Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bayada belirgin cıkmış hadi inşallah kandada çıkar

Kızlar benim ovü günü bugün belirtilerimle anlıyordum ama testle onaylanmış oldu. 14. gün bugün
sizce nasıl?
2 günde bir değerlendirdim ama bu günden itibaren nasıl bir değerlendirme önerirsiniz ballar?

Canım gölge gözüküyor ama olmayınca da böyle çıkıyor çoğu testte bence 2 gün sonra tekrarla daha varmış

Canım gölge gözüküyor ama olmayınca da böyle çıkıyor çoğu testte bence 2 gün sonra tekrarla daha varmış
Ay gördün dimi canım inan görmen bile beni mutlu etti kendi kendime kafayı yedim sanıyordum artık evet kuruma ya da kendi çizgisi de olabilir o yüzden sabırla bekleyeceğim ümitlenmedim bende nasip artık

Bence
bence pik çatlama ve çatlama sonrası ne önemli günler canım

Kizlar benim yumurta bugün 19mm. adetin 15.gunu bugün. kontrole gidip gelmekten yoruldumcuma yine gidecegim 20mm olunca iğne yapacaz iki günde 1 mm büyümüş.ne yapayım büyüsün bı çare söyleyin

Ay gördün dimi canım inan görmen bile beni mutlu etti kendi kendime kafayı yedim sanıyordum artık evet kuruma ya da kendi çizgisi de olabilir o yüzden sabırla bekleyeceğim ümitlenmedim bende nasip artık
Valla ben bu gölge görme konusunda iyim ama bariz gözüküyor inşallah test doğrudur sen bir şey yokmuş gibi bekle bence biraz çünkü ben böyle test çok gördüm kendimde de

Kizlar benim yumurta bugün 19mm. adetin 15.gunu bugün. kontrole gidip gelmekten yoruldumcuma yine gidecegim 20mm olunca iğne yapacaz iki günde 1 mm büyümüş.ne yapayım büyüsün bı çare söyleyin
Havuç incir avokado badem ceviz bunlar buradan okuyup öğrendiklerim sağlıkla biran önce büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…