Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Regli belirtim hiç yok vücut ısım yüksek düşmemiş yarın sabah adet olmam lazım ama midem bulandı az önce. Hastaneye gittim cildiyeye egzama ilaçları ve sivilce ilacı yazdırdım arada yüzümde sivilce çıkıyor diye hamilelik oluşursa ilacı bırak dedi tereddütte kaldım ama yine de aldım ilaçları bir şey yoktur diye araba kullanırken Çok midem bulanıyor yani benim regli öncesi midem hiç bulanmaz ama herhalde başka bir şeyden diye bağlıyorum yani umudum sıfır Çünkü 2 gün kala negatif çıktı

Hayırlısı olsun inşaallah. Ben bu ay meryem ana otunu denedim ama değerlendiremedim misafirlerden dolayı. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay birkere daha deneyeceğim meryem ana otunu, oda olmazsa birsonrakinde hayıt tohumu denerim bende. Bendede hiçbir hormonsal sıkıntım yok ama olmuyor. Bilgi verdiğin için teşekkür ederim

Ay çok mutlu oldum hayırlı olsun çok daha yeni bir gebelik kan artışı için bak henüz yeni yerleşmiş

Kızlar merhaba. Çatlatma iğnesinin olduğu günü saymazsak 3. Günüm. Sürekli olmayan kasık ağrımdan başka bir şey yok. Yumurta çatlamamış olabilir mi? Belirtisiz gebelik yaşayan oldu mu acaba? Benim ilk deneyimim biraz heyecanlıyım

Canim hic belli olmaz belkide pozitif olacaktir henüz regl belirtin de yok. Bir bakarsın gecikmen olur o zamana belli olur sana sürpriz yapar. Ama mide bulantisi bu kadar erken haftalarda baslamiyor pek ama belli de olmaz tabi. Bende 4 gün falan önce baya öğürmeli mide bulantısı yaşadım. Ama su an regl belirtilerim var lekelenme seklinde. Bazen regl öncesi de olabiliyor mide bulantilari. Su an sende de 2 ihtimal var. Ben biraz daha tek ihtimale düştüm gibi ama bakalim.

Merhaba benimde sadece hafif kasık ağrım olmustu ilk gebeligimde. Ama kesilmeyen devamli olan bir agri. Ozellikle yere egildigimde artan bir agri oluyordu. Her an regl olacak gibi hissediyordum kendimi. Onun dışında dogru düzgün belirtim yoktu. Herkesin gebeligi kendine özel. Genel belirtilere takilmamak lazim. Ben bi ara midem bulanmiyo benim falan diye kafama takmıştım. Ama sonradan pozitif oldugunu ogrenince göğüs uclarima dokununca acı oldugunu farketmistim. Bide bu vardi yani.

Cevap verdiğin için teşekkür ederim inşallah ben de gebelik haberi alabilirim

Bir de sol yumurtalıgım agrıyor. Batma vs arada. Gecen 2 gece önce cektgm sancılar mı yerlesmeydı acaba diyorum 11. Gun gecesi hahah bi umut. Acaba 11.gun de yerleşir mi babylovee

çalkalanma Kızımda da yasadım bunu bulanma derrken çalkalama oluyor kuzum değişik bsy. Göguslerim agryo solda batma degsk yani regl belirtm yok. 15 gün önce birkaç tane sivilcem çıktı onun üzerine hiç çıkmadı normalde adet öncesi sivilcem de olur anlamadım gitti sabah kalktığımda göğüslerim taş gibi oluyor ve acıyor dokunnca uçları da bazen ağrıyor gibi ya internetten aldığım testler yanlış gebelik var. Ya da gerçekten gebelik yok geç yerleşmediyse

Bir de sol yumurtalıgım agrıyor. Batma vs arada. Gecen 2 gece önce cektgm sancılar mı yerlesmeydı acaba diyorum 11. Gun gecesi hahah bi umut. Acaba 11.gun de yerleşir mi babylovee
Valla canim hic belli olmaz olur mu olur. Sen ovülasyon takibi yapmis miydin unuttum. Ben mesela gebe kaldigim ay gec yumurtlamam olmustu dr 10 gün ileri almisti adet tarihimi bebegi muayene ederken. Gec yumurtladiysan gec döllenme olur hersey mümkün

3 Aralık'ta kasık ağrım batmalar ve yumurta akım cok geldı. 5inde meme ucu hassasiyeti basldı. Bende uc hassasiyeti oldugu gbi catlamıs oluyor yumurta. O gece de rahim içim agrısı batmalar oldu. Yanı maks5 cnm ovulasyon testi kullanmıyorum ama 5'i olduğuna eminim 3'ü geçti artık üçüne göre gecikme yaşıyorum zaten maksimum aldığım tarih beşi normalde iki gün kala vücut ısım az az düşerdi bugün 36.8 çıktı yine şaşırdım ama umudum yok yaa. Sadece sitede okuduğum yumurtlama tarihine göre iki gün kala testlerde çıkmayıp adeti geçince çıkanlar var düzenli yumurtladığı halde belki bir umut öyledir diyorum belki bir umut öyledir diyorum

Canim dedigim gibi gec döllenme olabilir. Hic belli olmaz yani. Bence sen yarin gidip kan ver. En garanti sonuc o olur. Bu gebelik testleri insanin kafasini karistiriyor. Var mi yok mu pozitif cikiyor yalanci pozitif mi bos cikiyor acaba gölge mi var diye kafayi yicez hepimiz. En temizi kan verip sonuca göre ilerlemek.

Benm kimyasal oldu değerim düşüşe geçti perşembe randevu aldım neden oldu diye
Canım durumun nasıl şuan? Bir değişiklik var mı? Çok erken öğrenmiştin kaçtan kaça düştü?
Bulantılar 7. Haftada başlıyormuş kuzum ben geçen ay tüm belirtileri yaşadım ama negatifti tüm testler günümde de regl oldum zaten. Demem o ki Bat gelmeden hiç bir belirtiyi yormamak ve beklenti içine girmemek en iyisi bu ay Bat’a kadar test yapmayı düşünmüyorum. Sakin ol bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…