• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

kızlar günaydın buraya yazmıştım benim 3 gündür ovu testleri pik çıkıyordu bat 11/12 aralık bugün 20 dk önce ovu testi yaptım yine pik 4 gün üst üste pik olması normal mi fotografı ekliyorum fotoğrafı ilk 10 dk da çektim şuan daha koyu test sabah gebelik testide yapmıştım kaset ona da bi bakar mısınız :KK43: kafam çok karıştı kızlar sizce ne yapsam bu pikler yumurtlamaysa neden çatlamıyor nasıl değerlendirecem hastayımda boğazım ağrıyor halsizim ilişkiye halimde yok anlayacağınızEki Görüntüle 3516457 Eki Görüntüle 3516458 Eki Görüntüle 3516456
Canım kasette testte ince kıl gibi var bişey sorucam sen pik gördükten sonra testlerde açılma oldu mu ikinci çizgi yoksa pik gördüğün günden beri hep pik mi

Canım kasette testte ince kıl gibi var bişey sorucam sen pik gördükten sonra testlerde açılma oldu mu ikinci çizgi yoksa pik gördüğün günden beri hep pik mi
yok canım oldu açılma hep pik değil şöyle söyliyim pik oldu sonra silikleşti giderek sonra 3 aralıkta koyuydu ama tam pik değildi pike yakındı 4/5/6/7 aralıkta pik

senin belirtin var mı canım
Canım benim midem ekşiyordu bide ben sigara kullanıyorum sigara içince ağzımda metalik tat oluyordu bunları da ona yormadim inan halende yormuyorum kasık ve rahim ağrım oluyor bilmiyorum bende varmı yokmu bugün hasas test alacam bakalım

Canım benim midem ekşiyordu bide ben sigara kullanıyorum sigara içince ağzımda metalik tat oluyordu bunları da ona yormadim inan halende yormuyorum kasık ve rahim ağrım oluyor bilmiyorum bende varmı yokmu bugün hasas test alacam bakalım
bende de kasık rahim ağrısı var birde gribim bu kadar :)

kızlar ben şimdi bu kaset tesi sabah uyanınca yaptım bi 5 dk falan bekledim belki beklemedim işe yetişmeye çalışıyordum hahahah size foto çektim testide yanıma aldım işe geldim şimdi öğle arası kimse yokken baktım bi pembelik var ama çok aşırı soluk belki kamerada çıkmaz gölge gibi ama pembe

Back