- 2 Aralık 2024
- 426
- 174
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.761
gec dollenme ımkansz canmm döngü 11. Gecesi anca 2. Ye yumurtlama olmus olablrm bende o gece önce ölsum agrıdanCanim dedigim gibi gec döllenme olabilir. Hic belli olmaz yani. Bence sen yarin gidip kan ver. En garanti sonuc o olur. Bu gebelik testleri insanin kafasini karistiriyor. Var mi yok mu pozitif cikiyor yalanci pozitif mi bos cikiyor acaba gölge mi var diye kafayi yicez hepimiz. En temizi kan verip sonuca göre ilerlemek.
Canım bulantı değil yani ben bunu kızımda da yaşadım böyle içimde bir şeyler çalkalanıyor öğürmek desem ögüremiyorum kusmak desen kusma hali yok ama midede bir şeyler oluyor. Evet kızımla da 7 haftada kusma başlamıştı ama ben çok erken öğrendim kızımı bir hafta kala öğrendiğimde de içimde çalkalanma vardı aynısını yaşıyorum şu anCanım durumun nasıl şuan? Bir değişiklik var mı? Çok erken öğrenmiştin kaçtan kaça düştü?
Bulantılar 7. Haftada başlıyormuş kuzum ben geçen ay tüm belirtileri yaşadım ama negatifti tüm testler günümde de regl oldum zaten. Demem o ki Bat gelmeden hiç bir belirtiyi yormamak ve beklenti içine girmemek en iyisi bu ay Bat’a kadar test yapmayı düşünmüyorum. Sakin ol bekle
YaaaaCanım bulantı değil yani ben bunu kızımda da yaşadım böyle içimde bir şeyler çalkalanıyor öğürmek desem ögüremiyorum kusmak desen kusma hali yok ama midede bir şeyler oluyor. Evet kızımla da 7 haftada kusma başlamıştı ama ben çok erken öğrendim kızımı bir hafta kala öğrendiğimde de içimde çalkalanma vardı aynısını yaşıyorum şu an
Uff ever daha varDaha var ya benim kızımda iki gün kala bile 20 idi
Sağlık olsun canım en doğru zaman da olsun inşallahProdoctor test yaptım. Net negatif. Kafamda kurmuşum birazağustosta doğum yapmak istemiyordum zaten iyi oldu benim için önümüzdeki aylara artık
10 la perşembe öğrendin sonraki gün yeniden verdim 7 ye düşmüş pazartesi 0.45 olduCanım durumun nasıl şuan? Bir değişiklik var mı? Çok erken öğrenmiştin kaçtan kaça düştü?
Bulantılar 7. Haftada başlıyormuş kuzum ben geçen ay tüm belirtileri yaşadım ama negatifti tüm testler günümde de regl oldum zaten. Demem o ki Bat gelmeden hiç bir belirtiyi yormamak ve beklenti içine girmemek en iyisi bu ay Bat’a kadar test yapmayı düşünmüyorum. Sakin ol bekle
ben yumurtamın oldugunada inanmıyorum acıkcası bosuna gidiyorumYani 20 mm oldugunda genelde catlatma ignesi verilir. Sana cuma günü gel demesi biraz risk aldigi anlamina gelir. Keske baska dr.a gorunseydin birde. Özele mi gidiyorsun canim sen
innovanın bende dogru ölçtüğünü düşünmüyorumKızlar döngümün 18. Günündeyim bu ovulasyon testi bozuk bence hergun aynı cıkıyor sonuclar su tüketiminede dikkat ediyorum niye böyle ya bende mi sorun var acaba
En verimli gündesin desene biliyor musun yumurtlamadan önceki gün çok daha yüksek ihtimal gebe kalmak için yumurtlama gününe oranla O yüzden bence de çok verimli geçir eşine bol havuç yedir erkek spermine de çok iyi geliyormuş ben de keçiboynuzu pekmezi yedirdm geçen ay.. Ben hatırlattıkça işteYaaaastres yapmadan bekleyelim o zaman canım belki geç döllenme oldu içerde neler oluyor bilmiyoruzki
ben regl ve yumurtlama ağrısı çeken biri değildim ama geçen ay hepsini yaşadım nedeni kendimi dinlemem tabi. Bu ay dinlemiyorum ovü testleriyle ilerledim akıntım çoğaldı, testim pik oldu bugün…şu bir kaç günü güzel değerlendirebilirsem inşallah 2 Ocağı beklerim.
Sürekli aynı çıkması sinirimi bozuyor tekrar yapmıcam ovulasyoninnovanın bende dogru ölçtüğünü düşünmüyorum
baska markayla dene canım bence bende diğer ay baska marka alacagımSürekli aynı çıkması sinirimi bozuyor tekrar yapmıcam ovulasyon
Laboquick kullanmıstım daha önce ondan da memnun kalmadım sen hangi marka deniceksınbaska markayla dene canım bence bende diğer ay baska marka alacagım
İnsan kendini en iyi anlayandır canım. Sen kendini belirtilerini daha iyi bilirsin tabi…o kadar heyecanla bekliyoruz ki hemen olsun diyoruz ama sabır en güzeli hem geç öğrenmek daha iyi bu defa da kanda artış var mı yok mu diye öleceğiz merakten. Vaktinde gelsin ne gelecekse sağlıkla olsunEn verimli gündesin desene biliyor musun yumurtlamadan önceki gün çok daha yüksek ihtimal gebe kalmak için yumurtlama gününe oranla O yüzden bence de çok verimli geçir eşine bol havuç yedir erkek spermine de çok iyi geliyormuş ben de keçiboynuzu pekmezi yedirdm geçen ay.. Ben hatırlattıkça iştegeç döllenme ben de ımkansıız neden? Çünküüü 5inde yumurtladım eminim ve duzenlıym. Keşke diyorum 11.gün falan yerleşmiş olsa o gece öldüm batmalardan bel agrısından ay acaba internetten aldım ya çok da uyguna aldım testler falan mı hatalı hahaha ya bildiğin o kadar değişik şeyler yaşıyorum ki bu ay baş dönmesi uyku hali bugün 10da uyandım kızımın zoru ile O da anne acıktım diyor çocuk ben tek gözle kalkamıyorum zor uyandım ve hala uykum varr. Evet regli de olabilirim ama içimde garip bir yerlerde umut vardı keşke başka marka testler de alsaydım
Canim ovulasyon testi yapmismiydin sen eger yaptiysan yumurtlamadan itibaren 10gun sayman gerekiyorkızlar ilişkimin üstünden 16 gün geçti test yapsam çıkarmı adetime de 2 gün kaldı
ben ilk gebeliğimde laboguick kullanmıstım onlada gebe kalmıstım.ama 10 yıl oldu.belki simdi iyi değildir.bir gebenin günlüğü sanki daha iyi gibi.ikiside var elimde benim.baska hangi marka var acabaLaboquick kullanmıstım daha önce ondan da memnun kalmadım sen hangi marka deniceksın
Bir gebenin günlüğünü bende duydum umarım sans getirirben ilk gebeliğimde laboguick kullanmıstım onlada gebe kalmıstım.ama 10 yıl oldu.belki simdi iyi değildir.bir gebenin günlüğü sanki daha iyi gibi.ikiside var elimde benim.baska hangi marka var acaba
Canım benimkileri gördün mü 1 günde değişiyor zaten geç yumurtluyorsundurKızlar döngümün 18. Günündeyim bu ovulasyon testi bozuk bence hergun aynı cıkıyor sonuclar su tüketiminede dikkat ediyorum niye böyle ya bende mi sorun var acaba