Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Sonuç önemli değil canım eğer testte bu şekilde çıktıysa bence vardır 2 kat artışla takip edersin sonrasında

Pik olmuş canım :)
Canım gölge gözüküyor ama olmayınca da böyle çıkıyor çoğu testte bence 2 gün sonra tekrarla daha varmış
Hayırlısı insallah canım
Bir şeyler gözüküyor ama hadi hayırlısı bence akşama tekrarlayın
İlk idrarla böyle silik çıktı , akşam hiç çıkmaz diye düşünüyorum

Canım yumurtlamanın kaçıncı günü daha önce test mi yapmıştın ay atarmısım kaçıncı günü yapmıştın heyecanlandım

Canım yumurtlamanın kaçıncı günü daha önce test mi yapmıştın ay atarmısım kaçıncı günü yapmıştın heyecanlandım
Ay canım şimdi kargom geldi, daha belli değil yapayım çıkarsa bişey atarım, çok az bir çizgi çıkmıştı ama ben kuruma çizgisi olarak düşünmüştüm. Şimdi tekrarlıycam. Reglim düzensiz zaten

adet duzensızlıgım var ama yıne de benı de ekler mısın sat 22 kasım bat 25 aralık

Hergünmü 1 keremi içiliyor? ve aç karnamı tokmu? Ve bu kürü bi rahatsızlığınız olduğu içinmi içtiniz? Adet düzensizliği veya yumurta çatlamama gibi? Yoksa hemen gebe kalmak içinmi? Çok soru sordum k bakmayın ama heycanlandım Bende düşünüyorum birsonraki döngümde yapmayı

Başla bence hele ki kadife iple pofuduk pofuduk kendime bile tavşan yapasım geldi:))) bugün daha iyi msn canm
Oy cok güzel olur kendimiz de hakediyoruz böyle güzel seyler
Sagol canim baş ağrısı devam ediyor hala. Regl de baslamak icin zorluyor ilk reglim olacak ya sanirim ondan anca sökülecek artik. Sen ne durumdasin var mi regl veya bebis belirtisi

Kizlar benim yumurta bugün 19mm. adetin 15.gunu bugün. kontrole gidip gelmekten yoruldumcuma yine gidecegim 20mm olunca iğne yapacaz iki günde 1 mm büyümüş.ne yapayım büyüsün bı çare söyleyin
Canim 20 mm iyi bir büyüme aslinda neden catlatma vermedi sana acaba. Kendi kendine catlama ihtimali de var onu da hesaba katti mi acaba dr. Sen aşılama mi yaptircaksin normal yumurta takibi mi yaptiriyorsun canim

Evet günde bir kez ben akşam yemeğinden sonra içiyordum dinlenirken. Benim hormonsal bi sıkıntım yoktu sadece deniyorduk olmuyordu olsun diye yapmıştım o zamanla bir sıkıntım yoktu ama aradan 6 yıl geçti diğer hormonlar normal ama amh ım düştü bilmiyorum nasip olur mu Allah büyük diyorum ama amh düşükken olmaz dedikleri için umudum yok. Bu ay olmazsa hayıt tohumunu denemeyi düşünürüm belki tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…