-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.041
Elinde test varsa tekrarla istersen canım ya da yarın sabah yap ilk idrarla. Bat ne zaman?Merhabalar herkese. Ben gebelik testi yaptım ikinci çizgi beyaz çıktı. Bu negatif demek değil mi ? Boşuna ümitlenmek istemiyorum zaten adetim de yeni geçti. Sadece olmayacak bir konuya saatlerce ağladığım için test yapmıştım. Görseli ekliyorum. Birisi cevap verirse çok sevinirim.
Ben sana cevap vermedim mi ya verdim sanıyorum yeni farkediyorumAyyy bu ayın sonu muuu yakınmış inşaAllah biran önce halledersin canımmm. Bebişinden güç al
Buralara geldin ya hayırlısıyla, duyacaksın o güzel kalp sesini hiç tasalanma kuzum
Aminnnnnn bakalım 2025 e öyle mi gireceğim
Ya degerlenrilerim de zor oluyorOoo değerlendirilecek zaman çok yani şimdiden başla gün aşırı
Beni de ekler misiniz sat 7 Aralık bat 4 Ocak
Elinde test varsa tekrarla istersen canım ya da yarın sabah yap ilk idrarla. Bat ne zaman?
Aynıyız valla bende bekliyorumArkadaşlar adetime 4 gün kaldı. Erken yumurtlama oldu 13. Gün yumurtlama oldu değerlendirdik. Ama bugün test yaptım erken gebelik negatif. Ya burdan döner mi ? Kasık ağrısı mide kazınması yumurtalıklarımda ağrı var
Kan verdinmi canimbakalım ben yarın kan vericem allah isteyene versin inşallah
O zaman test bozuktur canım daha 8. Günündesin döngünün muhtemelen daha yumurtlamadın bile. Neden test yaptın bu kadar erken?Elimde test yok da adetim 18 aralıkta bitti zaten. Yani bence imkansız olması ama o kadar test yaptım ilk kez karşılaştım böyle birşeyle.
Bunu görev gibi sadece hamile kalmak için yapma canım o zaman zor oluyor strese girersin bu da engeller.. Sal gitsinYa degerlenrilerim de zor oluyorçalışan insanlar olunca tek yumurtlama günlerini değerlendirmek daha kolayima geliyor benim neyse testim bugun gelecekmiş cokk mutluyum
Evet beyaz çizgi olur ama bu kadar net olmaz biraz bekleyin pembeye dönecek mı diyeMerhabalar herkese. Ben gebelik testi yaptım ikinci çizgi beyaz çıktı. Bu negatif demek değil mi ? Boşuna ümitlenmek istemiyorum zaten adetim de yeni geçti. Sadece olmayacak bir konuya saatlerce ağladığım için test yapmıştım. Görseli ekliyorum. Birisi cevap verirse çok sevinirim.
Ne belirtileri yaşamıştınızBaşka belirtileri yaşayıp regl olacam diye hazırlıklar yapıp hiç umudum yokken hamile olduğumu öğrendim darısı sana olsun inşallah doğum gününde sürpriz olsun
Ayniymisinz benmde 13gun çatlama oldu 4gunum var dün bende erken gebelik yaptım testim dün negatifti bugün biraz kuruma çizgisi çıkmış beklemedeyim ama hiç umudum yok malesefArkadaşlar adetime 4 gün kaldı. Erken yumurtlama oldu 13. Gün yumurtlama oldu değerlendirdik. Ama bugün test yaptım erken gebelik negatif. Ya burdan döner mi ? Kasık ağrısı mide kazınması yumurtalıklarımda ağrı var
Pozitif koyulaşma da var hayırlı olsunEki Görüntüle 3526321
Herkese merhaba. soldaki adetten 7 gün öncr sağdaki adetten 4 gün önce. Koyulaşmaya başlamış. 11 aralık pik günümdğ böyle yaşayıp daha da koyulaşıp gebelik öğrenen oldu mu
Merhabalar şey bana duphastonu siz önermiştiniz yanlış hatırlamıyorsam acaba adet olana kadar mı içmeli miyimAyniymisinz benmde 13gun çatlama oldu 4gunum var dün bende erken gebelik yaptım testim dün negatifti bugün biraz kuruma çizgisi çıkmış beklemedeyim ama hiç umudum yok malesef
Kaç tane var icinde hapınMerhabalar şey bana duphastonu siz önermiştiniz yanlış hatırlamıyorsam acaba adet olana kadar mı içmeli miyim
Bir kimyasal gebeliğim var onda da böyle tuhaflıklar yaşamıştım adetim gelmişti 10 gün sonra gebelik öğrendim. bi de acaba mı diyene kadar negatifi görüp kafamı rahat ettireyim demiştim. Çünkü gerçekten erken biliyorum. Ama çok net bir beyaz çıktı ve ben ilk kez karşılaştım. Ama haklısın bence de bozuktur muhtemelen çünkü ertesi sabah o beyazlık yoktu 2 gün önce yaptım bu testiO zaman test bozuktur canım daha 8. Günündesin döngünün muhtemelen daha yumurtlamadın bile. Neden test yaptın bu kadar erken?
Sabah baktığımda yoktu. Ama siz de gördüyseniz sevindim kafayı mı yiyorum diye düşünmüştüm. Muhtemelen testin bozuk olduğunu düşünüyorum adetim 18inde bitti çünkü. Gerçi bir kimyasalım var onda da adetten 10 gün sonra öğrenmiştim insan vücudu tuhafEvet beyaz çizgi olur ama bu kadar net olmaz biraz bekleyin pembeye dönecek mi diye
Aynıyız valla bende bekliyorum
Ay arkadaşlar çok istiyorum. İnşallah pozitife döner yaAyniymisinz benmde 13gun çatlama oldu 4gunum var dün bende erken gebelik yaptım testim dün negatifti bugün biraz kuruma çizgisi çıkmış beklemedeyim ama hiç umudum yok malesef