Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ölçtüm canım dün 36.7 bugün 36.5. de güniçi 37.1 normalde adet gunu 36.3 veya 36.1e direkt duserdı çok az bir düşüş var evet ama moralimi bozmadı değil işte
Sabah kalkar kalmaz mı ölçüyprsunuz? Nasıl takip etmeli. Benim genelde normal ateşim hasta değilsem 36.1-36.3 arasıdır.

Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.

Sabah kalkar kalmaz mı ölçüyprsunuz? Nasıl takip etmeli. Benim genelde normal ateşim hasta değilsem 36.1-36.3 arasıdır.
Evet kalkınca yumurtlamadan sonra ısı 0.5 ila 1 derece artar. Yumurtlama tarihimi ısı ile de anlyrm. Yüksek seyreden günlerin baslangıcın bır oncesı yumurtlamadır normalde. Üstüne de artı 15, 16 gun ısı yuksekse gebelik var demektir

Ben rolden betım benzm soluk halde baylck gbydm eşim tuttu kolumdan Ben dedim doktora çok kötüyüm sabahtan beri bir şey yiyemiyorum öğürmeye başladım sonra ama ben gebelik planlıyorum doktor bey vereceğiniz serum falan zararlı olur mu deyince Beta istedi azcık tiyatro yapman lazım şekerim. Kendimi o kadar çok role kaptırmışım ki bir saat bekledik sonucu bir saat boyunca baygın baygın durdum ahhah

Ben bu ay da nedense olumsuz bakıyorum hamile değilim :) çatlamanın 8. Günü erken daha ama hiç umudum yok. Ruh halim inanılmaz değişti. O sabah taptığım testte sanki bozuk gibi geliyor

Kızlar Ben geçen yıl nisan ayında korunuyordum balıktan zehirlendim eşim beni hastaneye götürdü gebelik şüphen var mı dediler dedim yok peki o ihtimal var mı dediler dedim o ihtimal var evliyim bana zorla HCG baktılar hahaha. Yaşadığım bölgede şu anda eşimin işi gereği ile güneydoğu'dayız maşallah herkesin 5-6 çocuğu var burada istemeye ne de gebelik testi bakıyorlar o yüzden zorlanmam yani Ama kendi normalde yaşadığım şehirde zor bakıyorlar

Ya bu duyduğum en iyi hikayelerden biri

Bizimkiler de burda öyle 5-6 çocuk en az oda

Kızlar selammm 7/8 14 aralıkta yumurtlama akıntım oldu 14 aralıktandoktor randevumda çatlamış dedi büyük ihtimalle 10/11 aralık gibi çatlama oldu aralıkta yumurtlama akıntım oldu a önce ovu testi yaptım yorumlarmısınız

Eklentiler

• IMG_1791.jpeg
    151,5 KB · Görüntüleme: 8
Kız sen yine gebelik var mı diye mi yapmaya başladın ovu testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…