- 2 Aralık 2024
- 614
- 268
- Konu Sahibi denizadamasal
- #4.901
Ben görüyorum ve bu kaset test miiKızlar ilk yaptığım da çekebildiğim bu çekilmiyor . Öyle karanlık ki evin ışıkları çıkmıyor umarım testler doğrudur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben görüyorum ve bu kaset test miiKızlar ilk yaptığım da çekebildiğim bu çekilmiyor . Öyle karanlık ki evin ışıkları çıkmıyor umarım testler doğrudur
İnan hiç bilmiyorum canım yaşamadım da öyle bir şeyi pcossun sanırım. Doktora görün istersen. Gebelik mi planlıyorsun? Olmasından korkuyor gibisin sankiAbla adet düzensizliğim var 15.20 gün gecikiyom ilk defa gecikmem de böyle bi kanama yaşadım geç yumurtlama olmuş olabilir mi yada adet gecikmesine yansır mı bu ta bir sonraki ayin gecikmesine
Çok silik bişi var acaba beklemediğim için mi çünkü sabah tan alaşama kadar tuvalete çıkmamıştım ilk yaptığımdaBen görüyorum ve bu kaset test
Evvet istiyorumOlabilir bunu ancak testlerle anlayabilirsiniz gebelik istiyor musunuz
Yeni ay yeni şans dilerim bu ay güzel haberlerini alırızbenim regl yarın sökülür canım sat 22 aralık bat 19 ocak diye güncelleyebilirmisin
Evvet pccos var yumurtalıklarima baktırdım doktor bi sıkıntı görmedi âdet gecikmem içinde ilaç yazdı adet olunca başla dedi işte hala adet olmadimİnan hiç bilmiyorum canım yaşamadım da öyle bir şeyi pcossun sanırım. Doktora görün istersen. Gebelik mi planlıyorsun? Olmasından korkuyor gibisin sanki
Minikte olsa ben de gördüm. Hadi inşallahKızlar ilk yaptığım da çekebildiğim bu çekilmiyor . Öyle karanlık ki evin ışıkları çıkmıyor umarım testler doğrudur
Ne zaman gittin doktora? Bir test yapsana ya da beta ver hastanede?Evvet pccos var yumurtalıklarima baktırdım doktor bi sıkıntı görmedi âdet gecikmem içinde ilaç yazdı adet olunca başla dedi işte hala adet olmadim
Canım kaç günün var az idrarla yaptın çok normal farklı markalar mı aynı mı onu anlayamadımÇok silik bişi var acaba beklemediğim için mi çünkü sabah tan alaşama kadar tuvalete çıkmamıştım ilk yaptığımda
Daha bugun yaptın ya kaç testin var ve kac gununİyi akşamlar kızlar bana yine test perileri geldi
2 hafta önceNe zaman gittin doktora? Bir test yapsana ya da beta ver hastanede?
Ahahah ne çektin be incim. Piyasada test kalmadı sayendeİyi akşamlar kızlar bana yine test perileri geldi
Aynı marka canım . Bat 24-25 Aralık çatlamanın 10.günüCanım kaç günün var az idrarla yaptın çok normal farklı markalar mı aynı mı onu anlayamadım
İnşallah canım İnsallah umarım testler bozuk felan değildir. 3 test yaptımMinikte olsa ben de gördüm. Hadi inşallah
Yumurtlama var mıydı o günlerde varsa gebelik olabilir. Sabah bir test yap ya da şimdi elinde varsa yap bakalım hep beraber. İnşallah gebesindir canım2 hafta önce
Ahahha biz bir doğururken o dokuz doğuracak sanırım. Umarım aynı hamilelik topiğinde de oluruz.
İnşallah abla inşallah uygulamaya göre yumurtlama günümdeydim evet ama yumurtlamam oldumu bilmiyorumYumurtlama var mıydı o günlerde varsa gebelik olabilir. Sabah bir test yap ya da şimdi elinde varsa yap bakalım hep beraber. İnşallah gebesindir canım
Çok erken öğrenmiş oldun kuzum. Sağlıkla artsın betan testin koyulaşmaya başlayınca beta verirsinİnşallah canım İnsallah umarım testler bozuk felan değildir. 3 test yaptım