-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.701
Sonuç önemli değil canım eğer testte bu şekilde çıktıysa bence vardır 2 kat artışla takip edersin sonrasındaYa benim hiç deneyimim yoktu geçen ayda nasıl ve ne zaman yapmam gerektiğini bilmeden yapmıştım bu ay biraz araştırdım ve nasip iki testte de çıktı betayı sabırsızlıkla bekliyorum şuan sonuç ne olacak acaba diye
Pik olmuş canım :)Kızlar benim ovü günü bugün belirtilerimle anlıyordum ama testle onaylanmış oldu. 14. gün bugün
sizce nasıl?
2 günde bir değerlendirdim ama bu günden itibaren nasıl bir değerlendirme önerirsiniz ballar?
Eki Görüntüle 3522568
Hayırlısı insallah canımCanım gölge gözüküyor ama olmayınca da böyle çıkıyor çoğu testte bence 2 gün sonra tekrarla daha varmış
İlk idrarla böyle silik çıktı , akşam hiç çıkmaz diye düşünüyorumBir şeyler gözüküyor ama hadi hayırlısıbence akşama tekrarlayın
Ay ben yaptım test ama negatifBiraz rahat olmak lazımda çok isteyince insan tutamıyor kendini :) son 6 günümüz
Canım yumurtlamanın kaçıncı günü daha önce test mi yapmıştın ay atarmısım kaçıncı günü yapmıştın heyecanlandımKızlar bu sabah midem bulandı baya karnımda ağrıyor çok hafif. Ağzımın tadı da yok hiç. Gölgeli testten sonra bugün 8. Gün. Kuruma gölgesi olduğunu düşündüğüm için test yapmamıştım. Elimde testte yoktu. Bugün kargodan testim gelecek şükürgelince yapacağım. Yoksa üşüttüm yada psikolojik sorunlarım var heralde haber vereceğim. Bugün baya pozitif var gibi çok güzel
Aynen öyle cnm nasip işi bu işler hayırlı zamanda sağlıkla gelsin geç olsun güç olmasınBu çok sağlıklı bir düşünme şekli. Canım benim zamanı gelince hepimiz birer anne olacağız varsa kısmetimizdegüzel düşünelim inşallah olur
Ay canım şimdi kargom geldi, daha belli değil yapayım çıkarsa bişey atarım, çok az bir çizgi çıkmıştı ama ben kuruma çizgisi olarak düşünmüştüm. Şimdi tekrarlıycam. Reglim düzensiz zatenCanım yumurtlamanın kaçıncı günü daha önce test mi yapmıştın ay atarmısım kaçıncı günü yapmıştın heyecanlandım
ayyyy maşallah kızzzKızlar benim ovü günü bugün belirtilerimle anlıyordum ama testle onaylanmış oldu. 14. gün bugün
sizce nasıl?
2 günde bir değerlendirdim ama bu günden itibaren nasıl bir değerlendirme önerirsiniz ballar?
Eki Görüntüle 3522568
Bhcg yükseliyor ya canım ondan dedim biraz bekle o zaman daha net olur tabikiPik olmuş canım :)
Hayırlısı insallah canım
İlk idrarla böyle silik çıktı , akşam hiç çıkmaz diye düşünüyorum
İnşaAllah ya teşekkür ederimSonuç önemli değil canım eğer testte bu şekilde çıktıysa bence vardır 2 kat artışla takip edersin sonrasında
Yaa inşallah kuzum dilerim bu testler şans getirir. Bu ay stres yapmadım ama heyecanlıyımayyyy maşallah kızzz
hergün hergün değerlendir :) :)
baya koyu
adet duzensızlıgım var ama yıne de benı de ekler mısın sat 22 kasım bat 25 aralık
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @Turunc chemist 2 Kasım 3 Aralık @dlaraoz 8 Kasım 6 Aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @wKubra 10 Kasım 8 Aralık @..AhSeN.. 14 Kasım 9 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @kyays 13 Kasım 11 Aralık @gullinhan 13 Kasım 11 Aralık @seake 16 Kasım 13 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık @Pinar0757 13 Kasım 14 Aralık @okyanusunkalbi34 13 Kasım 15 Aralık @zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık @Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @hazoo 16 Kasım 16 Aralık @yestur 24 Kasım 18 Aralık @milennay 19 Kasım 18 Aralık @Evanora 22 Kasım 19 Aralık @Jane Jetgil 14 Kasım 19 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık babylovee 16 Kasım 20 Aralık @elizan04 23 Kasım 20 Aralık @virginiawolf 22 Kasım 20 Aralık R Rabiacaa 29 Kasım 20 Aralık @sepa 23 Kasım 20 Aralık @Tadelle12 24 Kasım 20 Aralık @eylulesma 25 Kasım 20 Aralık @nesasl 27 Kasım 21 Aralık @parla1212 23 Kasım 21 Aralık @marsel90 24 Kasım 21 Aralık @aryaaylin 23 Kasım 21 Aralık G gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @Biranneadayi2024 21 Kasım 22 Aralık @ciceklerisever 25 Kasım 22 Aralık @ftkz 26 Kasım 22 Aralık @Alin Ada 26 Kasım 23 Aralık @hlvsr 25 Kasım 23 Aralık A atanamayann 23 Kasım 23 Aralık @caca60 24 Kasım 24 Aralık bucebuse 24 Kasım 24 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @cerenaylcn 16 Kasım 24 Aralık @Bahar esinti 26 Kasım 24 Aralık S sla44 25 Kasım 25 Aralık @kadirbey19 27 Kasım 25 Aralık @Minik kralice 27 Kasım 25 Aralık @Middleton 27 Kasım 25 Aralık @deniz101000 26 Kasım 26 Aralık @gokce1111 29 Kasım 27Aralık @sea9 30 Kasım 27 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @dicle1 29 Kasım 28 Aralık @keug0 29 Kasım 28 Aralık @Sweetbird 28 Kasım 27 Aralık @EGE333 29 Kasım 27 Aralık topraktonlari 4 Aralık 28 Aralık @Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @Dides0 1 Aralık 29 Aralık @Ozerrrr 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @Renkkkkk 30 Kasım 30 Aralık E eva0108 4 Aralık 31 Aralık @n0101 4 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @kelebek922 30 Kasım 31 Aralık @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @malika001 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak @sutlac7 4 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak @Mystika 8 Aralık 5 Ocak @cetty 8 Aralık 5 Ocak @balimss 9 Aralık 5 Ocak @loveinnovember 13 Ocak 5 Ocak @mmatmazellll 6 Aralık 6 Ocak @pinkflowers1 9 Aralık 6 Ocak @makaleyaz 14 Aralık 6 Ocak Tmd2020 7 Aralık 7 Ocak @LunaLovegoodd 6 Aralık 7 Ocak @aycnnderin 9 Aralık 8 Ocak @Meowster 5 Aralık 9 Ocak @cicek4040 10 Aralık 9 Ocak @papatyamm13 13 Aralık 10 Ocak @chan 17 Aralık 10 Ocak @merveett 19 Aralık 12 Ocak @asiliris 13 Aralık 14 Ocak @angelogretmen 15 Aralık 15 Ocak @irem142 18 Aralık 16 Ocak @Mevsimm34 16 Aralık 20 Ocak
Tamam canım inşallah çıkarAy canım şimdi kargom geldi, daha belli değil yapayım çıkarsa bişey atarım, çok az bir çizgi çıkmıştı ama ben kuruma çizgisi olarak düşünmüştüm. Şimdi tekrarlıycam. Reglim düzensiz zaten
Hergünmü 1 keremi içiliyor? ve aç karnamı tokmu? Ve bu kürü bi rahatsızlığınız olduğu içinmi içtiniz? Adet düzensizliği veya yumurta çatlamama gibi? Yoksa hemen gebe kalmak içinmi? Çok soru sordum k bakmayın ama heycanlandımHayıt tohumu ve civanperçemini demleyip içmiştim adet sonundan yumurtam çatlayana kadar takip etmek içinde ovulasyon yapmak gerekiyor o ay sadece yumurtlama gününde ilişki olmuştu nasip olacaksa oluyor gerçekten önceliklerinde gün aşırı denememize rağmen olmayıp o ay tekle oldu
Prodoctor test yaptım. Net negatif. Kafamda kurmuşum birazTamam canım inşallah çıkar
Oy cok güzel olur kendimiz de hakediyoruz böyle güzel seylerBaşla bence hele ki kadife iple pofuduk pofuduk kendime bile tavşan yapasım geldi:))) bugün daha iyi msn canm
Daha var ya benim kızımda iki gün kala bile 20 idiAy ben yaptım test ama negatif
Canim 20 mm iyi bir büyüme aslinda neden catlatma vermedi sana acaba. Kendi kendine catlama ihtimali de var onu da hesaba katti mi acaba dr. Sen aşılama mi yaptircaksin normal yumurta takibi mi yaptiriyorsun canimKizlar benim yumurta bugün 19mm. adetin 15.gunu bugün. kontrole gidip gelmekten yoruldumcuma yine gidecegim 20mm olunca iğne yapacaz iki günde 1 mm büyümüş.ne yapayım büyüsün bı çare söyleyin
Evet günde bir kez ben akşam yemeğinden sonra içiyordum dinlenirken. Benim hormonsal bi sıkıntım yoktu sadece deniyorduk olmuyordu olsun diye yapmıştım o zamanla bir sıkıntım yoktu ama aradan 6 yıl geçti diğer hormonlar normal ama amh ım düştü bilmiyorum nasip olur mu Allah büyük diyorum ama amh düşükken olmaz dedikleri için umudum yok. Bu ay olmazsa hayıt tohumunu denemeyi düşünürüm belki tekrarHergünmü 1 keremi içiliyor? ve aç karnamı tokmu? Ve bu kürü bi rahatsızlığınız olduğu içinmi içtiniz? Adet düzensizliği veya yumurta çatlamama gibi? Yoksa hemen gebe kalmak içinmi? Çok soru sordum k bakmayın ama heycanlandımBende düşünüyorum birsonraki döngümde yapmayı
Bende indirdim gerçekten güzelmiş ama normalde yumurtlama 10 u gösterirken takvime girince Bi gün sonra gösteriyor yumurtlamayıayın 5 yumurta atılmış olmalı
Döngü takip uygulaması Premom adi