- 2 Aralık 2024
- 484
- 205
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #4.241
Canım adet günüm bugün işte hep artı 14'lü adet oluyorum şu anda yine oluk oluk uzayan akıntı geldi hafif midem bulanıyor Allah'ım inşallah yarın sabah pozitif görmek nasip olur Çok teşekkür ederim bekleyeceğim heyecanlaOzman bgun regl gelmez cnm yarınki ateşinden belli olur gelip gelmeyecegi
Sabah kalkar kalmaz mı ölçüyprsunuz? Nasıl takip etmeli. Benim genelde normal ateşim hasta değilsem 36.1-36.3 arasıdır.Ölçtüm canım dün 36.7 bugün 36.5. de güniçi 37.1 normalde adet gunu 36.3 veya 36.1e direkt duserdı çok az bir düşüş var evet ama moralimi bozmadı değil işte
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.Canım adet günüm bugün işte hep artı 14'lü adet oluyorum şu anda yine oluk oluk uzayan akıntı geldi hafif midem bulanıyor Allah'ım inşallah yarın sabah pozitif görmek nasip olur Çok teşekkür ederim bekleyeceğim heyecanla
1 tane testim kaldıtest yapçaktın sanki bende seni bekliyom
Evet kalkınca yumurtlamadan sonra ısı 0.5 ila 1 derece artar. Yumurtlama tarihimi ısı ile de anlyrm. Yüksek seyreden günlerin baslangıcın bır oncesı yumurtlamadır normalde. Üstüne de artı 15, 16 gun ısı yuksekse gebelik var demektirSabah kalkar kalmaz mı ölçüyprsunuz? Nasıl takip etmeli. Benim genelde normal ateşim hasta değilsem 36.1-36.3 arasıdır.
Sorma ya birdaha gelmeyiz bileKesinlikle bi kan alicaklar altı üstü sonuç çıkınca anlıyoruz zaten
Yarın röntgen çektireceğim gebelik şüphem var deSorma ya birdaha gelmeyiz bile
Bu da iyiymişYarın röntgen çektireceğim gebelik şüphem var de
Ben rolden betım benzm soluk halde baylck gbydm eşim tuttu kolumdan Ben dedim doktora çok kötüyüm sabahtan beri bir şey yiyemiyorum öğürmeye başladım sonra ama ben gebelik planlıyorum doktor bey vereceğiniz serum falan zararlı olur mu deyince Beta istedi azcık tiyatro yapman lazım şekerimBu da iyiymiş
Kızlar Ben geçen yıl nisan ayında korunuyordum balıktan zehirlendim eşim beni hastaneye götürdü gebelik şüphen var mı dediler dedim yok peki o ihtimal var mı dediler dedim o ihtimal var evliyim bana zorla HCG baktılar hahaha. Yaşadığım bölgede şu anda eşimin işi gereği ile güneydoğu'dayız maşallah herkesin 5-6 çocuğu var burada istemeye ne de gebelik testi bakıyorlar o yüzden zorlanmam yani Ama kendi normalde yaşadığım şehirde zor bakıyorlarBen rolden betım benzm soluk halde baylck gbydm eşim tuttu kolumdan Ben dedim doktora çok kötüyüm sabahtan beri bir şey yiyemiyorum öğürmeye başladım sonra ama ben gebelik planlıyorum doktor bey vereceğiniz serum falan zararlı olur mu deyince Beta istedi azcık tiyatro yapman lazım şekerim. Kendimi o kadar çok role kaptırmışım ki bir saat bekledik sonucu bir saat boyunca baygın baygın durdum ahhah
Ya bu duyduğum en iyi hikayelerden biriBen rolden betım benzm soluk halde baylck gbydm eşim tuttu kolumdan Ben dedim doktora çok kötüyüm sabahtan beri bir şey yiyemiyorum öğürmeye başladım sonra ama ben gebelik planlıyorum doktor bey vereceğiniz serum falan zararlı olur mu deyince Beta istedi azcık tiyatro yapman lazım şekerim. Kendimi o kadar çok role kaptırmışım ki bir saat bekledik sonucu bir saat boyunca baygın baygın durdum ahhah
Bizimkiler de burda öyle 5-6 çocuk en az odaKızlar Ben geçen yıl nisan ayında korunuyordum balıktan zehirlendim eşim beni hastaneye götürdü gebelik şüphen var mı dediler dedim yok peki o ihtimal var mı dediler dedim o ihtimal var evliyim bana zorla HCG baktılar hahaha. Yaşadığım bölgede şu anda eşimin işi gereği ile güneydoğu'dayız maşallah herkesin 5-6 çocuğu var burada istemeye ne de gebelik testi bakıyorlar o yüzden zorlanmam yani Ama kendi normalde yaşadığım şehirde zor bakıyorlar
Ya tabii sonu keşke güzel olsaydı ağladım resmen ağladım yani yaptığım role yazık dedimYa bu duyduğum en iyi hikayelerden biri
Neredeydn canmmBizimkiler de burda öyle 5-6 çocuk en az oda
Kız sen yine gebelik var mı diye mi yapmaya başladın ovu testiKızlar selammm 7/8 14 aralıkta yumurtlama akıntım oldu 14 aralıktandoktor randevumda çatlamış dedi büyük ihtimalle 10/11 aralık gibi çatlama oldu aralıkta yumurtlama akıntım oldu a önce ovu testi yaptım yorumlarmısınız
Hahahaha evet baksana yine koyulaşıyorKız sen yine gebelik var mı diye mi yapmaya başladın ovu testi