- 23 Kasım 2024
- 58
- 13
- 23
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.621
Allahh nasıl beklicez sonucuu çok sabırsızlandım
Bence farklı marka bır test daha al onunlada dene garantilemiş oluruzSiz bir de bana sorun hala sancılarım varama çok ümitlenmek de istemiyorum o yüzden çooook heveslendirmiyorum kendimi
Sabrına hayran kaldım ben olsam bu saatte eczane eczane dolaşır bir sürü test alırdımAslında var test ama dün kan verdim ya o daha güvenilir diye acele etmemeye çalışıyorum şuanlık. Ay başında 2 tane alıp atmıştım kenarıma
Canim üzüldüm ya bu 3.kez mi oluyor senin ? Degerlerin nasildi ? Cok yükselmiş miydi peki.Benm kimyasal oldu değerim düşüşe geçti perşembe randevu aldım neden oldu diye
Ay ben mi asla sabırlı değilimSabrına hayran kaldım ben olsam bu saatte eczane eczane dolaşır bir sürü test alırdım
Hadi bakalım hayırlsıı olsunAy ben mi asla sabırlı değilim
Eşim de sabırsızlığın hep nirvanasısın der, testim var elimde sadece emin olmak istiyorum. O sebeple beklemek istedim
Aminn inşallah çok teşekkür ederiimmHadi bakalım hayırlsıı olsun
ahahah ya ateşini mi ölçüyosun o ne demek oluyor anlamadım kuzum güldüm kusura bakma daGünaydın kızlar benim ateş 36.9 lardan 36.0 lara kadar düştü bugün. Yarın regli olurum kesin.
Balımm artımed marka sanırım yalancı pozitif onun doğry sonuç olmadı için kırmızı koyu olmalıBenim de adetime 1 hafta kaldı kasık sancılarım var ona uyandım 15 dk önce hemen erken gebelik testi yaptım sonuç bu, dün de hastaneye gitmiştim gitmişken kadın doktoruma da göründüm o da her ihtimale karşı idrar+kan tahlili istedi. Hani enfeksiyon varsa ona göre ilaç yazayım gibisinden bu ağrılar bi gelip bi gidiyor kandaki beta hcg sonucunu bekliyorum onu da sizlerle paylaşırım bakar mısınız bu teste 15 dk önce yaptım uyanınca ilk idrarla. Bu sancıların normal olduğunu düşünüyorum hele adetime 1 hafta kalmışken.
Balımm artımed marka sanırım yalancı pozitif onun doğry sonuç olmadı için kırmızı koyu olmalı
bende gördümmmmBenim de adetime 1 hafta kaldı kasık sancılarım var ona uyandım 15 dk önce hemen erken gebelik testi yaptım sonuç bu, dün de hastaneye gitmiştim gitmişken kadın doktoruma da göründüm o da her ihtimale karşı idrar+kan tahlili istedi. Hani enfeksiyon varsa ona göre ilaç yazayım gibisinden bu ağrılar bi gelip bi gidiyor kandaki beta hcg sonucunu bekliyorum onu da sizlerle paylaşırım bakar mısınız bu teste 15 dk önce yaptım uyanınca ilk idrarla. Bu sancıların normal olduğunu düşünüyorum hele adetime 1 hafta kalmışken.
Yaa. Hayırlısı olsun inşaAllah sağlıkla yeniden olurBenm kimyasal oldu değerim düşüşe geçti perşembe randevu aldım neden oldu diye
Erken gebelik dimi bu canım. Ben onlara güvenmiyorum yaa. Dur bakalım Allah büyükah ah keşkeee ama yok sanırım. Eğer yumurtlamam 6 aralıksa bugün 12 gün oldu test yaptım veee kocaman negatif
Başla bence hele ki kadife iple pofuduk pofuduk kendime bile tavşan yapasım geldi:))) bugün daha iyi msn canmHahaha sürekli el artiriyoruzbakalim vazgecmezsem alcam 1500lük. Gerci zaten amigurumiye bir baslasam 2binlik puzzle bedel de. Bak sen başlamışsın ne guzel. Bende bakayim da ne yapacagima karar verip baslayayim bir an evvel. Biraz da başım ona ağrısın 15 gündür basim agriyor saka gibi.
Çok geçmiş olsunBenm kimyasal oldu değerim düşüşe geçti perşembe randevu aldım neden oldu diye