- 14 Mart 2018
- 3.429
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi denizadamasal
-
İnşaAllah hayal kırıklığına uğramayız kuzum yaaa. Ama senden umutluyum benAğrım felan yok kuzum yani regl olucak gibi belirtim yok şu anlık ileriki saatlerde bilemem
Silik çizgi mi var ben mi hayal görüyorumkızlar günaydın buraya yazmıştım benim 3 gündür ovu testleri pik çıkıyordu bat 11/12 aralık bugün 20 dk önce ovu testi yaptım yine pik 4 gün üst üste pik olması normal mi fotografı ekliyorum fotoğrafı ilk 10 dk da çektim şuan daha koyu test sabah gebelik testide yapmıştım kaset ona da bi bakar mısınızkafam çok karıştı kızlar sizce ne yapsam bu pikler yumurtlamaysa neden çatlamıyor nasıl değerlendirecem hastayımda boğazım ağrıyor halsizim ilişkiye halimde yok anlayacağınızEki Görüntüle 3516457 Eki Görüntüle 3516458 Eki Görüntüle 3516456
Son resim lh testi değil mi canım? Çizgi yok çatladı mı yoksakızlar günaydın buraya yazmıştım benim 3 gündür ovu testleri pik çıkıyordu bat 11/12 aralık bugün 20 dk önce ovu testi yaptım yine pik 4 gün üst üste pik olması normal mi fotografı ekliyorum fotoğrafı ilk 10 dk da çektim şuan daha koyu test sabah gebelik testide yapmıştım kaset ona da bi bakar mısınızkafam çok karıştı kızlar sizce ne yapsam bu pikler yumurtlamaysa neden çatlamıyor nasıl değerlendirecem hastayımda boğazım ağrıyor halsizim ilişkiye halimde yok anlayacağınızEki Görüntüle 3516457 Eki Görüntüle 3516458 Eki Görüntüle 3516456
ya bende gördüm gibi ama emin olamıyorum canım sen benim testin rengini değiştirip bi baksana ben koyu renk yapamadım :)))Silik çizgi mi var ben mi hayal görüyorum
Yoksa bile al bi marka. Eğer varsa çıkarırlar. Laboquick çıkardıysa onlar hayli hayli çıkarırBakacam canım sanki bı kaç defa denk gelmiştim
Var gibi ama inşaAllah testin göz yanıltma çizgisi değildirya bende gördüm gibi ama emin olamıyorum canım sen benim testin rengini değiştirip bi baksana ben koyu renk yapamadım :)))
laboquik nasıl bi marka canım benim yaptığım testte laboquickYoksa bile al bi marka. Eğer varsa çıkarırlar. Laboquick çıkardıysa onlar hayli hayli çıkarır
Hmm onda göremedim. Rengini değiştiğim testin markası ne canımo da gebelik canım çift koyu çıkan lh
Aslında çok iyi bir marka ama son zamanlarda biraz bozuldu. Eskiden erken gebelik testin göstermediğini laboquick testle öğrenmiştim ben.laboquik nasıl bi marka canım benim yaptığım testte laboquick
laboquic canımHmm onda göremedim. Rengini değiştiğim testin markası ne canım
Gebeyken çıkar. Yumurtlama olup da çatlama olmuyorsa da çıkabilir. Bugün de yapsana ovu anlarız o zamankızlar birde şey sorcam 4 gün üst üste pik çıkar mı hep koyu çıkıyor ovulasyon testi 4 gündür
Amin amin canım bakalım hayırlısı pazartesi öğleden sonra kan vermeye gideyim erkenden gidicektim ehliyet dersim var o girdi araya bakalım ne olucak ne biticek hayırlısı olsun hakkımızdaİnşaAllah hayal kırıklığına uğramayız kuzum yaaa. Ama senden umutluyum bençok bariz çıkmış çünkü
yaptım canım bugünde pik yarım saat önce yaptımGebeyken çıkar. Yumurtlama olup da çatlama olmuyorsa da çıkabilir. Bugün de yapsana ovu anlarız o zaman
Bence var bişeyler o zaman yayaptım canım bugünde pik yarım saat önce yaptım
Yani demiYoksa bile al bi marka. Eğer varsa çıkarırlar. Laboquick çıkardıysa onlar hayli hayli çıkarır
Ay hadi inşaAllah yaaaAmin amin canım bakalım hayırlısı pazartesi öğleden sonra kan vermeye gideyim erkenden gidicektim ehliyet dersim var o girdi araya bakalım ne olucak ne biticek hayırlısı olsun hakkımızda
ay inşallah reglime 5 gün varBence var bişeyler o zaman ya
canım sen hamilesin bence ya regline geçti miAmin amin canım bakalım hayırlısı pazartesi öğleden sonra kan vermeye gideyim erkenden gidicektim ehliyet dersim var o girdi araya bakalım ne olucak ne biticek hayırlısı olsun hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?