- 19 Kasım 2024
- 216
- 189
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.681
Bence de pik, yapmaya devam ederim silikleşene kadar değerlendiririm canımBence
bence pik çatlama ve çatlama sonrası ne önemli günler canım
Şimdi bugünle beraber 3gün yapman lazım cnm malesef ben sadece pik günü yapabildim silik olduğu 2gunu değerlendiremedik eşimin rahatsızligi yüzünden oyuzden bu aydan ümidim kalmadı benim regl beklicem malesef sen bol bol değerlendir 3gün çok önemliKızlar benim ovü günü bugün belirtilerimle anlıyordum ama testle onaylanmış oldu. 14. gün bugün
sizce nasıl?
2 günde bir değerlendirdim ama bu günden itibaren nasıl bir değerlendirme önerirsiniz ballar?
Eki Görüntüle 3522568
Amin inşallah sağol canım havuç avakado badem alayimHavuç incir avokado badem ceviz bunlar buradan okuyup öğrendiklerimsağlıkla biran önce büyüsün inşallah
Bişey gözükmüyor kaç gününüz varKızlar testime bakar mısınız awox markası
canım tamam yaparım teşekkür ederim. spermlerde bir sorun yoksa 5 gün önceki ilişkiden bile hamile kalınabilir. sen yine de güzel düşün. bir bakmışsın ummadığın için olmuştur. beslenmene dikkat etmeye devam etŞimdi bugünle beraber 3gün yapman lazım cnm malesef ben sadece pik günü yapabildim silik olduğu 2gunu değerlendiremedik eşimin rahatsızligi yüzünden oyuzden bu aydan ümidim kalmadı benim regl beklicem malesef sen bol bol değerlendir 3gün çok önemli
Bir şey göremedim canım testle ilgili bir fikrim yok ama sorduğuna göre senin görüp bizim göremediğimiz bir çizgi var demektir. Hadi inşallahKızlar testime bakar mısınız awox markası
6Bişey gözükmüyor kaç gününüz var
Spremde sorun olduğunu düşünmüyorum önceki hamileliğimde yaptırmıştık sorun yok normal çıktı değerler ama yinede o istisna beni bulmaZ bence bilmiyorum Allah bilir yinede nasip bakalım ben yinede bu ayıda saymıyorum gecen ayda kaçırmıştık vardır bundada bir hayır diyorum belkide olmaması gerekiyordur bilemiyorum karmaşık duygular içerisindeyimcanım tamam yaparım teşekkür ederim. spermlerde bir sorun yoksa 5 gün önceki ilişkiden bile hamile kalınabilir. sen yine de güzel düşün. bir bakmışsın ummadığın için olmuştur. beslenmene dikkat etmeye devam et
Henüz erken bence 2gun Kala yapın kesin çıkıyor ozman varsada yoksada
Bende göremedim canımKızlar testime bakar mısınız awox markası
Ya benim hiç deneyimim yoktu geçen ayda nasıl ve ne zaman yapmam gerektiğini bilmeden yapmıştım bu ay biraz araştırdım ve nasip iki testte de çıktı betayı sabırsızlıkla bekliyorum şuan sonuç ne olacak acaba diyeKaset test aldığıma da bi tık pişman oldum yaevet araştırmalarım sonucu yumurtlamanın 10. Gününden itibaren nadir de olsa 11. Gününden itibaren de artık idrar da çıkmaya başlıyormuş sonuçlar. Yani 10. 11. Günler de bile hcg hormonu 5 ila 10 arasında bi yerde olabiliyormuş hatta bazısında 5 yazıyor bu test 25 oranını algılıyor ama ısrarla yapıyorum ya ufffff
Bu çok sağlıklı bir düşünme şekli. Canım benim zamanı gelince hepimiz birer anne olacağız varsa kısmetimizdeSpremde sorun olduğunu düşünmüyorum önceki hamileliğimde yaptırmıştık sorun yok normal çıktı değerler ama yinede o istisna beni bulmaZ bence bilmiyorum Allah bilir yinede nasip bakalım ben yinede bu ayıda saymıyorum gecen ayda kaçırmıştık vardır bundada bir hayır diyorum belkide olmaması gerekiyordur bilemiyorum karmaşık duygular içerisindeyim
Regl oldumErken gebelik dimi bu canım. Ben onlara güvenmiyorum yaa. Dur bakalım Allah büyük
Ay hadi inşallah vardırGünaydınm benim de 12. Gün negatifti vücut ısım bugun hala 36.8. bi ihtimal umut ediyorum bulantım var kacgundur . Göguslerim cok agrıyorr bakalım yarın olmazsam gebeyımdır dıcem ama 20 yı baz aldım maks
Hayıt tohumu ve civanperçemini demleyip içmiştim adet sonundan yumurtam çatlayana kadar takip etmek içinde ovulasyon yapmak gerekiyor o ay sadece yumurtlama gününde ilişki olmuştu nasip olacaksa oluyor gerçekten önceliklerinde gün aşırı denememize rağmen olmayıp o ay tekle olduNedir o kür acaba?
Biraz rahat olmak lazımda çok isteyince insan tutamıyor kendini :) son 6 günümüzBenim de sürekli değil 3 gün önce falan gece tam uyuyacaktım bir elektriklenme oldu sızlattı resmen o zaman farkettim. Sonra da çok nadir de olsa gün için de bir kaç kere oldu. Bende aşırı gerginim ya bide biraz iş yapayım şu belimin sol tarafı ağrıyor resmen morarır da ağrır ya o şekilde eğilirken bile ağrıyor
Evet canım ümidim yok böyle gördükçe yine mi gol değil bee diyesim geliyor hepValla ben bu gölge görme konusunda iyim ama bariz gözüküyorinşallah test doğrudur sen bir şey yokmuş gibi bekle bence biraz çünkü ben böyle test çok gördüm kendimde de
Tam silikleştiği gün de değerlendir ve ertesi günü de değerlendir canım tam silikleştiğinde çatlama oluyormuş günleri kaçırmamak lazımmmBence de pik, yapmaya devam ederim silikleşene kadar değerlendiririm canım