Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Şimdi bugünle beraber 3gün yapman lazım cnm malesef ben sadece pik günü yapabildim silik olduğu 2gunu değerlendiremedik eşimin rahatsızligi yüzünden oyuzden bu aydan ümidim kalmadı benim regl beklicem malesef sen bol bol değerlendir 3gün çok önemli

Kızlar bu sabah midem bulandı baya karnımda ağrıyor çok hafif. Ağzımın tadı da yok hiç. Gölgeli testten sonra bugün 8. Gün. Kuruma gölgesi olduğunu düşündüğüm için test yapmamıştım. Elimde testte yoktu. Bugün kargodan testim gelecek şükür gelince yapacağım. Yoksa üşüttüm yada psikolojik sorunlarım var heralde haber vereceğim. Bugün baya pozitif var gibi çok güzel

canım tamam yaparım teşekkür ederim. spermlerde bir sorun yoksa 5 gün önceki ilişkiden bile hamile kalınabilir. sen yine de güzel düşün. bir bakmışsın ummadığın için olmuştur. beslenmene dikkat etmeye devam et

Spremde sorun olduğunu düşünmüyorum önceki hamileliğimde yaptırmıştık sorun yok normal çıktı değerler ama yinede o istisna beni bulmaZ bence bilmiyorum Allah bilir yinede nasip bakalım ben yinede bu ayıda saymıyorum gecen ayda kaçırmıştık vardır bundada bir hayır diyorum belkide olmaması gerekiyordur bilemiyorum karmaşık duygular içerisindeyim

Ya benim hiç deneyimim yoktu geçen ayda nasıl ve ne zaman yapmam gerektiğini bilmeden yapmıştım bu ay biraz araştırdım ve nasip iki testte de çıktı betayı sabırsızlıkla bekliyorum şuan sonuç ne olacak acaba diye

Bu çok sağlıklı bir düşünme şekli. Canım benim zamanı gelince hepimiz birer anne olacağız varsa kısmetimizde güzel düşünelim inşallah olur

Nedir o kür acaba?
Hayıt tohumu ve civanperçemini demleyip içmiştim adet sonundan yumurtam çatlayana kadar takip etmek içinde ovulasyon yapmak gerekiyor o ay sadece yumurtlama gününde ilişki olmuştu nasip olacaksa oluyor gerçekten önceliklerinde gün aşırı denememize rağmen olmayıp o ay tekle oldu

Biraz rahat olmak lazımda çok isteyince insan tutamıyor kendini :) son 6 günümüz

Valla ben bu gölge görme konusunda iyim ama bariz gözüküyor inşallah test doğrudur sen bir şey yokmuş gibi bekle bence biraz çünkü ben böyle test çok gördüm kendimde de
Evet canım ümidim yok böyle gördükçe yine mi gol değil bee diyesim geliyor hep bu laboquik markayı da ondan aldım aslında ben de sürekli bu çizgileri gördüğüm için bunda yoktur diyip almıştım e ben bunu da görüyorum o zaman ne anladım bu işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…