- Konu Sahibi denizadamasal
-
Anladım inşallah güzel haberler veririz birbirimizeBenim yumurtlamadan itibaren ara ara giren hafif regl sancıları gibi sancılarım vardı. Göğüslerimde fazla şişme yoktu ama göğüs ucu hassastı. Aşırı duygusaldım her şeye ağladım regl zamanına 5 gün kalayani aslında genel olarak regl belirtilerine çok benziyordu sürekli tuvalete gidiyordum geldi işte diye. Kasıkta batma hissini hamileliği öğrendikten sonra yani 5. Haftaya doğru hissetmeye başlamıştım oturup kalktıkça iğne batıyor gibi oluyordı. Herkesin hamileliği farklıymış tabi umarım gönlünüze göre olur
Ben de bu ay denemeyi düşünüyorum ama adet bitiminden itibaren 2 günde 1 yapılınca kaçırmış olmuyorsunuz aslında mesela ben anlıyorum ama yine de bu ay testle takip etmek istedimKızlar bu ovülasyon testi hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ben 18 de pili gördüm iki gün derlendirdik testide değerdirmeyi de bıraktım . O kadar kafam karışık ki gibi günlük değerlendir kimi 2 günde bir. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?Eki Görüntüle 3516275
Ahahah o da iyiyimiş vallaBende bu yaşıma kadar ne göğüs hassasiyeti ne şişkinlik ne ödem ne kahverengi leke vs olmuyor benimde bacaklarım ağrır ordan bilirimKemal Sunal gibi yağmur yağınca diyo benimde regl olunca
Evet adet bittikten sonra 2 günde bir kaç günde bir oluyorsun ona göre ayarla 18. güne kadar değerlendirmiştik sanırsamAdet bittikten sonra mı . Ne zaman başlanıp ne zaman son bulacak peki ?
Ay evet yaa çok fenaaSöküleydik ne olduğunu bilip rahatlardik seninde mi bacaklarin ağrıyor ne tesadüf ya benimde
Ay evet yaa çok fenaaikiz miyiz kız bizzz
Ben 8 inde test yapacağım canım7 aralık Bat tarihi olan kızlaaaar naptınız durumlarınız ne?
Yok hala. Sarı akıntı var içinde hafif kahve ton da vardı. Ama halim hal değil sökülür yarın :)Belirtiler öyle diyo sökülme varmı sende
Her regl öncesi bu şekilde akıntın oluyor mu pekiYok hala. Sarı akıntı var içinde hafif kahve ton da vardı. Ama halim hal değil sökülür yarın :)
Bir kez daha olmuştu ondada gebelik için planlı çalışma yapmıştık yani. Diğerlerinde olmuyor. Ha lekeyle başlar geceye ya da sabaha kanamaya dönerdi ama bu şekil bir kızıma gebeyken oldu birde gebelik bekleyip ama regle döndüğü ay olmuştu :)Her regl öncesi bu şekilde akıntın oluyor mu pekidiyicektim gebelik olmasın
Aayyy şuan belirsizlik içindesin sen desene en sıkıntı durum ay inşallah hamilesindir yaBir kez daha olmuştu ondada gebelik için planlı çalışma yapmıştık yani. Diğerlerinde olmuyor. Ha lekeyle başlar geceye ya da sabaha kanamaya dönerdi ama bu şekil bir kızıma gebeyken oldu birde gebelik bekleyip ama regle döndüğü ay olmuştu :)
Belirsizlik içinde yanduk daaAayyy şuan belirsizlik içindesin sen desene en sıkıntı durum ay inşallah hamilesindir yaamin
Amaa inşaAllah hayırlısıylaaaaa sen regl olmaaada göbüşünnn bebişle dolsunnn aminnnn Allah'ımmmmAayyy şuan belirsizlik içindesin sen desene en sıkıntı durum ay inşallah hamilesindir yaamin
Başlı başına stresli zaman ya gerçektenBelirsizlik içinde yanduk daaama ağrım artacak gibi bence regl yükleniyor
Ya canım keşke mucize lazımAmaa inşaAllah hayırlısıylaaaaa sen regl olmaaada göbüşünnn bebişle dolsunnn aminnnn Allah'ımmmm
İmkansız değil amaYa canım keşke mucize lazımyarın ola hayrola haberleşiriz olmasada 2025 e bebişli girireriz amin
Aminnnn en hayırlısındaaanBaşlı başına stresli zaman ya gerçektenbebiş yüklensin aminnnnn
Yazicam canım hayırlısı olsun hakkımızdaİmkansız değil amaahhh inşaAllah kesinlikle yaz mutlaka banaa
5 aralıkta bitti canımRegl zamanın ne zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?