- 14 Ağustos 2024
- 297
- 112
- 27
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.201
Herkes sabırsız ama gecikmeyi bekle derim ben mutlaka oyalan işte bul bir şeyler devamlı düşünmeİnşallah cok merakla bekliyorum bide belirtiler de olunca insan cok sabirli davranamiyor
Sen evde gebelik testimi yaptin kandami canim
Ay ben de yeni gördüm tebriklerrrrKuzum hamileyim
İlk deneme olacak diye birşey yok cnm sağlıkla doğru zmanda gelsinler inşallahÇok haklısın bir de ilk deneme ayı, tutsun diye biz de ne yapacağımızı şaşırdık. Hadi inşallah ne diyeyim
ben 1. gün gecikmenin yaptım benim de negatif ama önce kanda çıkıyormuş cnm umudunu yitirme benim bugün 3. gün halen beklemedeyimBen kan wermedim ama regl 3 gün kaldı test yaptım negatif bu saatten sonra pozitif döner mi hiç sanmıyorum
Çok güzel anlatmışsın aynı durumdayımAçıkça söylemem gerekirse bu aralar okadar çok gebe kalmak istiyorumki birlikteliği sadece bebek için ve ovulasyon günlerinde yapıyorum. Diğerlerini canım istemiyor (çok yüksek enerjili olmama rağmen). Bebek isteğimden sonra böyle oldu
Oy kuzum bana nasıl umut oldun inşallah öyle olur nolur dua et banaben 1. gün gecikmenin yaptım benim de negatif ama önce kanda çıkıyormuş cnm umudunu yitirme benim bugün 3. gün halen beklemedeyim
Evet stress en büyük etken, ah öğrenebilsek keşke stress yapmamayıCanım bende öyleyim ama o stresle hiç olmuyo ben 10 aydır her ilişkiye başlamadan dua edip allahım niyetimi biliyosun diyorum stres en büyük başı akışına bırakmak en doğrusu sanırım
Evet pozitif hadi hayırlısı güzel haberler alalımKizlar şimdi çatlatma ignemi yaptım yapmadan hemen önce ovulasyon testimide yaptım pozitif degilmi
Elde deil kiEvet stress en büyük etken, ah öğrenebilsek keşke stress yapmamayı
İnşallahhhh çok haklısınİlk deneme olacak diye birşey yok cnm sağlıkla doğru zmanda gelsinler inşallah
Kızzlaarr 4 gün kaldı erken gebelik testleri negatif hala umut var mıdır bi anlasam çatlıcam sabırsızlıktankendi kendimi ümitlendirmekten yoruldum Allah aşkına biri bişi desin
dualarım hepinize canım inşallah isteyen herkese nasip olurOy kuzum bana nasıl umut oldun inşallah öyle olur nolur dua et bana
benim de 1.gün geçtiğinde bile negatifti bugün 3. gün önce kanda çıkar cnm bekle biraz daha
İnşallah hepimiz tüm evlat isteyenler dilerim pozitif olalım hepimiz sagliklaEvet pozitif hadi hayırlısı güzel haberler alalım
S sla44Ya bi dönem bende öyle olmuştum sonra azıcık özel hayatımı renklendirme ye karar verdim işe de yaradı şimdi tabikide yumurta takibi yapıyorum ama görev için birlikte olmuyorum sende rahatlat psikolojini canım
36saat sonra gün aşırıKizlar çatlatma iğnesi den sonra ne zaman ilişki olmali
Teşekkür ederim tatlım. Darısı size inşallah en yakın zamandaAy ben de yeni gördüm tebriklerrrr