korunmuyorum ama psikolojik olarak o kdr kotu degilim sdece adet gecikince stres oluyor diger gunler aklma gelmyr pek.

Merhaba canım sadece adet gecikmesi olunca pcos denmez vajinal ultrasonla çok sayıda kist görünürse ve hormon tahlilinde hormonlar bozuk çıkarsa pcos teşhisi konulur
Anladim kuzum gecen sene doktr miyomlarij var demisti ama kucuk demisti o farklimi ki benim hormon testim iyi cikmişti ama adetlerim hep duzensz 25-24-38-40oyle gidiyo

Anladim kuzum gecen sene doktr miyomlarij var demisti ama kucuk demisti o farklimi ki benim hormon testim iyi cikmişti ama adetlerim hep duzensz 25-24-38-40oyle gidiyo
Evet canım miyom ve pcos farklı miyomlar da adet düzensizliği yapabiliyor sen bikere daha görün ister doktora. Ben direk lafa daldım gebelik mi elde edemiyorsunuz. Ben de pcos yüzünden uğraşanlardanım

X