Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

🥹🥹

Eklentiler

• IMG_2103.png
    IMG_2103.png
    59,1 KB · Görüntüleme: 37
Canim 20 mm iyi bir büyüme aslinda neden catlatma vermedi sana acaba. Kendi kendine catlama ihtimali de var onu da hesaba katti mi acaba dr. Sen aşılama mi yaptircaksin normal yumurta takibi mi yaptiriyorsun canim
yumurta takibi yaptırıyorum canım. ben bugün bişey anlamadım acıkcası.bir tane ölçerken gördüm ama cok büyük değildi.bence yumurtam yok.bosubosuna gidiyorum.öyle hissediyorum

Kizlar benim yumurta bugün 19mm. adetin 15.gunu bugün. kontrole gidip gelmekten yoruldum🥲cuma yine gidecegim 20mm olunca iğne yapacaz iki günde 1 mm büyümüş.ne yapayım büyüsün bı çare söyleyin🥹
İlacı içmeyi bıraktın mı canım. Bir de bugün ovulasyon testini yaptıysan fotosu var mı

Artımed benimki bi iki kişi pek güvenmeyin dediği için biraz da kendimi heveslendirmiyorum kan testini bekliyorum. 😇
Anladım kuzum hakkımızda hayırlısı olsun benim de bel ağrım oluyo bulaşık topluyorum iki kişiyiz sanki sırtımda yük taşımışım ara ara batmalarım oluyo sivilcem yoktu ama bugün pörtledi umudum wardı sivilceden sonra kalmadı öyle olunca regl oluyorum çünkü ama yinede hayırlısı olsun🤲🏻🥹

Anladım kuzum hakkımızda hayırlısı olsun benim de bel ağrım oluyo bulaşık topluyorum iki kişiyiz sanki sırtımda yük taşımışım ara ara batmalarım oluyo sivilcem yoktu ama bugün pörtledi umudum wardı sivilceden sonra kalmadı öyle olunca regl oluyorum çünkü ama yinede hayırlısı olsun🤲🏻🥹
Aminnn Allah razı olsun🥰😇 siz de inşallah güzel haberler alırsınız 😇hakkımızda hayırlısı dediğiniz gibi...🙂

yumurta takibi yaptırıyorum canım. ben bugün bişey anlamadım acıkcası.bir tane ölçerken gördüm ama cok büyük değildi.bence yumurtam yok.bosubosuna gidiyorum.öyle hissediyorum
Yani 20 mm oldugunda genelde catlatma ignesi verilir. Sana cuma günü gel demesi biraz risk aldigi anlamina gelir. Keske baska dr.a gorunseydin birde. Özele mi gidiyorsun canim sen

X