- 19 Ekim 2024
- 854
- 261
- 18
- Konu Sahibi denizadamasal
-
Benim geç döllenme olduysa canım çünkü reglden 10 gün önce ilişki olmuştuAy hadi inşaAllah yaaagelsin şöyle güzel bir hcg değeri
Bugün regl günüm canım benim geç döllenme olduysa oldu çünkü reglden 10 önce oldu birliktelikcanım sen hamilesin bence ya regline geçti mi
Canım kasette testte ince kıl gibi var bişey sorucam sen pik gördükten sonra testlerde açılma oldu mu ikinci çizgi yoksa pik gördüğün günden beri hep pik mikızlar günaydın buraya yazmıştım benim 3 gündür ovu testleri pik çıkıyordu bat 11/12 aralık bugün 20 dk önce ovu testi yaptım yine pik 4 gün üst üste pik olması normal mi fotografı ekliyorum fotoğrafı ilk 10 dk da çektim şuan daha koyu test sabah gebelik testide yapmıştım kaset ona da bi bakar mısınızkafam çok karıştı kızlar sizce ne yapsam bu pikler yumurtlamaysa neden çatlamıyor nasıl değerlendirecem hastayımda boğazım ağrıyor halsizim ilişkiye halimde yok anlayacağınızEki Görüntüle 3516457 Eki Görüntüle 3516458 Eki Görüntüle 3516456
yok canım oldu açılma hep pik değil şöyle söyliyim pik oldu sonra silikleşti giderek sonra 3 aralıkta koyuydu ama tam pik değildi pike yakındı 4/5/6/7 aralıkta pikCanım kasette testte ince kıl gibi var bişey sorucam sen pik gördükten sonra testlerde açılma oldu mu ikinci çizgi yoksa pik gördüğün günden beri hep pik mi
Senin çatlamış o zaman gebelik olabilir canımyok canım oldu açılma hep pik değil şöyle söyliyim pik oldu sonra silikleşti giderek sonra 3 aralıkta koyuydu ama tam pik değildi pike yakındı 4/5/6/7 aralıkta pik
inşallah canım gebelik testinde var gibi yok gibi bende anlamadım :)Senin çatlamış o zaman gebelik olabilir canım
Bu belirsizlikler stres yapıyor aşırı derecede şuan bende öyleyiminşallah canım gebelik testinde var gibi yok gibi bende anlamadım :)
Canım benim midem ekşiyordu bide ben sigara kullanıyorum sigara içince ağzımda metalik tat oluyordu bunları da ona yormadim inan halende yormuyorum kasık ve rahim ağrım oluyor bilmiyorum bende varmı yokmu bugün hasas test alacam bakalımsenin belirtin var mı canım
bende de kasık rahim ağrısı var birde gribim bu kadar :)Canım benim midem ekşiyordu bide ben sigara kullanıyorum sigara içince ağzımda metalik tat oluyordu bunları da ona yormadim inan halende yormuyorum kasık ve rahim ağrım oluyor bilmiyorum bende varmı yokmu bugün hasas test alacam bakalım
Ay gripte kötü olmuş geçmiş olsun canım çok benimde rahim ağrısı var anlamadım hayırlısı olsun hakkımızda nolursa aminbende de kasık rahim ağrısı var birde gribim bu kadar :)
inşallah canım valla 4 gündür pik iki gününü değerlendirdim çok halsizim gribim falan insanın hali olmuyorAy gripte kötü olmuş geçmiş olsun canım çok benimde rahim ağrısı var anlamadım hayırlısı olsun hakkımızda nolursa amin
Kız sen daha değerlendirme yapıyor musuninşallah canım valla 4 gündür pik iki gününü değerlendirdim çok halsizim gribim falan insanın hali olmuyor
valla yapıyom hahahha hiç bırakmadım :))) pik görünce daha panik oldum yumurtlamadır diye hahahaaKız sen daha değerlendirme yapıyor musungrip çok kötü valla şimdi bebek var diye insan ilaçda içemez dikkat et kendine
valla yapıyom hahahha hiç bırakmadım :))) pik görünce daha panik oldum yumurtlamadır diye hahahaa
ay inşallah beraber gülelim bu ay hahhaaAllah'ım ya sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsun deli kız
1 gün sonra tekrar yap test bakalım Bi canımay inşallah reglime 5 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?