Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ben de gec dollenme ımkansz canmm döngü 11. Gecesi anca 2. Ye yumurtlama olmus olablrm bende o gece önce ölsum agrıdan 5ınde yumurtlama yuzde 99 14. Gun yumurtluyrm bide ısım da arttı zaten ovülasyon olunca hemen 13 gundur ısı yuksek seyredıuor. Yarın gorecegm gerçekleri

Kızlar döngümün 18. Günündeyim bu ovulasyon testi bozuk bence hergun aynı cıkıyor sonuclar su tüketiminede dikkat ediyorum niye böyle ya bende mi sorun var acaba

Eklentiler

• IMG_5375.jpeg
    120,3 KB · Görüntüleme: 27
Canım bulantı değil yani ben bunu kızımda da yaşadım böyle içimde bir şeyler çalkalanıyor öğürmek desem ögüremiyorum kusmak desen kusma hali yok ama midede bir şeyler oluyor. Evet kızımla da 7 haftada kusma başlamıştı ama ben çok erken öğrendim kızımı bir hafta kala öğrendiğimde de içimde çalkalanma vardı aynısını yaşıyorum şu an

Yaaaa stres yapmadan bekleyelim o zaman canım belki geç döllenme oldu içerde neler oluyor bilmiyoruzki
ben regl ve yumurtlama ağrısı çeken biri değildim ama geçen ay hepsini yaşadım nedeni kendimi dinlemem tabi. Bu ay dinlemiyorum ovü testleriyle ilerledim akıntım çoğaldı, testim pik oldu bugün…şu bir kaç günü güzel değerlendirebilirsem inşallah 2 Ocağı beklerim.

10 la perşembe öğrendin sonraki gün yeniden verdim 7 ye düşmüş pazartesi 0.45 oldu

En verimli gündesin desene biliyor musun yumurtlamadan önceki gün çok daha yüksek ihtimal gebe kalmak için yumurtlama gününe oranla O yüzden bence de çok verimli geçir eşine bol havuç yedir erkek spermine de çok iyi geliyormuş ben de keçiboynuzu pekmezi yedirdm geçen ay.. Ben hatırlattıkça işte geç döllenme ben de ımkansıız neden? Çünküüü 5inde yumurtladım eminim ve duzenlıym. Keşke diyorum 11.gün falan yerleşmiş olsa o gece öldüm batmalardan bel agrısından ay acaba internetten aldım ya çok da uyguna aldım testler falan mı hatalı hahaha ya bildiğin o kadar değişik şeyler yaşıyorum ki bu ay baş dönmesi uyku hali bugün 10da uyandım kızımın zoru ile O da anne acıktım diyor çocuk ben tek gözle kalkamıyorum zor uyandım ve hala uykum varr. Evet regli de olabilirim ama içimde garip bir yerlerde umut vardı keşke başka marka testler de alsaydım

İnsan kendini en iyi anlayandır canım. Sen kendini belirtilerini daha iyi bilirsin tabi…o kadar heyecanla bekliyoruz ki hemen olsun diyoruz ama sabır en güzeli hem geç öğrenmek daha iyi bu defa da kanda artış var mı yok mu diye öleceğiz merakten. Vaktinde gelsin ne gelecekse sağlıkla olsun

Laboquick kullanmıstım daha önce ondan da memnun kalmadım sen hangi marka deniceksın
ben ilk gebeliğimde laboguick kullanmıstım onlada gebe kalmıstım.ama 10 yıl oldu.belki simdi iyi değildir.bir gebenin günlüğü sanki daha iyi gibi.ikiside var elimde benim.baska hangi marka var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…