-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.161
Yanlış anlamazsan bence bukdar iliski sağlıkli değil cnm haftanın 3 günü aralıklı yeterli aklında bulunsun çatlama kesin 12 olduysa yarın yine bir test yap çıkmazsa yoktur bence canım:değerlendirilen günler
12 si çatlama günü diyor geçen ayki regl günüme göreama o gün hariç değerlendirdik (affınıza sığınarak )
Bu hangi uygulama bu arada:değerlendirilen günler
12 si çatlama günü diyor geçen ayki regl günüme göreama o gün hariç değerlendirdik (affınıza sığınarak )
Çok haklısın bir de ilk deneme ayı, tutsun diye biz de ne yapacağımızı şaşırdık. Hadi inşallah ne diyeyimYanlış anlamazsan bence bukdar iliski sağlıkli değil cnm haftanın 3 günü aralıklı yeterli aklında bulunsun çatlama kesin 12 olduysa yarın yine bir test yap çıkmazsa yoktur bence canım
Canım benim inan ki çok umut bağlıyorum her defasında olumsuz oluyo doktorlar hiç bişe yok diyo yumurtlama günlerine de uyuyorum regl 10. Gününden sonra gün aşırı hep değerlendiriyoruz olmuyo 10 ay olduStres yapmayın olumlu düşünün
Bu canımBu hangi uygulama bu arada
İnşallah olurCanım benim inan ki çok umut bağlıyorum her defasında olumsuz oluyo doktorlar hiç bişe yok diyo yumurtlama günlerine de uyuyorum regl 10. Gününden sonra gün aşırı hep değerlendiriyoruz olmuyo 10 ay oldu
Klomen kullandım 13 mm sağ tarafta iki tane yumurta dediİnşallah olurilaç kullandınız mı peki femara ya da letu
Ne zaman çağırdı peki inşallah biraz daha büyürlerKlomen kullandım 13 mm sağ tarafta iki tane yumurta dedi
Kuzum beniçağırmadı regl 3 gün war ara kontrol yapmadı regl olursan ilk 3 günü gel dedi gecikirse gel test yapalım dedi ben yaptım iki kere negatifNe zaman çağırdı peki inşallah biraz daha büyürlerbende bu ay femara kullandım 12.gun gel dedi
5aralikmi canim benimkide 6 aralikti
Endişelenme akışına bırakTeşekkür ederim kızlarr6 seneden fazladır korunuyoruz umarım gebe kalabilirim, doktor bir engel yok dedi ama insan endişeleniyor yine de
Bende öyle düşünüyorum regl bitiminden çatlamaya kadar 3 günde bir çatlama olunca 3 günü değerlendirmek lazım sonrası yine 3 günde bir olmalı diye düşünüyorum aşırısı sağlıklı spermlerin bile hızını düşürüyoYanlış anlamazsan bence bukdar iliski sağlıkli değil cnm haftanın 3 günü aralıklı yeterli aklında bulunsun çatlama kesin 12 olduysa yarın yine bir test yap çıkmazsa yoktur bence canım
Sonucunuz kaç çikti adete 7 gun kala benim 2cikmişti betaMerhabalar öncellikle hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim 9 unda yumurtlamam oldu 19 unda kan verdim negatifti bayada düşük betam sizce burdan döner mi çünkü belirtilerin çoğu bende var ama kulak asmamaya çalışıyorum psikolojiktir diye bir de kokuku akıntım var
İnşallah pozitife döner canımKuzum beniçağırmadı regl 3 gün war ara kontrol yapmadı regl olursan ilk 3 günü gel dedi gecikirse gel test yapalım dedi ben yaptım iki kere negatif
Canım çatlamaya kadar 3 günde bir çatlama olduğu gün 3 gün üst üste değerlendir zaten o zamanlar senin için önemli tuttuysa o zaman tutacak sonrasında sizin zevkinize kalmış cnmKızlar önemli olan çatlamadan önceki günmü değerlendirmek yoksa çatlama günümü? hangisi daha çok ihtimal oluyor (gün aşırı yapanlar için)
0,6Sonucunuz kaç çikti adete 7 gun kala benim 2cikmişti beta
Anladim canim bence yumurtalmaniz gec olduysa birz daha bekleyin
Teşekkür ederimCanım çatlamaya kadar 3 günde bir çatlama olduğu gün 3 gün üst üste değerlendir zaten o zamanlar senin için önemli tuttuysa o zaman tutacak sonrasında sizin zevkinize kalmış cnm