- 2 Aralık 2024
- 414
- 168
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.641
Günaydınm benim de 12. Gün negatifti vücut ısım bugun hala 36.8. bi ihtimal umut ediyorum bulantım var kacgundur . Göguslerim cok agrıyorr bakalım yarın olmazsam gebeyımdır dıcem ama 20 yı baz aldım maksah ah keşkeee ama yok sanırım. Eğer yumurtlamam 6 aralıksa bugün 12 gün oldu test yaptım veee kocaman negatif
geçen ay bu belirtiler bende de vardı, özellikle kuyruk sokumu.Kızlar adetime 5 gün kaldı bugün belim ve bacaklarım çok ağrıyor böyle sancılı bir ağrı bacaklarım güçsüz kuyruk sokumuma ve özel bölgeme kramp gibi ağrılar giriyor halsizim sırtım ağrıyor hamilelik yaşayan arkadaşlarım bunları yaşadınız mı ümitlenmekte istemiyorum ama ümitleniyorumda ya
Ben daha hiç gebelik uaşamafım inşallah bebiş haberi alırsınız bir önceki ay bende de bu belirtiler vardı teglim gecikti testlerim negatiftiHaklı olabilirsiniz kan sonucuma bakıp ona göre yorumlamak lazım ama bu sancılar normal mi adet sancısı çekiyorum bildiğiniz ve adetime 1 hafta kaldıyorumunuz için teşekkür ederim.
Rabbim inşallah tez vakitte hayırlı bir evlat nasip etsin size. Umudunuzu yitirmeyin. Benim de kesin değil henüz kan testi sonucumu bekliyorumBen daha hiç gebelik uaşamafım inşallah bebiş haberi alırsınız bir önceki ay bende de bu belirtiler vardı teglim gecikti testlerim negatifti
Gitmezmiyim canım 2020 den beri her ay doktordayım ta ki geçtiğimiz ekime kadar tüm testleri araştırmaları yaptılar hatta istisnasız şakayla karışık çok ilginç sizin neden çocuğunuz olmuyor bir sebep yok diyorlar en son işte yumurta ve sperm kalitesinden kaynaklı kimyasal dediler takviyeler verdiler kullandıkDoktora gittinmi bundan dolayı benmde 3 olacak ne diyorlar
Sonuç adeti gördüm mü diyorsungeçen ay bu belirtiler bende de vardı, özellikle kuyruk sokumu.
Şeyse hunileri ben dağıtayım belirtilerden sıyıracazMeme değişimleri ve yerlesme kanaması dışında yemin ediyorum ki hepsi aynı erken belirtiler hahhaahha
günaydın ben dediğin gibi yaptım erken gebelik testi buldum mimea diye bi markaydı silik çıktı tekrar bende kan verdim küçük bir yerde yaşadığım için öğlen en geç 2 gibi çıkarmış sonuçTestinde cok net görsem ben e ver derdim amabeni kan negatif görmek çok üzüyor . İstersen merkezdeyken bir kafede yap testi pozitif çıkarsa git ver
Çok heyecanlı hayırlı olsun canım şimdiden predictor marka mı testingünaydın kızlar
günaydın ben dediğin gibi yaptım erken gebelik testi buldum mimea diye bi markaydı silik çıktı tekrar bende kan verdim küçük bir yerde yaşadığım için öğlen en geç 2 gibi çıkarmış sonuç
Ben altı gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti şimdiki sonuçları attım bence umutsuzluğa hiç düşmeKızlar selam ben bu sabah ilk idrarla test yaptım beklenen adete 5 gün var sanırım. Biliyorum erken ama insan dayanamıyor
4 damla damlattım bu sefer idrarımı üstünden 1 saat geçmiş hali bu. Yani 5 gün öncesinden yoksa da böyle çıkar dimi ümidimi kaybediyorum yavaş yavaş
Pozitif canımBenim de adetime 1 hafta kaldı kasık sancılarım var ona uyandım 15 dk önce hemen erken gebelik testi yaptım sonuç bu, dün de hastaneye gitmiştim gitmişken kadın doktoruma da göründüm o da her ihtimale karşı idrar+kan tahlili istedi. Hani enfeksiyon varsa ona göre ilaç yazayım gibisinden bu ağrılar bi gelip bi gidiyor kandaki beta hcg sonucunu bekliyorum onu da sizlerle paylaşırım bakar mısınız bu teste 15 dk önce yaptım uyanınca ilk idrarla. Bu sancıların normal olduğunu düşünüyorum hele adetime 1 hafta kalmışken.
Allah razı olsun gerçekten çok heyecanlıÇok heyecanlı hayırlı olsun canım şimdiden predictor marka mı testin
Bence vardır ihtimal tam günlerinde olmuş ilişki neden olmasınKızlar benim tam yumurtlama günü ve sonraki gün ilişki oldu sizce ihtimal var mıdır şimdi 4 falan oldu kasıklarım da sızı var
Pozitifffgünaydın kızlar
günaydın ben dediğin gibi yaptım erken gebelik testi buldum mimea diye bi markaydı silik çıktı tekrar bende kan verdim küçük bir yerde yaşadığım için öğlen en geç 2 gibi çıkarmış sonuç
Ya inşallaj 1 kızım var 8 yaşında ondan önce 1 tane geçen senede 2 tane düşüğüm oldu kalbi durdu hep bu sefer baya tedbirli gitti doktorum inşllah güzel ilerlerBence vardır ihtimal tam günlerinde olmuş ilişki neden olmasın
Kaset test aldığıma da bi tık pişman oldum yaBen altı gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti şimdiki sonuçları attım bence umutsuzluğa hiç düşme
Pozitif canımçizgin pembe bence var
Ayy çok güzel hadi hayırlı olsungünaydın kızlar