Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

😂😂 ah ah keşkeee ama yok sanırım. Eğer yumurtlamam 6 aralıksa bugün 12 gün oldu test yaptım veee kocaman negatif 😂😂
Günaydınm benim de 12. Gün negatifti vücut ısım bugun hala 36.8. bi ihtimal umut ediyorum bulantım var kacgundur . Göguslerim cok agrıyorr bakalım yarın olmazsam gebeyımdır dıcem ama 20 yı baz aldım maks🤣

Kızlar adetime 5 gün kaldı bugün belim ve bacaklarım çok ağrıyor böyle sancılı bir ağrı bacaklarım güçsüz kuyruk sokumuma ve özel bölgeme kramp gibi ağrılar giriyor halsizim sırtım ağrıyor hamilelik yaşayan arkadaşlarım bunları yaşadınız mı ümitlenmekte istemiyorum ama ümitleniyorumda ya🤦🏻‍♀️
geçen ay bu belirtiler bende de vardı, özellikle kuyruk sokumu.

Haklı olabilirsiniz kan sonucuma bakıp ona göre yorumlamak lazım ama bu sancılar normal mi adet sancısı çekiyorum bildiğiniz ve adetime 1 hafta kaldı 🥹🫠 yorumunuz için teşekkür ederim.
Ben daha hiç gebelik uaşamafım inşallah bebiş haberi alırsınız bir önceki ay bende de bu belirtiler vardı teglim gecikti testlerim negatifti

Ben daha hiç gebelik uaşamafım inşallah bebiş haberi alırsınız bir önceki ay bende de bu belirtiler vardı teglim gecikti testlerim negatifti
Rabbim inşallah tez vakitte hayırlı bir evlat nasip etsin size. Umudunuzu yitirmeyin. Benim de kesin değil henüz kan testi sonucumu bekliyorum😇🥲 Allah razı olsun güzel temenniniz için🥹🥰

Doktora gittinmi bundan dolayı benmde 3 olacak ne diyorlar
Gitmezmiyim canım 2020 den beri her ay doktordayım ta ki geçtiğimiz ekime kadar tüm testleri araştırmaları yaptılar hatta istisnasız şakayla karışık çok ilginç sizin neden çocuğunuz olmuyor bir sebep yok diyorlar en son işte yumurta ve sperm kalitesinden kaynaklı kimyasal dediler takviyeler verdiler kullandık

günaydın kızlar
Testinde cok net görsem ben e ver derdim amabeni kan negatif görmek çok üzüyor . İstersen merkezdeyken bir kafede yap testi pozitif çıkarsa git ver 🤩🤩🥳
günaydın ben dediğin gibi yaptım erken gebelik testi buldum mimea diye bi markaydı silik çıktı tekrar bende kan verdim küçük bir yerde yaşadığım için öğlen en geç 2 gibi çıkarmış sonuç🥹🥹

Eklentiler

• 41E4ADFB-327D-4F21-903A-718C00E95D9F.jpeg
    41E4ADFB-327D-4F21-903A-718C00E95D9F.jpeg
    39,9 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar benim tam yumurtlama günü ve sonraki gün ilişki oldu sizce ihtimal var mıdır şimdi 4 falan oldu kasıklarım da sızı var🥰🥰

Kızlar selam ben bu sabah ilk idrarla test yaptım beklenen adete 5 gün var sanırım. Biliyorum erken ama insan dayanamıyor 😌
4 damla damlattım bu sefer idrarımı üstünden 1 saat geçmiş hali bu. Yani 5 gün öncesinden yoksa da böyle çıkar dimi ümidimi kaybediyorum yavaş yavaş🥲

Eklentiler

• IMG_9456.jpeg
    IMG_9456.jpeg
    62,4 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_9455.jpeg
    IMG_9455.jpeg
    197 KB · Görüntüleme: 35
günaydın kızlar

günaydın ben dediğin gibi yaptım erken gebelik testi buldum mimea diye bi markaydı silik çıktı tekrar bende kan verdim küçük bir yerde yaşadığım için öğlen en geç 2 gibi çıkarmış sonuç🥹🥹
Çok heyecanlı hayırlı olsun canım şimdiden predictor marka mı testin 😍

Kızlar selam ben bu sabah ilk idrarla test yaptım beklenen adete 5 gün var sanırım. Biliyorum erken ama insan dayanamıyor 😌
4 damla damlattım bu sefer idrarımı üstünden 1 saat geçmiş hali bu. Yani 5 gün öncesinden yoksa da böyle çıkar dimi ümidimi kaybediyorum yavaş yavaş🥲
Ben altı gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti şimdiki sonuçları attım bence umutsuzluğa hiç düşme🥹🥹

Benim de adetime 1 hafta kaldı kasık sancılarım var ona uyandım 15 dk önce hemen erken gebelik testi yaptım sonuç bu, dün de hastaneye gitmiştim gitmişken kadın doktoruma da göründüm o da her ihtimale karşı idrar+kan tahlili istedi. Hani enfeksiyon varsa ona göre ilaç yazayım gibisinden bu ağrılar bi gelip bi gidiyor kandaki beta hcg sonucunu bekliyorum onu da sizlerle paylaşırım bakar mısınız bu teste 15 dk önce yaptım uyanınca ilk idrarla. Bu sancıların normal olduğunu düşünüyorum hele adetime 1 hafta kalmışken.
Pozitif canım 😇 çizgin pembe bence var

Ben altı gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti şimdiki sonuçları attım bence umutsuzluğa hiç düşme🥹🥹
Kaset test aldığıma da bi tık pişman oldum ya 🤪 evet araştırmalarım sonucu yumurtlamanın 10. Gününden itibaren nadir de olsa 11. Gününden itibaren de artık idrar da çıkmaya başlıyormuş sonuçlar. Yani 10. 11. Günler de bile hcg hormonu 5 ila 10 arasında bi yerde olabiliyormuş hatta bazısında 5 yazıyor😇 bu test 25 oranını algılıyor ama ısrarla yapıyorum ya ufffff😁

X