- 19 Ekim 2024
- 854
- 261
- 18
- Konu Sahibi denizadamasal
-
kızlar ben şimdi bu kaset tesi sabah uyanınca yaptım bi 5 dk falan bekledim belki beklemedim işe yetişmeye çalışıyordum hahahah size foto çektim testide yanıma aldım işe geldim şimdi öğle arası kimse yokken baktım bi pembelik var ama çok aşırı soluk belki kamerada çıkmaz gölge gibi ama pembe
Senin sökülme başladı mı canım aynı mısın
Gelen giden yok canım. Dün ağrım geçmişti şimdi biraz başladı yine. Ama gece boyu bacak ağrısından uyuyamadım.Senin sökülme başladı mı canım aynı mısın
hahahhahaaha evet ovu testide yanımda kızYanında gezdiriyor testi
Ya sende sökülmedin demek sende de varmı acaba test yokmuydu yapaydin yaGelen giden yok canım. Dün ağrım geçmişti şimdi biraz başladı yine. Ama gece boyu bacak ağrısından uyuyamadım.
ay benimde aklıma geldi büyük konuşmak istemiyorum hayırlısı olsun diyelim hahahah
Yav testinde gezmeye hava almaya hakkı var lütfen yaniYanında gezdiriyor testi
hahahhahaaha evet ovu testide yanımda kız
valla bencede ben teste çok iyi davranıyorumYav testinde gezmeye hava almaya hakkı var lütfen yani
Test var ama gece lavaboya girince sabaha pek numune kalmadı hahahahaYa sende sökülmedin demek sende de varmı acaba test yokmuydu yapaydin ya
Yav testinde gezmeye hava almaya hakkı var lütfen yani
Güzel sözler söyle ki pozitifliği artsın kızvalla bencede ben teste çok iyi davranıyorum
ay benimde aklıma geldi büyük konuşmak istemiyorum hayırlısı olsun diyelim hahahah
Bizde yanımızda gezdirelim amaa işin sırrı o bence
akşam tekrar yapacam ahgdahsdg bağımlılık yapıyorGüzel sözler söyle ki pozitifliği artsın kız
Bizde yanımızda gezdirelim amaa işin sırrı o bence
katılırım canım yapalım amannnn canımızdan önemli mi
Ben kızıma gebeyken pozitifi gördükten sonra sürekli yapmıştım 7 senenin acısını çıkarıyordum hahahahahakşam tekrar yapacam ahgdahsdg bağımlılık yapıyor
katılırım canım yapalım amannnn canımızdan önemli mi
Dimii amaaakatılırım canım yapalım amannnn canımızdan önemli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?