• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canım benimm yok moralim bozulmaz en azından regli beklerim yarın yaparım predictoru büyük ihtimalle 😊

Bende aynı şekilde düşünüyorum, çatlama günümü tahmin ettiğim için. Olsaydı çıkardı zaten
Kuzum moralim yerlerde birgebenın gnlugune sordum Trendyol dan. Ben doğudayımm kışları ya.. Ctesı elımde olurmu dye yogunluktan dolayı kesn bsy dıyemıyoruz bu ara cok yogun kargolar yazmıs 12.gun döngumde ptesı. Ben gerçekten kayınvalidemler geldı dun d.gnu vs unttm sıparısı 2 gundur. Offfff almıcam test burdan alırız dedi eşim. Ki bu sehırde bulmak mümkün mü bilmiyorum umarım vardır. Ben mecbur agrım sızım olunca ılskı yapacagım.. ısı dusunce. siliklestı mi diye de eczaneden alırım 3,4 tane. 12. Gun gelmesi risk degl mı bazen 13 bazen 14 catlıyor. Boş yani 30 test

Kızlar ya bugün regl olmam gerekiyordu olmayınca akşam normal test yaptım çıkmadı. Olsa çıkar mıydı sizce? Erken gebelik testi değil diye çıkmamış olabilir mi yoksa ümidi keseyim mi bu ay.

Kuzum moralim yerlerde birgebenın gnlugune sordum Trendyol dan. Ben doğudayımm kışları ya.. Ctesı elımde olurmu dye yogunluktan dolayı kesn bsy dıyemıyoruz bu ara cok yogun kargolar yazmıs 12.gun döngumde ptesı. Ben gerçekten kayınvalidemler geldı dun d.gnu vs unttm sıparısı 2 gundur. Offfff almıcam test burdan alırız dedi eşim. Ki bu sehırde bulmak mümkün mü bilmiyorum umarım vardır. Ben mecbur agrım sızım olunca ılskı yapacagım.. ısı dusunce. siliklestı mi diye de eczaneden alırım 3,4 tane. 12. Gun gelmesi risk degl mı bazen 13 bazen 14 catlıyor. Boş yani 30 test
Canım bencede eczaneden almak daha iyi olabilir ben bir gebenin günlüğünü beğenmemiştim zaten çok silik çıkıyor anlaşılmıyor pek

Canım şu vücut ısı olayını anlatır mısın bana? Dün ölçmeye başladım reglimin 11. Gününde. Dün 36.04 bugün 36.03 çıktı

Kızlar ya bugün regl olmam gerekiyordu olmayınca akşam normal test yaptım çıkmadı. Olsa çıkar mıydı sizce? Erken gebelik testi değil diye çıkmamış olabilir mi yoksa ümidi keseyim mi bu ay.
Yumurtlama tarihini biliyor musun canım? Birde hangi testti yaptığın

Canım bencede eczaneden almak daha iyi olabilir ben bir gebenin günlüğünü beğenmemiştim zaten çok silik çıkıyor anlaşılmıyor pek
O zaman şöyle yaparım 2 günde bir ılskı. ,zten ak batma agrı vs şüphede 3,5 test alrm.

Canım benimm yok moralim bozulmaz en azından regli beklerim yarın yaparım predictoru büyük ihtimalle 😊

Bende aynı şekilde düşünüyorum, çatlama günümü tahmin ettiğim için. Olsaydı çıkardı zaten
Kuzum Bu arada heyecanla bekliyorum eğer moralim bozulmazsa gerçekten yap çatlamayı bildiğin için insan kendini kırmızıları görmeye gerçekten alıştırıyor İnşallah inşallah pozitif olsun

Kızlar sizce cizgi var mı ? Yoksa duphaston ve glifor kullanıyorum onun etkisimi acaba

Eklentiler

• 5B98ECF1-F9C0-4C56-8EFF-301AA33DFCDD.webp
    5B98ECF1-F9C0-4C56-8EFF-301AA33DFCDD.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 59

Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adayları🌸 dilerim bu topik hepimize şans getirir🌸

Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz🌸🌸

Üye AdıSon Adet Tarihi Beklenen Adet TarihiSonuç
@Turunc chemist2 Kasım3 Aralık➕
@dlaraoz8 Kasım6 Aralık➕
@slaslasla7 Kasım7 Aralık➕
@wKubra10 Kasım8 Aralık➕
@..AhSeN..14 Kasım9 Aralık➕
@incim19 Kasım11 Aralık
@gullinhan13 Kasım11 Aralık➕
@okyanusunkalbi3413 Kasım15 Aralık➕
@zeyyy12317 Kasım15 Aralık➕
@burciby16 Kasım16 Aralık➕
@sevgi23216 Kasım17 Aralık
@Rabiacaa29 Kasım20 Aralık➕
@gixmooo1027 Kasım22 Aralık➕
@ftkz26 Kasım22 Aralık
@cerenaylcn16 Kasım24 Aralık
@Bahar esinti26 Kasım24 Aralık
@Freyja9324 Kasım25 Aralık
@soGuk nevale22 Kasım25 Aralık
@kadirbey1927 Kasım25 Aralık
@Middleton27 Kasım25 Aralık
@deniz10100026 Kasım26 Aralık
@gokce111129 Kasım27Aralık
@sea930 Kasım27 Aralık
@Mauvee28 Kasım28 Aralık
@dicle129 Kasım28 Aralık
@keug029 Kasım28 Aralık
@Sweetbird28 Kasım27 Aralık
@topraktonlari4 Aralık28 Aralık
Pamlok Pamlok 1 Aralık29 Aralık
@Dides01 Aralık29 Aralık
@Ozerrrr1 Aralık29 Aralık
@prensesannesii2 Aralık30 Aralık
@meridalucky18 Kasım8 Ocak
@Renkkkkk30 Kasım30 Aralık
eva0108 eva0108 4 Aralık31 Aralık
@beyazmanolya663 Aralık31 Aralık
@n01014 Aralık31 Aralık
@Lioo29 Kasım31 Aralık
@kelebek92230 Kasım31 Aralık
@Altin922 Aralık31 Aralık
@aydakubra28 Kasım1 Ocak
@Layylaylomm4 Aralık1 Ocak
@Eneaciz19 Aralık1 Ocak
@freewoman12 Aralık1 Ocak
D denizadamasal 5 Aralık2 Ocak
@malika0015 Aralık2 Ocak
@senon30 Kasım3 Ocak
@rozatulip2 Aralık3 Ocak
@madamma3 Aralık3 Ocak
@sutlac74 Aralık4 Ocak
@ahsennayaz6 Aralık4 Ocak
@ltfye637 Aralık4 Ocak
@ozgeanne3 Aralık5 Ocak
@Sunsun93 Aralık5 Ocak
@derindenizmavisi5 Aralık5 Ocak
@Mystika8 Aralık5 Ocak
@cetty8 Aralık5 Ocak
@balimss9 Aralık5 Ocak
@loveinnovember13 Ocak5 Ocak
@mmatmazellll6 Aralık6 Ocak
@pinkflowers19 Aralık6 Ocak
@makaleyaz14 Aralık6 Ocak
@Tmd20207 Aralık7 Ocak
@LunaLovegoodd6 Aralık7 Ocak
@aycnnderin9 Aralık8 Ocak
@Meowster5 Aralık9 Ocak
@cicek404010 Aralık9 Ocak
@papatyamm1313 Aralık10 Ocak
@Daydi17 Aralık10 Ocak
@chan17 Aralık10 Ocak
@merveett19 Aralık12 Ocak
@asiliris13 Aralık14 Ocak
@angelogretmen15 Aralık15 Ocak
@irem14218 Aralık16 Ocak
@hlvsr22 Aralık19 Ocak
@Mevsimm3416 Aralık20 Ocak
Merhaba beni de ekler misiniz sat 24 Aralık bat tahmini 24 ocak D denizadamasal

O zaman şöyle yaparım 2 günde bir ılskı. ,zten ak batma agrı vs şüphede 3,5 test alrm.

Kuzum Bu arada heyecanla bekliyorum eğer moralim bozulmazsa gerçekten yap çatlamayı bildiğin için insan kendini kırmızıları görmeye gerçekten alıştırıyor İnşallah inşallah pozitif olsun
Kuzum sen zaten anlıyorsun vücudunu tanıyorsun bence hiç stres yapma hissedince 2 güne ilişki yap mis gibi 😙
10 aralıkta pik görmüştüm ama testlere devam etmedim. Bugün yaptığım test artımeddi eczaneden aldım. Bir daha ne zaman test yapmam mantıklı
1-2 günde çatladı desek en az 13 gün geçmiş diyebiliriz ama artimed için hiç iyi değil diyorlar o yüzden yorum yapamayacağım canım

Bu arada sabah yaptığım testi çekmiştim Evanora Evanora kuzum ve diğer kızlar baksanıza negatif dimi? 🫠Testin markası laboquik

Eklentiler

• IMG_5A882BA6-CA4F-419E-87A6-429985B0E7EA.webp
    IMG_5A882BA6-CA4F-419E-87A6-429985B0E7EA.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 54
Yumurtlama tarihini biliyor musun canım? Birde hangi testti yaptığın
son aylarda regl günümden bir kaç gün önce pembelik gelirdi ağrı başlardı günümde de yoğunlaşıp başlardı ama bu ay regl olcak gibi bir his olmayınca heveslenmiştim
1-2 günde çatladı desek en az 13 gün geçmiş diyebiliriz ama artimed için hiç iyi değil diyorlar o yüzden yorum yapamayacağım canım
Teşekkür ederim en iyisi sabredip farklı markayla deneyeyim bir de

son aylarda regl günümden bir kaç gün önce pembelik gelirdi ağrı başlardı günümde de yoğunlaşıp başlardı ama bu ay regl olcak gibi bir his olmayınca heveslenmiştim

Teşekkür ederim en iyisi sabredip farklı markayla deneyeyim bir de
Bebek düşününce regl belirtileri bile değişiyor düzen biraz şaşıyor ama umudumuzu yitirmeyelim hala olabilir 🤩🙏

Merhaba hanımlar. Topige yeni katıldım bayağıdır topige girmiyordum. Bisey sormak istiyorum. Umarım bilgisi olan vardır. 2 çocuğum var 12 senelik evliyim. Küçüğü 2. Sınıfa gidiyor. Çocuk düşünüyorum ama illa olsun diye de diretmiyorum yalnız korunmadigim halde de çocuk olmuyor. Bir de spiralden sonra çıkarttığım halde de duzelmeyen lekelenmeler oluyor. Mesela önce afedersiniz kırmızı sulu akıntı görüyorum adet oldum diyorum bu kahveye dönüyor ve asla yoğun gelmiyor. Önce bu 5 gün sürüyordu her adetim 5 gün geriye atiyordu. Ve 5. Gün normal adet oluyordum. Mesela 25inde leke gördüm 30unda normal adete dönmüştü sonraki ay 20sinde leke görmem lazımdı bu 18e geriledi yani 7 gün öncesine attı ve 24unde söküldü. Bu ay da doktora gittim benden adetin ilk 2. 3. Günü hormon testi yaptirmami istedi. Enfeksiyon icin de ilaç verdi bu sefer de 14unde leke gördüm yine 24unde sökülme oldu. 10 gün boyunca lekelendim.sanirim ilaçtan kaynaklı bayag uzun sürdü anlayamadim. Size sormak istediğim bu hormonların adet gunumde hangi değerin üzerine çıkması gerek? Bilgisi olan var mı? Bu lekelenmeler başına gelip doktora giden var mı? Sebebi neymiş?

Back
X