Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

:değerlendirilen günler
12 si çatlama günü diyor geçen ayki regl günüme göre ama o gün hariç değerlendirdik (affınıza sığınarak)
Yanlış anlamazsan bence bukdar iliski sağlıkli değil cnm haftanın 3 günü aralıklı yeterli aklında bulunsun çatlama kesin 12 olduysa yarın yine bir test yap çıkmazsa yoktur bence canım

Yanlış anlamazsan bence bukdar iliski sağlıkli değil cnm haftanın 3 günü aralıklı yeterli aklında bulunsun çatlama kesin 12 olduysa yarın yine bir test yap çıkmazsa yoktur bence canım
Çok haklısın bir de ilk deneme ayı, tutsun diye biz de ne yapacağımızı şaşırdık. Hadi inşallah ne diyeyim

Canım benim inan ki çok umut bağlıyorum her defasında olumsuz oluyo doktorlar hiç bişe yok diyo yumurtlama günlerine de uyuyorum regl 10. Gününden sonra gün aşırı hep değerlendiriyoruz olmuyo 10 ay oldu
İnşallah olur ilaç kullandınız mı peki femara ya da letu

Bende öyle düşünüyorum regl bitiminden çatlamaya kadar 3 günde bir çatlama olunca 3 günü değerlendirmek lazım sonrası yine 3 günde bir olmalı diye düşünüyorum aşırısı sağlıklı spermlerin bile hızını düşürüyo

Sonucunuz kaç çikti adete 7 gun kala benim 2cikmişti beta

Kızlar önemli olan çatlamadan önceki günmü değerlendirmek yoksa çatlama günümü? hangisi daha çok ihtimal oluyor (gün aşırı yapanlar için)

Kızlar önemli olan çatlamadan önceki günmü değerlendirmek yoksa çatlama günümü? hangisi daha çok ihtimal oluyor (gün aşırı yapanlar için)
Canım çatlamaya kadar 3 günde bir çatlama olduğu gün 3 gün üst üste değerlendir zaten o zamanlar senin için önemli tuttuysa o zaman tutacak sonrasında sizin zevkinize kalmış cnm

Beta hcg adete 7gun kala sonuç 2çikmişti
Adete 3gün kala Erken gebelik testi negatif cikti
Yumurtlama 5 aralikta yumurtlama 6 aralikta çatlama oldu adet gecikmemin 3.gunu bugun 2nun yukselme ihtimali varmi szce kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…