Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

ah ah keşkeee ama yok sanırım. Eğer yumurtlamam 6 aralıksa bugün 12 gün oldu test yaptım veee kocaman negatif
Günaydınm benim de 12. Gün negatifti vücut ısım bugun hala 36.8. bi ihtimal umut ediyorum bulantım var kacgundur . Göguslerim cok agrıyorr bakalım yarın olmazsam gebeyımdır dıcem ama 20 yı baz aldım maks

geçen ay bu belirtiler bende de vardı, özellikle kuyruk sokumu.

Haklı olabilirsiniz kan sonucuma bakıp ona göre yorumlamak lazım ama bu sancılar normal mi adet sancısı çekiyorum bildiğiniz ve adetime 1 hafta kaldı yorumunuz için teşekkür ederim.
Ben daha hiç gebelik uaşamafım inşallah bebiş haberi alırsınız bir önceki ay bende de bu belirtiler vardı teglim gecikti testlerim negatifti

Ben daha hiç gebelik uaşamafım inşallah bebiş haberi alırsınız bir önceki ay bende de bu belirtiler vardı teglim gecikti testlerim negatifti
Rabbim inşallah tez vakitte hayırlı bir evlat nasip etsin size. Umudunuzu yitirmeyin. Benim de kesin değil henüz kan testi sonucumu bekliyorum Allah razı olsun güzel temenniniz için

Doktora gittinmi bundan dolayı benmde 3 olacak ne diyorlar
Gitmezmiyim canım 2020 den beri her ay doktordayım ta ki geçtiğimiz ekime kadar tüm testleri araştırmaları yaptılar hatta istisnasız şakayla karışık çok ilginç sizin neden çocuğunuz olmuyor bir sebep yok diyorlar en son işte yumurta ve sperm kalitesinden kaynaklı kimyasal dediler takviyeler verdiler kullandık

günaydın kızlar
Testinde cok net görsem ben e ver derdim amabeni kan negatif görmek çok üzüyor . İstersen merkezdeyken bir kafede yap testi pozitif çıkarsa git ver
günaydın ben dediğin gibi yaptım erken gebelik testi buldum mimea diye bi markaydı silik çıktı tekrar bende kan verdim küçük bir yerde yaşadığım için öğlen en geç 2 gibi çıkarmış sonuç

Eklentiler

• 41E4ADFB-327D-4F21-903A-718C00E95D9F.jpeg
    39,9 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar benim tam yumurtlama günü ve sonraki gün ilişki oldu sizce ihtimal var mıdır şimdi 4 falan oldu kasıklarım da sızı var

Kızlar selam ben bu sabah ilk idrarla test yaptım beklenen adete 5 gün var sanırım. Biliyorum erken ama insan dayanamıyor
4 damla damlattım bu sefer idrarımı üstünden 1 saat geçmiş hali bu. Yani 5 gün öncesinden yoksa da böyle çıkar dimi ümidimi kaybediyorum yavaş yavaş

Eklentiler

• IMG_9456.jpeg
    62,4 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_9455.jpeg
    197 KB · Görüntüleme: 41
Çok heyecanlı hayırlı olsun canım şimdiden predictor marka mı testin

Ben altı gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti şimdiki sonuçları attım bence umutsuzluğa hiç düşme

Pozitif canım çizgin pembe bence var

Ben altı gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti şimdiki sonuçları attım bence umutsuzluğa hiç düşme
Kaset test aldığıma da bi tık pişman oldum ya evet araştırmalarım sonucu yumurtlamanın 10. Gününden itibaren nadir de olsa 11. Gününden itibaren de artık idrar da çıkmaya başlıyormuş sonuçlar. Yani 10. 11. Günler de bile hcg hormonu 5 ila 10 arasında bi yerde olabiliyormuş hatta bazısında 5 yazıyor bu test 25 oranını algılıyor ama ısrarla yapıyorum ya ufffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…