- 22 Mayıs 2016
- 137
- 46
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.061
Ben önermedim ama şu an kullanıyorum hap bitene kadar kullanılıyor sonra hap bittikten bir kaç gün sonra adet oluyorsun bebek yoksaMerhabalar şey bana duphastonu siz önermiştiniz yanlış hatırlamıyorsam acaba adet olana kadar mı içmeli miyim
büyük ihtimale hamilesin dedi kan sonucumu bekliyorum
İnşallah cnmAy arkadaşlar çok istiyorum. İnşallah pozitife döner ya
Siz ne için iciyorsunuzBen önermedim ama şu an kullanıyorum hap bitene kadar kullanılıyor sonra hap bittikten bir kaç gün sonra adet oluyorsun bebek yoksa
Hadi inşallah güzel haberlerle gelinbüyük ihtimale hamilesin dedi kan sonucumu bekliyorum
20Kaç tane var icinde hapın
Daha yeniymis canm döngün kısa ise 5 gün fln sonra yumurtlama olur heraldeBugün 9 canim
Ayy çok heyecan yaptımmGünaydınn evet muhtemelen öyle. benimde bat tan 3 gün önce kahverengi gelmişti. regl olucam sanmıştım. cumartesi leke gelmişti pazartesi testte çıkmıştı. pazartesi battı. kanamaya dönmezse test yap :)
Ya garip biseyler oluyor bende iki gün akıntı geldi bugün gelmedi.Testim gelicek bugün bakalım var mı biseyler.Gozumun yolda kaldığı tek kargom sanırımDaha yeniymis canm döngün kısa ise 5 gün fln sonra yumurtlama olur heralde
Evet canım.Benim bir sağlıksız gebeliğim oldu onda da saldigim ay hamile kalmıştım.Boyle olması gerekiyor ama bakalım nasıl ne zamansa o zaman olur.Miller korunurken hamile kalıyor.Bazen akıl tutulmasi yaşıyorumBunu görev gibi sadece hamile kalmak için yapma canım o zaman zor oluyor strese girersin bu da engeller.. Sal gitsinovulasyon testi mi gelecek?
Ayy hadi bugun cikarmi ki kan sonucunbüyük ihtimale hamilesin dedi kan sonucumu bekliyorum
Ovulasyon testiyle strese girmesen mi acaba? Benim bir arkadaşım spiral ve eşi korunurken gebe kalmıştı şok oldukEvet canım.Benim bir sağlıksız gebeliğim oldu onda da saldigim ay hamile kalmıştım.Boyle olması gerekiyor ama bakalım nasıl ne zamansa o zaman olur.Miller korunurken hamile kalıyor.Bazen akıl tutulmasi yaşıyorum
Yap testini için rahat ederYa garip biseyler oluyor bende iki gün akıntı geldi bugün gelmedi.Testim gelicek bugün bakalım var mı biseyler.Gozumun yolda kaldığı tek kargom sanırım
Umarım vardır Rabbim gönlüne göre versin inşallah canımBir kimyasal gebeliğim var onda da böyle tuhaflıklar yaşamıştım adetim gelmişti 10 gün sonra gebelik öğrendim. bi de acaba mı diyene kadar negatifi görüp kafamı rahat ettireyim demiştim. Çünkü gerçekten erken biliyorum. Ama çok net bir beyaz çıktı ve ben ilk kez karşılaştım. Ama haklısın bence de bozuktur muhtemelen çünkü ertesi sabah o beyazlık yoktu 2 gün önce yaptım bu testi
Umarım vardır Rabbim gönlüne göre versin inşallah canımne kadardır gebe kalmaya uğraşıyorsun?
inşallah cnmHadi inşallah güzel haberlerle gelin
2 gibi dediAyy hadi bugun cikarmi ki kan sonucun
Ya ilk gebeligime akıntıdan hamile kalmıştım.Bu sefer bidaha deniyim dedim stres olursam kullanmam artık napalimOvulasyon testiyle strese girmesen mi acaba? Benim bir arkadaşım spiral ve eşi korunurken gebe kalmıştı şok olduk
Evet canım atarim buraya varsa biseylerYap testini için rahat eder