Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bizdede hiç bi sorun yok senem dolmadığı için aşılama yapamıyoruz

kızlar selam herkeseee yerleşme kanaması yaşayan var mı aramızda yaşadıysanız ya da bilginiz varsa yumurtlamadan kaç gün sonra oluyor bu yerleşme kanaması dün benim 1 2 damla koyu renk kanamam oldu sonra kahve akıntı gelmeye başladı regl olacam diye düşündüm ama hala olmadım bilgisi olan var mı

İlk gebeliğimde 5. Hafta yaşamıştım ben cok az damla damla peceteye gelmişti açık pembe ardından koyu renge döndü 2 gün kadar sürmüştü

Bizdede hiç bi sorun yok senem dolmadığı için aşılama yapao

Bata 5 gün kala geldi benden sadece peçeteye geliyordu 2 günde bitti

Kızlar döngümün 18. Günündeyim bu ovulasyon testi bozuk bence hergun aynı cıkıyor sonuclar su tüketiminede dikkat ediyorum niye böyle ya bende mi sorun var acaba
Ben de ilk defa bu ay takip ediyorum laboquick ile aynı durumdayım seninle. 15 gün oldu testlerde hiçbirşey yok. 2 gündür akıntı ve hafif sancı yaşıyorum ama tam pik olmadan göstermeyecek ya da daha kötü ihtimalle test bozuk

Bilemiyorum artık zaten ıkı gunde bir bazen iki gün artarda ilişki oluyor catlama göremediğim için hergunu değerlendirme çalışıyorum

Evet ben normalde sadece söylemiştim bu ay için Rüya gördüğüm için heveslendim yoksa 2-3 aydır hiçbir şey takip etmedim . Bu aydan sonra regl olursam yine eski düzene dönerim muhtemelen sakince beklerim Ben de kanı sevmiyorum testlerde Garanti edip gitmek çok daha mantıklı geliyor. Biz kendimizi düzeltirsek ortada sorun kalmayacak ama büyüten bizleriz gerçekten sonuçta bebek oluşunca adet olunmuyor bedava gebelik testi fakat sabırsızız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…