- 16 Eylül 2024
- 994
- 704
- 34
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.821
Bende artik senin gibi dusunmeye basladim canim. Benim testleri bir gorseniz... gercekten innovita da bozmus bundan bu sonuc çıkıyor. Satin aldigim sayfaya yazinca da hemen cevaplsri hazir, bizim testlerimiz kaliteli yumurtlama olmazsa görmez. Bu ay yumurtlaman olmadi belki fln.Kızlar döngümün 18. Günündeyim bu ovulasyon testi bozuk bence hergun aynı cıkıyor sonuclar su tüketiminede dikkat ediyorum niye böyle ya bende mi sorun var acaba
Bende katılıyorum. Bir gebenin günlüğü alcam bende yeniden. Yine o daha güvenilirdi. Laboquik de kalitesi iyi gibi dursa da 2.cizgileri hep bir degisik cikariyor.innovanın bende dogru ölçtüğünü düşünmüyorum
İnşallah canım Bir tane arkadaşım burada adete bir gün kala dip oldu adet günü yükseldi o aklıma geldi İnşallah senin de sabahki ısın yüksek olur yüksek devam ederse anlarsın gebelik olduğunu muhtemelenSabah düşüktü ama yine gün içinde yükseldi baya bakalım yarın görücem artık. Gecikirsem yaparım test anca yapmadım bugün eminim regli olcağıma cunku
Ben de nötrüm ya bişey hissetmiyorum her test yaptığım da kesin negatif diyorumSabredeceğiz bana pek oldı gibi gelmiyor sen ne hissediyorsun
Beni kan cok sarsıyor ne gerek var delik deşiğeO zaman sabirla yarini beklemek lazim kuzu hatta öbür günü. Ya yarin gidip kan ver regl olmazsan yada cuma. Hic testle falan vakit kaybetme evde
Ah inşallah canım yani dünkü testte cıkmadıgı için umudum yok farklı marka testler yaptım ama asıl olan ve genelde gecikme sonrası çıkıyormuş kaset testte görücez artık regli olana kadar hala bir miktar umudumuz varİnşallah canım Bir tane arkadaşım burada adete bir gün kala dip oldu adet günü yükseldi o aklıma geldi İnşallah senin de sabahki ısın yüksek olur yüksek devam ederse anlarsın gebelik olduğunu muhtemelen
Hangi yöntem sana mantikli geliyorsa uygula canim yeter ki pozitif olsun daBeni kan cok sarsıyor ne gerek var delik deşiğeay ben evde görüp gıdenlerdenım.yeterkı gecikme olsun (ki pek umutsuzum) gecıkmeyı 3,4 gun beklerim gecıknce acele yapmıyorum
Canim selam, bende 5 veya 6.haftada falan baslamisti galiba canim. Yorgunluk özellikle. Uyku biraz daha sonra başlamıştı ama yorgunluk oturdugum yerden kalkmama istegi daha erkendiKızlar daha önce gebelil yaşayan arkadaşlarıma bir soru uyku hali ve yorgunluk ne zaman başladı?
Canım benim inşallah. Bu aydan bir beklentim yok aslında, olumsuzluğa kendimi alıştırıyorum hep. İlk defa böyle bir ağrım olunca acaba mı dedim :)) ben yumurtlama zamanlarımı bile hissetmem :))Muhtemelen kasık bel agrısı yumurtlamadan kalmadır daha 2 guncuk olmussabredin inşallah pozitif olurr
Awoksu yapınca 2 gündür çok rahattım bu rhatlamaya gore midemn calkalanmamssı basmın dönmemesi lazm dmiHangi yöntem sana mantikli geliyorsa uygula canim yeter ki pozitif olsun da
Gercekten bu bekleme süreci epey yıpratıcı çünkü
İlk düşük olan gebelikte tansiyon düşüklüğü ve uyku 6 gün kala. Kızıma hamileliğimde de 3,4 gun kala. Sızıp duruyordum koltuklarda. Bu ay da 3 gündür aşırı uykum var bata 1 kaldı o yüzden heveslym ben deKızlar daha önce gebelil yaşayan arkadaşlarıma bir soru uyku hali ve yorgunluk ne zaman başladı?
Ay umudunu kirmak istemem de bende ayniyim. Uykudan gözümü açamıyorum. Sanki on gündür uyumamisim. Hele sabahlari esimi yollarken kalkinca varya zar zor aciyorum gözümü artik. Sonra tekrar uyuyorum hemen dalamiyorum ama 10 gibi falan uyuyorum yani, 12.30a falan alarm kuruyorum da uyandigimda hala uykum oluyor. Normalde aksama kadar yatsam yatarim aclik maclik hissetmiyorum hicAwoksu yapınca 2 gündür çok rahattım bu rhatlamaya gore midemn calkalanmamssı basmın dönmemesi lazm dmicunku yuzde 99 negatif demekkti test. kız bir uykum var anlatamam baylcam uykudan. Ben 3 gunn beklıcem nasıpse olmassam
Yok canım ben Umut etmiyorum ki hiç sadece acaba diyorum aynı kızım'daki gibi hissediyorum böyle biri bana ilaç vermişti uyuşturmuş gibiAy umudunu kirmak istemem de bende ayniyim. Uykudan gözümü açamıyorum. Sanki on gündür uyumamisim. Hele sabahlari esimi yollarken kalkinca varya zar zor aciyorum gözümü artik. Sonra tekrar uyuyorum hemen dalamiyorum ama 10 gibi falan uyuyorum yani, 12.30a falan alarm kuruyorum da uyandigimda hala uykum oluyor. Normalde aksama kadar yatsam yatarim aclik maclik hissetmiyorum hicama iste kalkiyorum. Sonra gün boyu sersem sersem yatiyorum koltuklarda psikolojik olarak yapiyoruz gibi geliyor bana biraz bu uyku hallerini falan. Benim lekelenmem sürüyor mesela ama uykum da var. Yani mantiken ikisinden birinin olmasi lazim 2 belirti çelişiyor
Bir kaç ay glutensix diyet yapabilirsiniz… özellikle pco pcos ve hamile kalamayanlarda başarı sağlamış kardeşimin diyetisyeni , belki işinize yararHayırlısı olsun inşaallah. Ben bu ay meryem ana otunu denedim ama değerlendiremedim misafirlerden dolayı. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay birkere daha deneyeceğim meryem ana otunu, oda olmazsa birsonrakinde hayıt tohumu denerim bende. Bendede hiçbir hormonsal sıkıntım yok ama olmuyor. Bilgi verdiğin için teşekkür ederim
Aynen yorgunluk ve uyku halim var ama daha erken bat a daha varİlk düşük olan gebelikte tansiyon düşüklüğü ve uyku 6 gün kala. Kızıma hamileliğimde de 3,4 gun kala. Sızıp duruyordum koltuklarda. Bu ay da 3 gündür aşırı uykum var bata 1 kaldı o yüzden heveslym ben desizin de mi uyku hali mevcut
Ay insallah vardir da onlari hissediyorsundur canim ya cok sevinirim senin icin ❤Yok canım ben Umut etmiyorum ki hiç sadece acaba diyorum aynı kızım'daki gibi hissediyorum böyle biri bana ilaç vermişti uyuşturmuş gibieskiden ben de öğlenlere kadar uyurdum şimdi tadını çıkart Bebek olunca birkaç yıl 6'da 7'de bile kalkabilirsin benim kızım anca onda kalkmaya başladı bebekliğimden beri 7'de 8'de uyur 7'de 8'de kalkardı yazın akşam 6.00'da uyuyup sabah 6.00'da kalktığı bile oluyordu
Merhabaa meryem ana otunu nasil kullaniyorsunuz acaba sorsamHayırlısı olsun inşaallah. Ben bu ay meryem ana otunu denedim ama değerlendiremedim misafirlerden dolayı. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay birkere daha deneyeceğim meryem ana otunu, oda olmazsa birsonrakinde hayıt tohumu denerim bende. Bendede hiçbir hormonsal sıkıntım yok ama olmuyor. Bilgi verdiğin için teşekkür ederim
Ay bu çok önemli bakın kızlar İnşallah hepiniz hamile kalın ve kesinlikle çocuğunuza uyumayı öğretin Ben uykue eğitimi verdim ekstra ekstra şanslıydım benim çocuğum maşallah 9 aylıkken kendi mesela uyanırdı agu flndeerdç geri uyanırdı. Beni hiç çağırmazdı onuncu aya kadar Rüya beslenmesi yaptım sonra gece beslemesini de kestik gündüz olmak şartıyla 2 yıl emzirdim çok şükürAy insallah vardir da onlari hissediyorsundur canim ya cok sevinirim senin icin ❤
Oyş seveyim bebegimi bennn. Saglikla hamile kalayim saglikla kucagimiza alalım da napalim biraz da onunla uykusuz kalırım canimiz sagolsun
En azindan senin güzellik güzel uyuyormus anne babasina aksam basbasa vakit bırakıyormuş daha naaapsin çocikk
Ay canim maşallah güzel alışmış. Insallah bize de nasip olur doğurup ona uyku egitimleri vermekAy bu çok önemli bakın kızlar İnşallah hepiniz hamile kalın ve kesinlikle çocuğunuza uyumayı öğretin Ben uykue eğitimi verdim ekstra ekstra şanslıydım benim çocuğum maşallah 9 aylıkken kendi mesela uyanırdı agu flndeerdç geri uyanırdı. Beni hiç çağırmazdı onuncu aya kadar Rüya beslenmesi yaptım sonra gece beslemesini de kestik gündüz olmak şartıyla 2 yıl emzirdim çok şükür. Annelik şöyle başlıyor çok heyecanlı istek oluyor sonra çocuk doğduktan sonra hayalimizdeki gibi olmadığını görüyoruz uyku konusunda mesela ben çocuklar canı isteyince uyur sanıyordum ama öyle değil her bebeğin belirli bir uyanıklık saati var ve mesela Yeni doğan bebekler 40 dakikada bir uyumak zorunda üç aylık bir saat 6 aylık bir buçuk iki saat o uyku aralıklarını kaçırınca geçmişler olsun Yani yaklaşık 2 yıl boyunca bunları çok dikkat etmek lazım büyütmekten ziyade uyku asıl nokta en önemli
Biz kayınvalidemi her aksam bize çıkartırdık eşimle çıkardık 7de uyuturdum o bızde takılır bebişim de uyurdu alt katımda kvm normalde ben suan evmden uzagm da 5 yıl cok ekmeg ı yedik . Büyüynce de kamerayı verdık ona cıktık hep hıc bunalmadım oyuzden uyuyunca hep bize vakit kaldı bu cok onemlı smdı 10da yatıyor kızım ay bana gelenler geliyorAy canim maşallah güzel alışmış. Insallah bize de nasip olur doğurup ona uyku egitimleri vermekzaten bebegin belli saatlerde uyuyup anne babaya gercektn zaman vermesi cok guzel bir sey. Yoksa diger türlü bebisle uykusuz geceler gündüz de yorulmalar derken aksam eşle insan resetlenmek ister ona da vakit olmazsa zorlanir herkes.
Saglikla doguralim dünyaya gelsinler de insallah bizle paylasirsin tecrübelerini ❤
Oh ne güzel iyi olmus valla hem emanet edecek güvenilir biri var hem bebiş de zorlamamis sizi. Uslu bebisler nasip olsun hepimize de inşallah amin canim insallah bir kavuşalım da mis kokulu yavrularimiza gerisini hallederizBiz kayınvalidemi her aksam bize çıkartırdık eşimle çıkardık 7de uyuturdum o bızde takılır bebişim de uyurdu alt katımda kvm normalde ben suan evmden uzagm da 5 yıl cok ekmeg ı yedik . Büyüynce de kamerayı verdık ona cıktık hep hıc bunalmadım oyuzden uyuyunca hep bize vakit kaldı bu cok onemlı smdı 10da yatıyor kızım ay bana gelenler geliyorah bir bebişlerinize kavusun da hepsi olur sağlık olsun